TIP NA FILM / MOVIES WE LIKE (SK, ENG)

06.12.2019 15:57

Vzostup a pád Nicka Brewera, ktorý sa vypracoval do 1. ligy obchodníkov s drogami. Vo väzení sa dostal ku knihe jogy, dnes vyučuje jogu:

https://uloz.to/file/dT506AzrsVlz/16-veznem-v-cizine-12-5-na-vrcholu-cz-dab-cenpin1-mp4?showDialog=1&_fid=ksbj

 

ENGLISH: Narco Wine Bust (story of Nick Brewer, former top class cocaine smuggler, in jail he discovered yoga, now we see Nick Brewer as yoga teacher)

https://ulozto.net/file/zqHW8JdyMv2i/banged-up-abroad-veznem-v-cizine-12x05-marco-wine-bust-na-vrcholu-cz-en-mkv (for free dowload please select "slow download")

File with dual sound:
1.) Play the movie
2.) in VLC player right click and select Audio/Audio Track/select Track 2
3.) Enjoy!
-  -  -
 Dear depressed me / Milý depresívny ja
 
stránka psychológov pre pomoc ľuďom uvažujúcich o samovražde:
(Prvú pomoc hľadajte vo vnútri, do svojho srdca volajte Boha, alebo priamo Meno Pána Ježiša Krista. Môj Boh ma nikdy nenechal bez pomoci. Obracal som sa na Neho vždy a radšej by som zomrel ako by som mal po predávkovaní drogami volať sanitku. Život ohrozujúci stav a ťažké depresie po užití rôznych drog mi pomohol prekonať Boh. Nakoniec aj chuť si niečo šlahnúť odišla. (Vďaka Pánu už naozaj nemám chuť na drogy ani keď mi ich občas ponúkajú)  Ale vyhľadať pomoc psychológa nie je na škodu, môže tiež pomôcť. Základom podľa mňa je, aby Ti bol psychológ sympatický a aby si veril, že Ti môže nejako pomôcť. Ale pozor na psychiatrov a na užívanie rôznych liekov - problém sa tým obvykle iba odkladá a pojedanie tabletiek na depresiu vlastne nie je pomoc, musíte hľadať a nachádzať príčiny vášho stavu a hľadať a nachádzať z toho cestu von. Nie jeden problém zametať druhým, pretože s antidepresívami po pár rokoch mávajú ľudia problém, sú na nich závislí, ich charakter upadá a žijú správajú sa ako v drogovom opojení, jednoducho nie sú triezvi!
"BUĎ VIDIACI A POČUJÚCI, SILNÝ A VYTRVALÝ."
 
-  -  -
 
Ing.arch. Peter Doričko - v druhej polovici videa o základných princípoch zdravej stavby, o umiestnení postele a hlavy pri spánku a pod.