V.V. PJAKIN: TEXT O UZNANÍ DONECKA A LUHANSKA DOSTALI RUSKÍ POSLANCI Z AMBASÁDY USA

07.03.2022 12:21

GENERÁLNY ŠTRAJK 9.3.2022 o 12:00:
Viac tu: https://www.biblik.sk/news/generalny-strajk-9-3-2022-o-12-00-slovensko-za-mier-proti-fasistickej-vlade-slovaci-povedzme-nie-vojne-nie-dodavaniu-zbrani-ukrajine-cez-slovensko/
__________________________________________________

V poslednom Pjakinovi  tu  sa dozviete, v akej pozícii bol Putin. Ak pozorne sledujete Pjakina, viete, čo za svoloč má Putin okolo: Medvedev, Nabiullinová a ďalší... Minulý rok dokonca Žirinovskij vyhlásil, že vojna bude! Médiá v poslednej dobe informovali, že Putin zaútočí a keď sa to stalo, tvárili sa, akí sú z toho prekvapení! Je to ďalšia špinavá hra, v ktorej sú ľudia používaní ako šachové figúrky.

Táto vojna ako všetky ostatné v poslednej dobe bola dohodnutá, Putin bol k nej dotlačený, samozrejme že nechcel vojnu. Nikto normálny okrem bláznov a satanistov, ktorí ničia celý svet vojnu nechce! Vojna je vlastne iba zámienka na pokračovanie teroru a likvidáciu štátov, je to náhražka namiesto podvodu s covidom, hneď ako vojna skončí, covid sa zase vráti. V podstate okrem svetovej vlády v konečnom dôsledku táto vojna si myslím, že nevyhovuje žiadnemu štátu, nehovoriac o rizikách jadrového konfliktu.

Zelenský a všetci, ktorí dodávajú zbrane Ukrajine, vojnu iba predlžujú, cieľom zločincov, ktorí dosadili Zelenského, Čaputovú a ďalších hercov bolo odjakživa, aby vojna trvala čo najdlhšie. Totálne podobné je to s tzv. "pandémiou", ktorú si vymysleli. Odzačiatku robili všetko preto, aby bolo čo najviac chorých, čo najviac úmrtí a opatreniami, testami a vakcínami likvidovali imunitu ľudí! Beda každému, kto im uveril, testy a vakcíny sú nebezpečné a slúžia práve na to, aby sa scénár vymyslenej pandémie naplnil podľa fašistického hesla "hesla 100x opakovaná lož sa stane pravdou." Každý, v kom sa Boží Duch dostatočne silno neprejavoval, týmto zločincom a ich klamstvám podľahol. Aké budú následky, to je zatiaľ predmetom experimentu, v ktorom namiesto pokusných krýs vystupujete vy a vaši blízki!

 
 

Biblik.sk

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

 Prosíme vás, podporujte šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA