V TRENČÍNE ZAVRETÉ BANKY, POŠTY I NÁKUPNÉ CENTRÁ, VRAJ NIEKTO NAHLÁSIL BOMBU. PODĽA INFORMÁCIÍ POLICAJTA CCA DO 5 HODÍN BY MALO VŠETKO FUNGOVAŤ NORMÁLNE (AKTUALIZOVANÉ (13:55)

13.06.2023 13:08

V TRENČÍNE ZAVRETÉ BANKY, POŠTY I NÁKUPNÉ CENTRÁ, VRAJ NIEKTO NAHLÁSIL BOMBU. PODĽA INFORMÁCIÍ POLICAJTA CCA DO 5 HODǏN BY MALO VŠETKO FUNGOVAŤ NORMÁLNE.

Prvé, čo by človeka napadlo, keď zavrú banky, pošty a veľké obchody, že sa niečo deje s menou... Ale podľa aktuálne dostupných informácií od službukonajúceho policajta niekto povedal, že niekde je bomba. Zrejme terorista neupresnil kde sa bomba nachádza, tak sú momentálne preventívne v Trenčíne zatvorené miesta s vysokou koncentráciou ľudí. Ak pôjdete najbližších 5 hodín na poštu či do obchodných centier, môže byť zatvorené. 

AKTUALIZÁCIA 13:55: Celé to skôr vyzerá ako nejaké cvičenie, podľa oficiálnych správ ide o evakuáciu všetkých bánk na Slovensku. Takto by z bánk napr. mohla zmiznúť hotovosť pred ďalšou inscenáciou nejakej krízy. Mohlo by sa jednať napr. o veľké sťahovanie bánk alebo o celoslovenské policajné cvičenie. (ako je známe, prebieha aj cvičenie NATO*, môže to mať súvislosť s tréningom vojenských a policajných zložiek, v podstate sa to z pohľadu post-covidového scénára javí ako trénovanie rýchleho lockdownu)

*TOP KOMENT POD VIDEOM YT K PREDCH. CVIČENIU ŠTÍT 2023:

"Vyzývam Slovenských vojakov, aby odmietli rozkazy celého generálneho fašistického, militantného a zradcovského generálneho štábu na čele z kolaborantov Zmekom a vyhnali cudzie okupačné vojská za hranice Slovenska."

Poznámka Biblik: raz jeden spolužiak volal, že v škole je bomba. Tešili sme sa, lebo celá škola išla na prechádzku a to chcel aj náš spolužiak. Lenže ich triedny učiteľ bol tvrdá nátura, celá škola sa vysťahovala, len ich učiteľ povedal, že to je zase hoax a nechal celú triedu učiť sa :D

Stávalo sa, že občas niekto zavolal riaditeľke, že je tam bomba. Každému t.č. bolo jasné, že je to vtip nejakého žiaka, ale ísť sa nadýchať čerstvého vzduchu vítali aj žiaci aj učitelia. Tí ktorí vedeli robiť na počítači, takého vtípky nemali za potreby, veď potvrdenia od lekárov a ospravedlnenky sa dajú dosť kvalitne vyrobiť na počítači.

Vtedy volať do školy, že je tam bomba, to nikto nebral vážne, ale ak sa chceli niektorí spolužiaci uliať, občas zavolali do školy z telefónnej búdky, vyrobili tak celej škole pár hodín voľna a Polícia ich za to ani nemohla vystopovať, čo však určite neplatí pri volaní z mobilu, kde sa zaznamenáva a uchováva po určitú dobu úplne všetko!

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet / Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!