VAKCÍNA JE NAVRHNUTÁ TAK, ABY ĽUDIA OCHORELI / VACCINE IS MADE TO MAKE PEOPLE SICK (SK, ENG)

15.01.2021 19:27

V televízii beží už dlho propaganda očkovania. Hovorili nám, aké strašné sú osýpky, teraz hovoria, aký strašný je nejaký covid. Vakcinačný program - mne to silno pripomína vyhladzovací, alebo indoktrinačný, resp. myseľ pozmeňujúci program. Kto tu vlastne ovláda štát? Dozviete sa, keď vydržíte ešte ďalej čítať.

Bežne lekári deti nakazia napríklad Mumpsom z MMR vakcíny, ale potom nahnevaným rodičom povedia, že to je dobre, lebo vrajže aspoň im dieťa v budúcnosti na tú chorobu neochorie... Vakcíny v mnohých prípadoch spôsobia to ochorenie, proti ktorému by mali podľa oficiálne prijatých názorov údajne chrániť. (to už sa ale v televízii nepreberá). Vakcíny sú častokrát vhodná metóda na šírenie chorôb... Keď sa vakcínami vyvolá ochorenie, oficiálna propaganda potom tvrdí, že treba ešte viac očkovať... Takto vlastne vzniká potreba vôbec očkovať - vakcínami vyvolajú v populácii ochorenie, spôsobia sa tak lokálne (príp. aj globálne) pandémie a v médiách potom tvrdia, že jediné riešenie je očkovanie!

VEDCI O NOVEJ COVID VAKCÍNE: "Je to umelo vytvorený patogén. Vyslovene vpichujú choroboplodnú časť vírusu do ľudského tela." Dr. Judy Mikovits

https://rumble.com/vcmbgi-david-martin-vakcna-proti-covid-19-nen-podle-definice-vakcna.html

"Je to navrhnuté tak, aby ste ochoreli." Dr. David Martin

Kto by chcel riskovať vedľajšie účinky z očkovania, ak by v televízii nedávali, že tie choroby vôbec existujú? Ľudia, ktorí sa dávajú očkovať - skutočne mnohí potom zistia, že tie choroby ešte existujú, ochorejú z tej vakcíny. Niekedy sa nakazia tou chorobou, proti ktorej ich očkujú, niedy inou. (zaujímavá je výpoveď primárky detskej kliniky MUDr. Jany Orosovej tu:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

Každým plošným očkovaním sa ide vždy určitý počet ľudí obetovať...  Je to bohužiaľ smutná pravda – očkovanie je nástroj na vyvolávanie pandémií a masových úmrtí. Treba zásadne pochybovať o každej, aj o ruskej vakcíne a bez ohľadu na globálne plány eradikácie chorôb musí očkovanie zostať dobrovoľné. Škody na zdraví a na živote neodškodní nikto, nechcú za ne ručiť ani výrobcovia vakcín, štát by za ne tiež nemal ručiť. Z tejto situácie jasne vidíte, kto tu ovláda štát(y). Ten istý, kto choroby vyvoláva, či už skutočné, alebo len mediálne a ten, kto na ne zároveň ponúka riešenia.

- - -

 

ENGLISH:

SCIENTISTS ABOUT THE NEW COVID VACCINE:

“It is made to make you sick.“ Dr. David Martin

“It’s a synthetic pathogen. They’ve literally injected the very pathogenic part of the virus into the human body.”  Dr. Judy Mikovits

https://rumble.com/vcmbgi-david-martin-vakcna-proti-covid-19-nen-podle-definice-vakcna.html

"But you know full well for yourselves that, in order that the multitude should yell for such a request, it is imperative in all countries to continually disturb the relationship which exists between people and governments—hostilities, wars, hatred, and even martyrdom, with hunger and need, and with the inoculation of diseases, to such an extent, that the Gentiles should not see any exit from their troubles other than an appeal for the protection of our money and for our complete sovereignty." The protocols of the learned elders of Zion 10:24 (link here and here)

 

And at last, a big Q Quote, by Dr. Bertrand Russel:

Did Bertrand Russel know something about mind control and NWO?

https://www.biblik.sk/obrazky/#bertrand-russell-1951-the-impact-of-science-on-society-jpg2

(govern_ment = govern_mind)