TRAGICKY ZOMREL DUŠAN VELIČ, PÁCHATEĽ ZLOČINU AGENDA 2030 FORMOU SPOLUÚČASTI

01.08.2023 15:38

hlavnespravy.sk

"Médiá informujú o tom, že vozidlo Volvo nedalo prednosť motorke, ktorú riadil politik Dušan Velič a tak došlo ku zrážke v pomerne vysokej rýchlosti." "Vodič motocykla v dôsledku zrážky utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol.“ zdroj HS

Poznámka Biblik: príde aj na Naďov, Doležalov, vakcinacistov a ďalších! Prinajhoršom by ich "obrezala" satanistická elita, pretože nimi opovrhujú ako nižšou formou života - otrok nikdy nemôže byť roveň svojmu pánovi! A napríklad, pri prípadnom "víťazstve" otrokárov už nebude potreba toľkých vykonávateľov páničkovej vôle! Teda, čím lepšie takíto otroci pracujú pre svojho pána, tým rýchlejšie sa blíži ich koniec!

Top koment HS:

"RIP. Štátny tajomník Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Dušan Velič bol zodpovedný za prípravu tzv agendy 2030 za Slovensko. Tá sa za jednotlivé zotročené štáty pravidelne konzultuje, prezentuje a predkladá v sídle satana OSN v žumpe sveta NY, USA. A teda obdobia, kedy by bol spolu s ostatnými ktorým to aktívne pripravoval šťastný v 15 min meste, pravidelne vakcinovaný, očipovaný, s digitálnou menou a sociálnym kreditom, bez majetku,..., sa on už nedožije."

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!