VAKCÍNA PROTI COVID MÁ TOĽKO NEŽIADÚCICH ÚČINKOV, ŽE BY ZA NORMÁLNYCH OKOLNOSTI NEBOLA ANI SCHVÁLENÁ ANI NA KLINICKÉ TESTOVANIE (AKTUALIZÁCIA 1)

03.12.2020 09:55

"Český vakcinológ Marek Petráš tvrdí, že klinické testovanie ukázalo neobvykle veľa nežiaducich účinkov u ľudí. Navyše vakcíny napríklad od firmy Pfizer sú úplnou novinkou a fungujú inak ako bežné vakcíny. Podľa Petráša, ak by sme nežili v súčasnej bizarnej dobe, vakcíny takéhoto typu by neboli povolené ani na klinické testovanie."

"Podľa Petráša, ak by sme žili v normálnej dobe, tak takéto vakcíny by neboli povolené: „Myslím si, že keby nebola táto bizarná doba, tak by nikdy nebola povolená ku klinickému testovaniu. Ale proste žijeme v inej dobe, tak boli povolené klinické hodnotenia, ukázalo sa, že nejakým spôsobom to funguje. Zatiaľ výrobca uvádza, že je relatívne bezpečná, no a teraz je na nás ostatných nejakým spôsobom to posúdiť a zhodnotiť.“" Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/vakcinolog-marek-petras-myslim-ze-keby-nebola-tato-bizarna-doba-vakciny-ktore-k-nam-mieria-by-neboli-povolene-z-klinickeho-testovania-vidime-neobvykle-vela-neziaducich-ucinkov/2367640

Poznámka Biblik: nesúhlasíme, aby pokusných králikov, ktorí vyskúšajú experimentálnu liečbu Covidu prostredníctvom vakcíny odškodňoval štát. Štát sme vlastne my všetci. Mali by sme byť rovnako múdri ako farmaceutické firmy, ktoré za svoj produkt odmietajú prevziať zodpovednosť. Prečo by sme my mali ísť robiť ručiteľa súkromným firmám? Je isté, že všetky vakcíny sú nebezpečné, očkovať sa nikto nemusí, ani deti. U zdravého človeka je každé očkovanie podľa nás oveľa riskantnejší zákrok ako možnosť prirodzeného ochorenia. Sú to vakcíny, ktoré zhoršujú zdravotný stav a poškodzujú imunitu a mozog ľudí. Viac tu:

Primárka kliniky MUDr. Orosová hovorí, ako vakcíny deťom vážne poškodili zdravie a vlastne ako prevencia boli úplne zbytočné - veľmi zaujímavé:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

Náš vlastný výskum - vlastný výskum si môžete urobiť aj sami, väčšina ľudí má vážne následky po očkovaní:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie/

 

AKTUALIZÁCIA 1x: Na serveri INFOVOJNA.SK dnes o 17:20 vyšiel krátky zostrih rozhovoru s vakcinológom Petrášom, ktorý tu popisuje nežiadúce účinky vakcíny proti Covidu. Podľa nášho názoru vedľajšie účinky spĺňajú kritériá chrípkového ochorenia, v podstate je to to, čo tvrdíme od začiatku, že vakcína je spôsob, ako "pandémiu" urobiť reálnou...