TIP NA KNIHU / BOOKS WE LIKE: GEORGE S. CLASON: NAJBOHATŠÍ MUŽ V BABYLONE / GEORGE S. CLASON: THE RICHEST MAN IN BABYLON (SK, ENG)

04.10.2023 16:54

"DUM SPIRO, SPERO."

"WHILE I BREATHE I HOPE." / "KÝM DÝCHAM, DÚFAM."

bibl. prikázanie Pána Ježiša Krista "DÚFAJTE!" Ján 16:33 / Lord Jesus Christ John 16:33 commandment: 

"HAVE COURAGE" (HOPE) / BE OF GOOD CHEER (KJV)

"BUĎŤE ODVÁŽNI, DÚFAJTE, MAJTE DOBRÚ NÁLADU!" Prikázanie Pána Ježiša Krista v rôznych prekladoch verša Ján 16:33

_____________________________________________

TIP NA KNIHU / BOOKS WE LIKE:

GEORGE S. CLASON: NAJBOHATŠÍ MUŽ V BABYLONE 

GEORGE S. CLASON: THE RICHEST MAN IN BABYLON

Poznámka Biblik / Note Biblik: vo svojich knihách túto knižku spomínajú mnohí biznismeni ako základnú literatúru, vlastne múdri investori hľadajú a dopĺňajú pravidlá investovania a zveľaďovania majetku, preto čítajú knihy, chodia na rôzne kurzy a semináre a ustavične sa vzdelávajú, napr. Robert T. Kyiosaki*

G. Clason's book is mentioned by enterpreneurs and motivators in their books and lectures. Rich people always study and seek laws of investments and growing wealth, please check related books below:

Related books / súvisiace knihy:

*Robert T. Kyiosaki: Bohatý otec, chudobný otec; Cashflow kvadrant (kniha aj free hra),  Midasov dotyk / Robert T. Kyiosaki: Rich dad, poor dad, The Cashflow quadrant, Midas touch

Napoleon Hill: THINK AND GROW RICH / Mysli a zbohatni

ak potrebujete peniaze alebo ste investori, koľko kníh od úspešných biznismenov poznáte? Koľkých seminárov o investovaní a zarábaní peňazí ste sa zúčastnili? Čo ste urobili pre to, aby ste neboli odkázaní na slovenské dôchodky či dávky v hmotnej núdzi alebo pôžičky?  / If you need money or if you are an investor, how many books by successful tycoons do you know? How many meetings, lectures, seminars and courses you have? What did you do to get rich and to be ok with your incomes? Or is it wise to rely on pensions and loans?

Ďalšie tipy / another tips:

https://www.biblik.sk/tip-na-knihu/

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!