TIP NA KVALITNÝ DOPLNOK VÝŽIVY: ZEN+ / SUPPLEMENTS WE LIKE: ZEN+ (Poznámka Biblik / Note Biblik: GENERAL HEALTH ADVICE / HLAVNÁ ZÁSADA ZDRAVIA) (SK, ENG)

30.06.2022 12:33

88herbs.com

Slovenský popis / informations slovak:

bioherbar.com/zen-plus/

Slovenský e-shop / slovak e-shop:

https://vitalita24.sk/produkt/zen-plus/

ENGLISH:

https://88herbs.com/product/zen-plus/

 

Poznámka Biblik: Kúpený na Slovensku jediné aditívum Hypromelóza (obal kapsule)

HLAVNÁ ZÁSADA ZDRAVIA podľa Dr. I.P. NEUMYVAKIN: Keď sa napijete, počkajte minimálne 20 minút až potom jedzte. Keď sa najete, počkajte najmenej 1,5-2 hodiny až potom pite. (Ide o to, aby sa nenarušovalo trávenie, aby sa tráviace šťavy neriedili. Riešil som to s jedným slovenským odborníkom výživu, a ten tvrdí, že max. prípustná dávka tekutín priamo po jedle je 1dcl. Neskôr, keď si človek zvykne, už nebude mať chuť po jedle piť, ak by ste zo začiatku nemohli vydržať, tak sa napite, ale iba 1dcl. Podľa Dr. I.P. Neumyvakina nesprávny pitný režim tesne pred jedlom alebo priamo po jedle spôsobuje nedostatočné trávenie potravy a následné kvasenie). Dr. I.P. NEUMYVAKIN bol ruský lekár, ktorý dostal za úlohu udržiavať kozmonautov zdravých. Že svoju úlohu Dr. I.P. NEUMYVAKIN perfektne zvládol, o tom svedčí aj to, že za 50 rokov jeho pôsobenia neochorel ani jeden kozmonaut!

Note Biblik: ZEN+ bought in Slovakia - the only one additive of this supplement is Hypromellose. Previously (or in other states) according to pictures contained Hypromellose and Microcrystaline cellulose

GENERAL HEALTH ADVISE according to Dr. I.P. NEUMYVAKIN: After you drink, wait at least 20 minutes and than eat, after food wait at least 1,5-2 hour and than drink (I was consulting this with our slovak diet expert and he claims, that maximum safe amount of water directly after food is max. 1dcl. Too much water after food (or right before food) may affect digestion (dilution of digestive juices) According to Dr. Neumyvakin improper drinking of water may cause improper digesting and souring. Dr. I.P. NEUMYVAKIN strongly recommends to wait at least 20 minutes after drinking, and after food wait at least 1,5 - 2 hours and than drink. Dr. I.P. NEUMYVAKIN was the russian doctor, his task was to maintain full health of astronauts. In 50 years thanks to the new research, advices and measures of Dr. I.P. NEUMYVAKIN and his team there was never not even one single astronaut sick!

_____________________________________________________________________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.