TIP NA KNIHU: NAPOLEON HILL: MYSLI A ZBOHATNI / BOOKS WE LIKE: THINK AND GROW RICH by NAPOLEON HILL (SK, ENG)

30.09.2020 11:48

This is not just another book about possitive thinking. The most important chapter we consider the transmutation of sexual energy. As we think, there's not too much people to get rich before 40, they're wasting their sexual energy, they don't know how to use this power. For example Gandhi has used this power to overthrow the British Empire! Gandhi was living with her wife in celibate! We consider the celibate as unnatural, but if somebody has got a strong belief he must achieve some goal, he can use this energy and the transmuted power for higher goals!

Napoleon Hill: MYSLI A ZBOHATNI: ak sa chcete dozvedieť niečo veľmi dôležité, preložte si všetko, čo vidíte na tejto stránke napísané po anglicky. Tak ako Biblia píše, že koreňom zlého je milovať peniaze, rovnako je koreňom zlého peniaze nemilovať a ľahkovážne odovzdávať svoju moc do rúk ľuďom, ktorí ju zneužívajú na svoje nečisté ciele. Seba a teda aj svoje peniaze musíte milovať, ináč ťažko môžete milovať Boha!

Dobre si rozmyslite, na čo odteraz budete vynakladať svoje peniaze, či to, za čo vymieňate svoje peniaze vám prináša šťastie, rozvoj a viac peňazí, alebo to slúži len na to, aby vás to pripravovalo o silu a skrze vás bohatli iní! Také tovary, služby a výrobky vrátane nekvalitných vecí a potravín treba rýchlo vymeniť za niečo, čo vám robí skutočne radosť a prináša šťastie. Ak si myslíte, že na to potrebujete viac peňazí, nehanbite sa za to, že chcete mať viac peňazí, alebo za to, že chcete byť bohatí. Zaprieť sám seba pre vyšší cieľ je ušľachtilé a častokrát na dosiahnutie cieľa potrebné, ale ísť proti svojmu svedomiu a potláčať svoje túžby je veľmi riskantná záležitosť. Teda najlepšie je svoje túžby nepotláčať ani neuspokojovať. Sú rôzne náboženské organizácie, ale snáď neexistuje ani jediná, ktorá učí, ako pracovať s energiou túžob a zvlášť so sexuálnou energiou, o ktorej ste možno počuli, že sa dá transformovať! Ak je to teda sila, ktorá prináša na svet nový život, rozmýšľajte čo by vám mohlo priniesť, ak by ste našli spôsob, ako ju cielene kontrolovať a usmerniť...
Okrem iného, Matovičova diletantská vláda, ktorú najskôr cielene dosadili, (pretože toľko zrazu úplných blbcov pohromade len ťažko môže byť náhoda), prináša stav, kedy mnohí ľudia budú musieť hľadať nové možnosti obživy. Pre ľudí, ktorí stratia svoju prácu je neľahká situácia zároveň aj príležitosť nájsť si alebo aj vytvoriť niečo lepšie ako doteraz. Aj táto kniha môže k novému lepšiemu zamestnaniu alebo vlastnému podnikaniu výrazne pomôcť.