TRESTNÉ OZNÁMENIE NA ĎALŠÍ FAŠISTICKÝ OBCHOD VYNUCUJÚCI RÚŠKA (+Poznámka Biblik: VYNUCOVANIE RÚŠKA JE ZLOČIN, DOKUMENTUJTE A PODÁVAJTE TRESTNÉ OZNÁMENIA)

12.04.2022 14:33

Miroslav Raninec, Soblahovská 1108/21, 911 01 Trenčín

Okresná prokuratúra
Bernolákova 1
911 01 Trenčín

Prokuratúra, schválne nepíšem vážená, pretože bezmocných chudáčikov si nikto neváži! Ako ste riešili oznámenia na chemtrails? Postúpili ste to na Políciu, kde nejaký príslušník Polície opäť napísal, že sa tu nič nedeje a tým pádom je to akože uzavreté? Za toto oni aj vy beriete plat? Ako Slovák žiadam zrušenie vášho úradu! Je možné, že na aj vás raz bude uvalená exekúcia a výplatu za vašu fiktívnu činnosť budete musieť vrátiť do centu! Načo mi je váš úrad?  Ako ste riešili doterajšie oznámenia? Celé mesiace som nedostal od vás žiadnu odpoveď! Vy na nás jednoducho seriete!
Veď zločin tu prebieha pod oknami, genocída ako vyšitá, ľudia sa dusia kôli vláknam chemtrails, ktoré vdychujú a niektorí umierajú a vy si idete ďalej, ako by sa nechumelilo! Čakáte niečo iné ako smrť?
V tomto svinstve nukleárna vojna vyzerá byť dokonca nádejou, pretože zmetie aj choré osoby aj vaše choré úrady! Načo sa hráte? Čo predstierate? Fašizmus tu klíči pod oknami, žiadne trestné oznámenia? Ako ste postupovali, keď sa na Slovensku zaviedol fašizmus? Robili ste si svoju prácu, bránite spravodlivosť, Ústavu a zákon?
Dňa 4.4.2022 v popoludňajších hodinách mi bolo povedané v predajni SLOVENKA na námestí pri tzv. Vodníkovi, že ak nemám rúško, musím opustiť predajňu! Chcete tu občiansku vojnu? Pretože fašistické obchody je možné vypaľovať! Bez súdu tu so mnou niekto zachádza ako so zločincom, ako so psom a núti ma nosiť náhubok. Ak si vraj náhubok nedám, “MUSÍM” opustiť predajňu! Aké by to bolo, ak tej predavačke niekto povie, že ak si nedá tú handru z xichtu dole, musí poletieť aj cez zavreté dvere? Je v tom rozdiel? Je to čisté vydieranie! Predsa nejaká pomýlená krava nebude množiť baktérie a plesne a ohrozovať celý štát! Takže raz niekto môže prísť do obchodu a požadovať presne to isté – dáš si handru z xichtu dole, alebo opustíš predajňu!
Aby vám idiokratom bolo jasné, čoho sa domáham: Žiadam dôkladné vyšetrovanie, stíhanie a maximálnu pokutu pre predajňu SLOVENKA za hrubú diskrimináciu, nátlak a porušovanie základných ľudských práv. Zabezpečte, aby na Slovensku bol zavedený poriadok, a nech sa každý obchod i osoba pod hrozbou stíhania a pokút bojí vynucovať fašistické opatrenia!
Súčasný stav je aj vaša robota, ak by som bol právnik, policajt, prokurátor idem od jedného obchodu k druhému a začnem im to normálne vysvetľovať. Ak to neurobíte vy, hrozí tu občianska vojna! Občania nemusia mať dlho trpezlivosť s fašistickými praktikami. Pre občana sú obchody, v ktorých nemôže nakupovať úplne zbytočné, dochádza v nich k porušovaniu základných ľudských práv i Ústavy, podnecuje sa k násiliu, agresivite a nakoniec i k občianskej vojne. Tieto obchody sú podobne ako rúško symbolom útlaku a okupácie.
Robotník, ktorý je hladný a chce si kúpiť tresku, predavačku vynucujúcu rúško môže namieste zabiť!  Do takýchto obchodov, ak s tým vy nič nebudete robiť, budú možno čochvíľa lietať zápalné fľaše. Existuje určitá hranica, koľko človek znesie, v Nemecku už jedného pumpára vynucujúceho od zákazníka rúško na mieste zastrelili! Ak vy ponechávate klíčiť zločin bez trestu, je iba otázkou času, kedy občania vezmú spravodlivosť do vlastných rúk. Mnohí v takomto štáte už nemajú čo stratiť. Tak vás prosím, aby ste nás prestali aj vy prokuratúra provokovať svojou nečinnosťou. Začnite aj vo vlastnom záujme normálne vyšetrovať chemtrails. Následkom rozprašovania chemtrails a vysokých frekvenciíí z mobilov, Wi-Fi a mobilných antén sa dnes pred spodinou hovorí “nový vírus”. Zatiaľ boli kosení iba starí a slabší, čochvíľa príde rada aj na vás. Žiadam vás, iba aby ste si normálne robili svoju prácu. Zločiny vyšetrujte, neprávosti stíhajte. Vynucovanie rúška nesie v sebe zárodky ďalších závážných zločinov a možno i občianskej vojny. Polícia i prokuratúra má na starosti, aby tu bol poriadok, nie vymyslené fašistické zločinecké opatrenia vedúce k chaosu!

Ďakujem.                                                                                           Miroslav Raninec, Biblik.sk

-       -       -

Poznámka Biblik: trestné oznámenie osobne podané 12.4.2022 14:50, preposlané mailom aj na gen. prokuratúru gpsrPÍŠZAVINÁČgenpro.gov.sk (predmet: PRESTAŇTE NÁS PROVOKOVAŤ SVOJOU NEČINNOSŤOU)

Síce mobil pri sebe nenosím (žiadny mobil nemám vôbec), ale najbližšie, ak sa rozhodnem navštíviť novú predajňu, beriem so sebou kameru a zločin zadokumentujem. Ak nosíte pri sebe mobily, je dobré si celý postup nahrať a dôkladne si zistiť aj meno a priezvisko konkrétnej osoby. Pred nahrávaním videa sa uistite, či máte dostatok voľného miesta v telefóne a žiadneho fašistu nenechávajte nepovšimnutého a tupo neprechádzajte okolo zločinu! Robte čo môžete, má to význam - minimálne je to vyjadrenie odporu, vytvára sa tým určitý protitlak, je to veľmi potrebné. Pretože byť ticho znamená súhlas, ak nie je nič počuť, fašisti majú v takom prípade voľnú cestu. A preto sa treba ozvať a tie prašivé handry konečne odhodiť, pretože kto akceptuje nosenie rúšok, tým sa dáva energia na páchanie ďalších zločinov.

 

 

________________________________________________________________________

 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU