V Česku pribúdajú žaloby za blokovanie webov kvôli údajným dezinformáciám (+Poznámka Biblik: BOHATÝ JE ČLOVEK VTEDY, AK SI MÔŽE DOVOLIŤ PLATIŤ VLASTNÚ ARMÁDU)

08.06.2022 11:16

dsl.sk

"V Česku pribúdajú žaloby za blokovanie webov kvôli údajným dezinformáciám.
V susednej Českej republike, kde štát podobne ako Slovensko prišiel s inváziou Ruska na Ukrajinu s iniciatívou blokovať celé weby za údajné dezinformácie, boli podľa dostupných informácií podané zrejme minimálne tri žaloby za toto blokovanie."

Viac tu: https://www.dsl.sk/article.php?article=26208

Poznámka Biblik: ak sudcu Harabina prenasleduje NAKA, niekto dal na to príkaz. Ak Harabin vyhrá súd, mal by mu platiť štát? Nejaký zločinec predsa rozhoduje o posielaní Gestapa na odporcov fašizmu, je to niekoho iniciatíva! Je treba vyvodiť osobnú zodpovednosť, pretože ak nebude nič robiť Polícia, prokuratúra a zodpovední úradníci (ktorým samozrejme, ak sa postavia proti fašistom, tiež hrozí prenasledovanie i smrť) tak potom situácia smeruje k občianskej vojne alebo k tomu, že občania vyvodia zodpovednosť voči konkrétnym osobám - t.j. lynč bez súdu! Stále je možné tomuto predísť. Platí to aj pre bohatých podnikateľov, bohatý je človek vtedy, ak si môže dovoliť platiť vlastnú armádu. V každom prípade je potrebné sa pokúsiť o štátny prevrat, pretože na Slovensku vládnu fašistickí zločinci, ktorí dosadili ľudský odpad v podobe fľandry a takzvanej slovenskej vlády. Múdri ľudia by mali odpremýšľať ako ďalej, a ak zvolia vojenské riešenie a poslanie ozbrojených jednotiek na niektorých takzvaných predstaviteľov štátu, resp. ich poradcov, je to stále lepšie riešenie než nerobiť nič!

_______________________________________________________________________

NA OBRANU PROTI FAŠISTOM SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.