VAKCINÁCIA ZJEDENÍM ŠALÁTU? / GROW AND EAT YOUR OWN VACCINES? (SK, ENG)

01.10.2021 13:01

Poznámka Biblik: Videli ste dnes tú oblohu? Dáva zmysel prečo masovo rozprašujú chemtrails, prečo nám otrávili vzduch, ničia lesy, vodu, pôdu a rastliny? Áno dáva, pretože ich geneticky modifikované plodiny sú vyšľachtené tak, aby boli odolné voči týmto chemikáliám. Z normálnych semien je čoraz ťažšie niečo dopestovať, GMO rastliny by mohli priniesť konečne to, čo títo diabli chcú: vyvraždenie ľudí a svetovládu s totálnou kontrolou (známy výrok Brzeniského: "dnes je ľahšie milión ľudí zabiť ako ich kontrolovať" - teda, tvrdenie "že ľudí je veľa", to je problém satanistických elít, nie objektívny problém)

zaujímavý článok uviedol ZEMAVEK:

__________________________________________________________________________________________________

 

source / zdroj: zemavek.sk

Vakcinácia zjedením šalátu?

30.09.2021 · AUTOR: DIANA DVORSKÁ

Dočkali sme sa ďalšieho neuveriteľného vedeckého počinu. Americkí vedci pracujú na výskume premeny jedlých rastlín, napríklad šalátu – na mRNA vakcíny. V budúcnosti by sa tak mohli takéto očkovacie látky dostať do ľudského organizmu konzumáciou určitých druhov rastlín. Informovala o tom na svojich stránkach Kalifornská univerzita v Riverside. Ich dlhodobým cieľom je, aby „ľudia takéto modifikované rastliny mohli vypestovať aj vo vlastných záhradách“.

„Takzvaná mediátorová ribonukleová kyselina (messenger RNA – mRNA) dáva ľudským bunkám pokyn, aby vytvorili proteín nachádzajúci sa v danom víruse. Imunitný systém človeka následne zaznamená prítomnosť cudzieho proteínu a začne produkovať protilátky, ako pri prirodzenej infekcii vírusom,“píšu na webe univerzity. Na technológii mRNA sú založené napríklad vakcíny proti COVID-19 spoločností Pfizer a Moderna.

„Tieto vakcíny musia byť počas prepravy a skladovania udržiavané v chlade. Ak ale bude projekt amerických vedcov úspešný, mRNA vakcíny na rastlinnej báze, ktoré bude možné konzumovať, by mohli túto výzvu prekonať – mohli by byť totiž skladované pri izbovej teplote,“ uvádzajú.

„V ideálnom prípade by jedna rastlina produkovala dostatok mRNA na zaočkovanie jednej osoby,“ uviedol Juan Pablo Giraldo z Ústavu botaniky a rastlinných vied UCR, ktorý vedie výskum v spolupráci s vedcami z Kalifornskej univerzity v San Diegu a Carnegie Mellon University v Pittsburghu v štáte Pensylvánia.Giraldo dodal, že túto metódu jeho tím testuje na špenáte a hlávkovom šaláte.

Projekt amerických vedcov chce dokázať, že genetická informácia obsiahnutá v mRNA vakcínach môže byť úspešne dopravená do tej časti rastlinných buniek, kde sa bude replikovať. Ďalej chcú vedci demonštrovať, že rastliny môžu produkovať dostatok mRNA, aby mohli nahradiť tradičné očkovanie.

Kľúčovými pre túto metódu sú chloroplasty – malé orgány v rastlinných bunkách, ktoré premieňajú slnečné svetlo na energiu, ktorú môže rastlina využiť. „Sú to malé továrne na slnečný pohon, ktoré vyrábajú sacharidy a ďalšie molekuly umožňujúce rastline rásť,“ dodal Giraldo. Podľa neho sú chloroplasty tiež nevyužitým zdrojom na výrobu žiadaných molekúl.

Zdroj: Grow and eat your own vaccines? https://www.universityofcalifornia.edu/, 16.9.2021

https://zemavek.sk/namiesto-vakciny-salat/

________________________________________________________

 

ENGLISH:

Zdroj: Grow and eat your own vaccines?

https://news.ucr.edu/articles/2021/09/16/grow-and-eat-your-own-vaccines

or google Grow and eat your own vaccines

Note Biblik: above article brings answers why they're spraying chemtrails and killing plants, killing trees... chemtrails are contaminating air and water sources and killing the whole nature. GMO plants are immune against chemtrails chemicals, normal food is very hard to grow, GMO seeds have an advantage in such polluted enviroment. With GMO food the goal of satanic elities is near: GMO food could be a strong tool for depopulation.

World population count is not an objective problem, this is a problem of satanic elities, because they want NWO, one world government and total control.

Total control with bilions of people is very hard, almost impossible. You know the well known Zbigniew Brzenzinski quote - "it's easier to kill million people..."

https://www.youtube.com/watch?v=jkCEOSgLRt4&t=0m30s

 

GEORGIA GUIDESTONES: