TIP NA KNIHU / BOOKS WE LIKE: JÁN KOZÁK - JEŽIŠOVA NÁUKA O SVETLE, KNIHY O IEOU, PISTIS SOFIA + ĎALŠIE + ANOTHER BOOKS (SK, CZ, ENG)

04.08.2023 20:57

TIP NA KNIHU / BOOKS WE LIKE: JÁN KOZÁK - JEŽIŠOVA NÁUKA O SVETLE, KNIHY O IEOU, PISTIS SOFIA + ĎALŠIE + ANOTHER BOOKS (SK, CZ, ENG)

1.) Ján Kozák - Ježíšova náuka o světle 1 - Knihy o IEOU
2.) Ján Kozák - Ježíšovo učení o světle 2 - Pistis Sofie
                          Ježišovo učenie o svetle 2 - Pistis Sofia
             (engl. PISTIS SOFIA well known by G.R.S Mead)
3.) Ján Kozák Neznámé životy Ježíše Krista 
                        Neznáme životy Pána Ježiša Krista
- okrem známych biblických evanjelií sú ich ešte desiatky (veľmi cenné spisy) a podľa Jána Kozáka sú pravdepodobne ešte menej upravené, pretože nie sú tak populárne. Horeuvedené knihy je zrejme stále možné zakúpiť i priamo u Jána Kozáka.
4.) SAMAEL AUN WEOR: PRÍRUČKA PRAKTICKEJ MÁGIE / SAMAEL AUN WEOR: MANUAL DE MAGIA PRACTICA (SK, ENG, SPA) (+Poznámka Biblik: JE ZNÁMY JEBE BOHOM ZÁPADU? / + Note Biblik: IS JEBE GOD OF THE WEST? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/samael-aun-weor-prirucka-praktickej-magie-samael-aun-weor-manual-de-magia-practica-ask-cz-spa/
Poznámka Biblik / Note Biblik: kniha mága Aun Weora obsahuje konkrétny, jednoduchý a funkčný návod na transmutáciu sex. energie - free pdf cz. Treba však zároveň dodať, že čokoľvek, čo je mimo prirodzenosť šťastie neprináša... / This Aun Weor's book containing very interesting and simple manual - Transmutation of sexual energy. Free doc available to download in the above link. It is necessary to tell, above or below normal nothing brings happiness...
 
5.) Kniha ZOHAR (Michael Laitman ZOHAR) (sk, cz)
 
6.) LIEČBA PSYCH. CHORÔB (SK, CZ)
 
7.) TIP NA KNIHU (SK, ENG)
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!