ÚHYN STROMOV

19.10.2017 18:51

Tí, ktorí máte oči, si akiste všímate, čo sa deje s prírodou. U nás v Trenčíne pred domom nám zhynul celý živý plot, ochoreli všetky gaštany a celý náš krásny les-Brezina je napadnutý nejakou plesňou. Stromy už zomierajú. Hádajte, kto je na rade?

Diabli chú, aby ste verili, že sa vôbec nič nedeje, však že isto neexistujú žiadne posýpacie lietadlá, ktoré by vypúšťali tony chemikálií do ovzdušia! A to čo vidíme takmer každý deň na nebi, sú podľa akýchsi "odborníkov" samozrejme iba bežné kondenzačné stopy a chemtrails je len bláznivá konšpiračná teória. Masírujú ľudí skrze médiá, televízor a mobily deň za dňom, aby ľudia nerozoznali pravdu od lži. A ešte k tomu ľudí považujú za gójov, ktorí majú zvieracieho ducha (gój=dobytok).

Chcú aby ste neuvažovali a najlepšie by pre nich bolo, keby ste sa ani nič nepýtali, iba v tichosti čakali na porážku.

Hovorí jedno prasiatko druhému:

"Ty, počulo si, že ten gazda nás chová len preto, že nás chce zabíjať?"

A druhé na to:

"Cha-Chá, jak môžeš veriť takej bláznivej konšpiračnej teórii!"

Snáď iba to prasiatko, ktoré má hlavu furt pri válove nevidí, čo sa tu vlastne deje, lebo ono má už tak hrubý krk, že nezdvihne hlavu od válova k oblohe:

https://www.occupycorporatism.com/wp-content/uploads/2014/02/chemtrails.climate.engineering_occupycorporatism.jpg

A tí, ktorí na tých obrázkoch aj niečo vidíte, čo ste urobili doteraz? Či ste si povedali, že s tým nič nespravíte a preto ste nič nezačali robiť?

Bez Pána Boha a Pána Ježiša Krista sú ľudia bezmocní ako prasiatka pred porážkou! Je najvyšší čas odvrátiť hlavu od suterénne prízemných vecí (žranie, nakupovanie, facebook, TV a smartphony), a obrátiť sa s prosbou o záchranu vlastnej duše k Pánu Bohu. Svätá Biblia je dobrá pomôcka, zvlášť na posledné dni!

Súčasná situácia, keď globálna katastrofa klope na dvere je dôsledkom neznalosti až nezáujmu o pochopenie seba a sveta a hrubého porušovania Božích Zákonov popísaných v Svätej Biblii. Veríme, že si Svätú Bibliu ešte stihnete aspoň raz prečítať. Zvyšujete tým svoje šance na prežitie.

Rozhodli sme teraz sprostredkovať vám Svätú Bibliu za najlepšiu cenu TU.

Prosíme vás rozhodnite sa aj Vy, či využijete túto možno poslednú šancu.