V BIELORUSKU NIE JE ŽIADEN COVID

30.11.2020 21:33

Nejvíce lidí v „pandemií“ postižených zemích zabíjí nikoli Covid-19, ale nesmyslný teror vládních opatření a zákazů, nemoci z nošení roušek (které jsou vynikající kultivační místo pro všechny viry, baktérie, plísně – a to jak z okolního vzduchu, tak z rukou, tak z dechu nositele roušky) a uměle vyvolaný strach.

koronavirus-jen-dalsi-blba-chripka-belorusky-dukaz
Proč to tvrdím?

Na základě jasných důkazů z Běloruska.

Ne, nejsou to žádné údaje dodané Lukašenkem.

Jsou to údaje, dodané našimi západními médii hlavního proudu:

Bělorusko ani na jaře, ani v létě, ani na podzim nezavedlo žádná karanténní opatření

V Bělorusku již od srpnových voleb probíhají na protest proti výsledkům prezidentských voleb a proti vládě prezidenta Lukašenka téměř denně masové demonstrace (prý) za účasti tisíců a tisíců lidí.

Kteří nedodržují žádné rozestupy 2m od sebe, natožpak pravidlo jeden člověk na 15m2.

Přesto v Bělorusku neumírají lidé na Covid-19.

Úmrtnost se naprosto nijak statisticky zaznamenatelně nezvýšila – pokud by tomu tak bylo, organizátoři protestů (jak ti v Bělorusku, tak ti na Západě) by toho okamžitě využili k dalšímu obviňování Lukašenkovy vlády a k eskalaci snah o barevnou revoluci.

Pokud by Covid-19 zabíjel, pak by všichni účastníci těchto (prý) masových protestů museli mít během těch 3 měsíců téměř jistě Covid a navíc nakazit všechny svoje příbuzné a známé.

Vzhledem k prachmizerné lékařské péči v Bělorusku (to bych se vsadil), by museli účastníci protestů proti Lukašenkovi masově umírat, stejně jako jejich příbuzní a známí.

Ale oni neumírají.

Kdyby umírali, tak už by po téměř 3 měsících (prý) masových protestů neměl na demonstrace kdo přijít.

Asi Bělorusům nikdo neřekl, že se mají třást strachy z Covidu-19

Asi jim nikdo nezlomil psychiku natolik, aby umírali strachem z nemoci Covid-19 a na zanedbanou lékařskou péči o jiné nemoci.

- - -

 

Poznámka Biblik: po vyjdení von začínam mať niekedy kašeľ, niekedy veľmi výraznú únavu a niekedy aj zmenu nálady, (u mňa obvykle hnev a smútok) Osobne si myslím, že tieto svine, nakoľko sypú chemtrails do vzduchu sa pokúšajú urobiť tento podvod práve TERAZ reálny, keď ľudia hovoria, že nikto neumiera a covid je podvod. Polícia a vláda by mala začať bojovať proti ustavičnému rozprašovaniu vláken z lietadiel. Ľudia kašlú, niektorí ráno vykašliavajú, niektorí majú po vyjdení von suchý až krvavý nos - vo vzduchu je niečo, čo silno absorbuje vlhkosť. Okrem toho, pri pozornom pohľade na kmene stromov a trávu za jasného slnka môžete pozorovať VONKU veľmi podivné pavučiny.

Vo vašej domácnosti, kancelárii a pod. môžete rozoznať čierne a červené vlákna na bielom povrchu všade vo VNÚTRI.

Vonku z týchto vláken ostane zrejme vplyvom vlhkosti ten drobný čierny prach (sú to ideálne kond. jadrá, vysvetľuje to aj tú hmlu aj tú skoro stále zatiahnutú oblohu, z ktorej poriadne neprší) Z toho, čím je to potiahnuté sú všade kusy umelých pavučín, ktoré nám lietajú do tváre. Keď je Slnko, tie pavučiny sú vo veľmi dobrom slnečnom jase dobre viditeľné, pozrite si pozorne proti Slnku trávu, kríky stromy, rastliny... a každý podajte aspoň jedno trestné oznámenie!

O tomto "prachu" (čierne a červené drobné vlákna vo vnútri) a o tých pavučinách všade vonku (chce to jasné Slnko na dobré pozorovanie) my Biblik.sk na základe dlhoročného výskumu tvrdíme, že ich vypúšťajú z lietadiel. Našli sme celé chuchvalce bielych pavučín, v ktorých sú čierne a červené vlákna. Polícia ani naše úrady sa tým dodnes výrazne nezaoberali, skôr to z nášho pohľadu vyzeralo, že len marili vyšetrovanie - nevyšetrovali nič, povedali, že podľa odborníkov zo SHMÚ sa tu nič nedeje!

Do hľadania na biblik.sk napíšte "chemtrails vlákna" a prosíme vás urobte si vlastný výskum a vlastné pozorovania. Ďakujeme. A ak môžete, prosíme prispievajte na č. účtu: SK8583300000002101425963

 

Ďakujeme!