VÄČŠINA ĽUDÍ NEVIE ČO JE TO ZDRAVIE

05.11.2021 18:28

"Vtedy vypukne tvoje svetlo jako ranná zora, a tvoje zdravie rýchle vypučí, a tvoja spravedlivosť pojde pred tebou, a sláva Hospodinova ťa uzavrie ako zadná stráž. Vtedy budeš volať, a Hospodin sa ohlási; budeš pokorne volať o pomoc, a riekne: Hľa, tu som! Ak odstrániš zo svojho stredu jarmo* , prestaneš posmešne vystierať prst a hovoriť neprávosť ak ta dáš lačnému svoju dušu, a utrápenú dušu nasýtiš, vtedy vzíde tvoje svetlo vo tme, a tvoja mrákava bude jako poludnie."  Izaiáš 58:8-10

* jarmo = aj závislosti, neresti a to, čo nás zotročuje, pripravuje o energiu a núti robiť to, čo nechceme

* ukazovať na druhých a nadávať

- - -

Ako by ste definovali zdravie? Je to celková harmónia s Bohom, so sebou, s prostredím, v ktorom žijete, spokojnosť, pokoj, hojnosť, vitalita, energia a pocit šťastia, ktorý nezávisí od ničoho! Väčšina dospelých zdravie a šťastie zažila iba v detstve, ten pocit, že vám nič nechýba a tešíte sa z dňa a na ďalší deň a tak... Keď máte všetko, čo naozaj potrebujete po materiálnej aj duchovnej stránke (naplnenosť, radosť zo života, hojnosť, spokojnosť a keď sa máte na čo tešiť)

Dospelí aj keď mnohí sú zdraví, život ich akosi nebaví a stále niečo hľadajú, niektorí nie sú spokojní ani keď žijú ako králi! Väčšinou potom po prejdení určitého úseku nesprávnej cesty majú bohužiaľ aj to, čo naozaj nepotrebujú... Život im ide buď nejako ťažko, stoja na mieste, stratili radosť a zmysel, alebo v horšom prípade aj nešťastia a choroby.

Od detstva som zažil pocit skutočného zdravia, vitality, energie a spokojnosti až potom, čo som ochorel tak, že získať zdravie späť vyžadovalo prerušiť všetku prácu, dlhodobo vypnúť počítač aj mobil a naplno sa venovať fyzickému aj mentálnemu tréningu. Získal som možno niektoré schopnosti, ktoré však boli iba vedľajším účinkom dlhodobého vytrvalého tréningu. Vyžadovali celkovú zmenu práce aj životného štýlu. Robiť nejaké cvičenia za účelom získavania nejakých mystických schopností je skrátka zlý cieľ! Zdravie, šťastie, spokojnosť, vitalita, hojnosť je vlastne iba vedľajší produkt! Usiloval som sa o zdravie, o pochopenie príčin, prečo prichádzajú choroby. Chcel som pochopiť, prečo strácame zdravie? Aby som získal zdravie späť, prosil som si od Pána Boha tri veci: svetlo, silu a vytrvalosť. Nech môžem robiť veci, ktoré sú konečne tak celkovo správne, také pravé. Chcel som svetlo, vidieť súvislosti, vidieť jasne, mať silu aby som vládal a vytrvalosť - neustávať. Ani neviem ako som sa zrazu ocitol na správnej ceste, už ten nástup na tú Cestu bolo vlastne uzdravenie v jedinom momente! U mňa to bolo nejaké vstúpenie do seba, hľadanie príčin straty zdravia a spôsobu, ako získať zdravie späť! Stal sa zázrak, vlastne, z celkového hľadiska, bola to Božia milosť, ktorá premenila hnoj na hnojivo... Zázrak!

Zaujímavé na tom je, že čím viac energie správne vydáte, tým viac jej dostávate, vaše priania sú harmonické a všetko ide akoby samé, bez nejakého väčšieho úsilia. Ďalší zázrak!

Ak popri fyzickom či mentálnom tréningu prídu nejaké schopnosti, ktoré sa tu pokladajú za mimoriadne, je to v poriadku, ale snaha o ich získavanie je podľa mňa niečo podobné ako snaha o hmotné statky - je to z vyššieho hľadiska strata času! Vyššie hľadisko myslím pozemský život ako jeden deň z celkového Života!

Život ako taký je Boh. To čo je proti životu, je choré, odporné, satanské (odporca=satan). A zlo silno opakovanou lžou pracovalo na tom, aby sa nenormálne stalo normálne! Pre ľudstvo môže byť paradoxne pomocná ruka zastavenie "normálneho" života. Teraz sú snahy o presmerovanie všetkého za obrazovky počítačov, pretože diabli vedia, aký majú vplyv. Očakávam však nejaké celkové zastavenie, niečo také, kedy taký život, aký ho poznáme, úplne prestane existovať. Niečo ako pred pôrodom. Dieťa je zvyknuté na život v brušku a keď sa rodí von, taký bežný život pre neho prestáva existovať a dejú sa priam šokové zmeny.

Musí byť asi dosť ťažké narodiť sa, v minulosti, ak sa to aj podarilo, mnoho detí sa nedožilo dospelosti. A nebolo to tým, že nemali vakcíny, ale oveľa drsnejšími podmienkami. Niečo také ako obyčajné papuče alebo teplé topánky neboli samozrejmosťou ani dve generácie dozadu! Prebiehala akási veľmi drsná selekcia, kedy prežívali iba tí najsilnejší. A dnes prežívame niečo podobné. Naši starí rodičia prežili niektorí dve svetové vojny, zažili Hitlera, Stalina aj Čaputovú a teraz je tretia svetová vojna. Kedysi zločinci vyvolávali zjavné vojny a zjavný nedostatok, pochybujem, že teraz to bude ináč. Démoni chcú vždy krv, živia sa vyžarovaním krvi. (tzv. gawach, viac v knihe Daniil Andrejev: Růže Světa)

V prírode, ktorá je už istým spôsobom tiež démonizovaná, na slabé a choré zvieratá útočia predátori, paraziti, a niekedy ich zožerú. Vo svete ľudí sa miesto toho vyvolávali vojny alebo lži, ako napríklad očkovací program, ktorý považujem z princípu za lživý. Nejde stavať dom na nesprávnych základoch a keď sa to začne rozsypávať klásť záchranné laná, nejde dlhodobo umelo udžiavať to, čo je v samotnom jadre choré! Človek a jeho prostredie je živé a inteligentné, to my sa musíme prispôsobiť, nie donekonečna meniť prostredie! Nedá sa bezhlavo rozkopať zem a potom len vrátiť hlinu naspäť! Aj Zem je živá! Bez ohľadu na Zem nemôžeme robiť také zásahy ako tunely, modifikácie počasia, genetické manipulácie! Zem sa s tým vyrovná, ale človek bude mať kôli svojej sebeckosti a pokusom o neobmedzenú vládu chladného rozumu možno aj obrovský problém! Čo tým chcem povedať? Ani keby sme mali 100% účinné vakcíny, choroby nevymietime! Choroba je vždy dôsledok určitých faktorov, (napr. disharmónie, ktorá ako som presvedčený môže siahať až do minulých životov) alebo ďalší faktor ochorenia sú otravy. Viac Dr. Loibner prednáška História očkovania:

 

Príroda riadi život drsnou selekciou a niekedy aj masovým vymieraním druhov. Vo svete ľudí odklonených od Pána Boha zopár zločincov drsnou selekciou redukuje populáciu, vojnami a lžami o neškodnosti elektromagnetického žiarenia a rôznymi zvrhlými praktikami, ktoré sa tu považujú za normálne, ako napríklad užívanie antibiotík, antidepresív, liekov, antikoncepice alebo očkovanie! Ak človeku normálne funguje telo, choroby obvykle prekonáva tak, že z nich vyjde silnejší a sviežejší ako bol predtým a nepotrebuje žiadne lieky ani žiadne antibiotiká a už vôbec nie žiadne vakcíny. Ani pri špičkových antibiotikách sme boj s baktériami nevyhrali! Jeden vzdelaný fyzik pri zavedení dezinfekcií povedal, že je zvedavý, aké superrezistentné baktérie zase vytvoríme! Povrchnými opatreniami nie je možné vymietiť choroby ani dosiahnuť zdravie! Cieľom by malo byť pochopenie príčin chorôb, návrat ku zdraviu a šťastiu a dôsledná snaha o udržanie harmónie! Veď všetko dobré je Boh, všetko zlé je zárodok choroby, tak ako chce kto bojovať proti vírusu? Návrat k Bohu!  Ináč sú všetky snahy márnosťou, pretože sa nezakladajú na skutočnom úmysle, boj proti pandémii alebo boj proti vírusu je boj proti veterným mlynom! Baktérie a vírusy - to je iluzórny, vyfabulovaný nepriateľ! Opatrenia, vakcíny, antibiotiká - hoc by aj boli 100% účinné - to je iluzórna pomoc! Okamžite tu máme ďalší faktor, ktorý sa objaví ako následok nekomplexného, v podstate primitívneho myslenia, nech by to vymyslel aj ten najlepší rozum. Ak tam chýba duchovný rozmer, márne sú ľudské snahy! Viac napr. v knihách a prednáškach Dr. Emila Páleša, krátko napr. kniha bezplatne na stiahnute tu a krátke video tu. Ak má problémy jednotlivec, na ich rýchle vyriešenie je možné použiť buď sedliacky rozum alebo hľadať celkové/trvalé zdravie/šťastie, radosť, lásku...

 
"Ak Boh nestráži mesto, nadarmo bdeje strážca!" Žalm 127:1