V ostrom protiklade s týmito oficiálnymi názormi je však treba zdôrazniť, že ku konšpirátorom treba zaradiť aj Krista, ktorý povedal na adresu vtedajšej duchovnej elity židovského národa toto: „Ste ako obielené hroby.

06.04.2023 16:11

 "Beda vám, zákonníci a farizeovia, pokrytci, pretože sa podobáte hrobom, obieleným vápnom, ktoré sa síce zvonku zdajú byť krásnymi, ale vnútri sú plné umrlčích kostí a každej nečistoty.  Tak aj vy, zvonku síce zdáte sa ľuďom, že ste spravedliví, ale vnútri ste plní pokrytectva a neprávosti."

"aby prišla na vás všetka krv spravedlivá, vylievaná na zemi, od krvi spravedlivého Ábela až po krv Zachariáša, syna Barachiášovho, ktorého ste zavraždili medzi chrámom a oltárom. Ameň vám hovorím, že prijde toto všetko na toto pokolenie." cit. Pán Ježiš Kristus, Matúš kpt. 23 Roháček

-   -   -

"V ostrom protiklade s týmito oficiálnymi názormi je však treba zdôrazniť, že ku konšpirátorom treba zaradiť aj Krista, ktorý povedal na adresu vtedajšej duchovnej elity židovského národa toto: „Ste ako vybielené hrobky.* Zvonka honosné a majestátne, avšak vo vnútri plné hniloby a nečistoty.“ Kristus teda poukázal na to, že v ľudskej spoločnosti existuje obrovský rozdiel medzi tým, čo sa prezentuje navonok a medzi tým, čo sa za tým v skutočnosti skrýva."

No a to, kam nás náš osud a náš život nakoniec privedie, bude presne zodpovedať druhu cesty, ktorú si vyberieme. Každý z ľudí má totiž na výber dve cesty. Buď bude ďalej kráčať širokou cestou oficiálneho kresťanstva, alebo vykročí úzkou cestou Pravdy, ukázanou ľudstvu Duchom Pravdy. Kam vedie široká cesta a kam vedie úzka cesta, o tom nám jasne hovorí Ježišovo podobenstvo" ZDROJ:

https://blog.hlavnespravy.sk/31794/konspiratori-sk/

TOP KOMENTY:

"Opak je pravdou. Triasť sa budú stránky platené od zahraničných mimovládok, ktoré idú proti Slovenským záujmom."

(pozn. red. kliatby treba vysloviť slovom, majú svoje účinky a vidieť, že týmto vrahom už dochádzajú baterky a preto zúria. Ďalšie metódy akým je možné tiež viesť boj a chrániť sa pred pôsobením temných síl tu)

*Vrahyňa čo propagovala smrtiace vakcíny, bojuje proti dezinformáciám - prvý súdny proces s dezinformátorom a šíriteľom správy vedúcej k chorobám a smrti, sú to strašné obvinenia: Buď prekliata Zuzana Čaputová aj so svojimi deťmi, fašistická špina! Aby si za živa skončila v hrobe, ktorý si Slovákom pomáhala kopať, aby na Teba prišli všetky nežiadúce účinky vakcín ktoré si propagovala, nech sa rozšíri táto kliatba aj na Tvoje deti aj na tých, ktorí Ťa držia v úrade, satanský vrah! Rozkladaj sa za živa!"

.

https://www.biblik.sk/news/zaujimavosti-o-symbole-v-somethin-interesting-about-the-v-symbol/

počuli sme od diablových sluhov aj takéto slogany:

"VAKCÍNA JE HUDBA!"

 

__________________________________________________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!