TIP NA KVALITNÝ DOPLNOK VÝŽIVY: ARTEMISINÍN / TOP QUALITY SUPPLEMENTS: ARTEMISININE (SK, ENG) (+Poznámka Biblik - 2xDOPLNENÉ / + Note Biblik, UPDATED)

29.06.2022 10:48

TIP NA KVALITNÝ DOPLNOK VÝŽIVY: ARTEMISINÍN

TOP QUALITY SUPPLEMENTS: ARTEMISINÍN

Poznámka Biblik: nikdy sme Artemisinín neskúšali, vyzerá však veľmi zaujímavo. Milujem palinový čaj (palina pravá - Artemisia Absinthium), občas niečo také poriadne horké môže niekedy dobre padnúť.

Preferujeme čisté doplnky bez tabletovacích prísad a aditív. V mnohých, čo sme narýchlo našli sa nachádzajú tabl. prísady, napríklad ani bežne používaný stearan horečnatý by som nejedol, iba ak by to bolo výslovne nutné, ak by neexistovala žiadna náhrada. Tento doplnok však vyzerá byť "kóšer":

https://www.mojadm.sk/sp-service-pharma-kapsuly-arteflu-artemisinin-6-p8588007822044.html

- bežne je dostupný aj olej z Paliny ročnej (Artemisia annua)

https://www.arcteryx.sk/esencialne-oleje/3147-olej-palina-rocna-100-esencialny-olej-10ml-artemisia-annua.html

Asi by som v prípade potreby použil olej a jedol spolu s nejakým kvalitným olejom, pravdepodobne väčšina doplnkov bude palinový olej+niečo, určite závisí na kvalite a postupe získavania. Ak to chce niekto hotové, existuje aj takýto doplnok výživy s obs. artemisinu - tento vyzerá naozaj veľmi zaujímavo:

https://biopotravinyraj.sk/artemizia-artemisinin-s-vitaminmi-e-a-d-150-ml

Všeobecne, oleje by sa nemali na lačný žalúdok ale zásadne po jedle, podľa mňa medzi jedlom alebo ihneď po jedle, ale niekedy sa môžu oleje aj na lačný žalúdok :-) (ajurvéda, rôzne kúry, známy duchovný učiteľ a zakladateľ Inštitútu Alternatívneho Vzdelávania Milan Calábek, ak si jednu jeho prednášku správne pamätám, preferuje ako veľmi účinný prírodný liek na lačno lyžičku vysokovalitného kokosové oleja. Prírodný kvalitný kokosový olej preferuje vo svojej knihe SYNDRÓM TRÁVENIA A PSYCHOLÓGIE aj Dr. Campbell-McBride, kôli vys. obsahu kys. laurovej, ktorá sa v tele mení na monolaurín, čo je veľmi silný antivírusový a antibakteriálny prírodný liek)

- Prosím sledujte si odp. dávky vitamínov a minerálov, ak používate viacero doplnkov súčasne, i nadbytok vitamínov môže niekedy značne škodiť! Vlastný výskum, pozorovanie, opatrnosť a ustavičné vzdelávanie - to by malo byť v záujme každého človeka, ktorý chce byť šťastný a udržiavať si zdravie.

Note Biblik: we never tried Artemisinine, but it looks very interesting and we hope this information may be helpful. Sometimes I love the very bitter tea from the plant Artemisia absinthium. Artemisin is an extract from this wonderful plant, most of the Artemisin supplements are extracts from Artemisia annua.

We prefer pure supplements without any additives. For example - magnesium stearate used as a common additive is not ok for us!

For detailed information please translate the above slovak article. Except Artemisin, we wrote about a very interesting supplement MONOLAURIN.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.