V PREDAJNI COOP JEDNOTA TRENČÍN ODMIETLI OBSLÚŽIŤ ČLOVEKA, KTORÝ NEMÁ NAD 65 ROKOV, PRIČOM NAKUPOVAL TOVAR PRE DÔCHODCOV (+Poznámka Biblik)

12.03.2021 12:21

V PREDAJNI COOP JEDNOTA TRENČÍN J. Kráľa 1087/2  ODMIETLI OBSLÚŽIŤ ČLOVEKA, KTORÝ NEMÁ NAD 65 ROKOV, PRIČOM NAKUPOVAL TOVAR PRE DÔCHODCOV.

Už nestačia odstupy, rúška, ani respirátory, kontroluje sa aj vek pri vstupe do potravín, a hociaká predavačka povie, že Vám tovar nedá, kôli veku. 

Satanisti chcú, aby dochádzalo k násiliu, pretože toto ľudia dlho nevydržia a ak by predavačka dostala jednu zaucho, alebo by im niekto rozbil obchod, opäť by sme sa tomu nečudovali...

- - -

Poznámka Biblik: preto vytrvale odmietame nosenie rúšok, respirátorov a pod., pretože týmto sa ten teror začal - rúškami!

Ak ľudia ustúpili vo svojom základnom ľudskom práve dýchať vzduch, teror a šikana sa preto ešte stupňuje do čoraz obludnejších rozmerov. Treba bojkotovať fašistické obchody a všetky obchody, ktoré vyžadujú rúška. Pošlite ich do riti aj s ich nariadeniami! A normálne obvolajte firmy a choďte nakupovať čo potrebujete, žiadny lockdown, nonsens. Ľudia sú na firmách, čakajú kedy prídete a zrejme budú radi, ak si u nich nakúpite. Lockdown bojkotujte. Iba preto, že týmto zhovadilostiam, rúškam, lockdownom a kadejakým primitívnym zákazom ľudia venujú pozornosť, iba preto tieto bláznivosti existujú, ináč nie. Do dnešného dňa sme tu nemali žiadny zákaz vychádzania, žiadnu povinnosť nosiť rúška ani žiadny lockdown. Ak ste silno vnútorne proti, pre vás to neexistuje. A vlastne, až na to, že v obchodoch nie sú skoro žiadni zákazníci, všetko funguje normálne a máte prístup aj k tovarom aj k službám. Buď sa na lockdown alebo na "pandémiu" ako deti hráte, alebo túto hru nehráte a život funguje až na pár výnimiek normálne.