VAROVANIE: NOVÉ 5G Wi-Fi ROUTRE SÚ SMRTEĽNE NEBEZPEČNÉ ZARIADENIA / WARNING: NEW 5G Wi-Fi ROUTERS MAY KILL (SK, ENG)

29.04.2023 14:29

Na obrázkoch vidíte rôzne Wi-Fi routre. Ani jeden z nich nie je bezpečný. Toto sú malé radarové stanice vyžarujúce smrteľne nebezpečnú radiáciu do okolia:

VAROVANIE, TAKÉTO ZARIADENIA MÔŽU SPÔBIŤ VÁŽNE POŠKODENIE ZDRAVIA A SMRŤ:

VAROVANIE: všetky tieto zariadenia môžu spôsobiť vážne ochorenia i smrť. Vypnúť Wi-Fi nemusí byť dostatočné, pri štarte alebo podľa nastavenia vnútorného operačného systému môžu vyžarovať a zbierať informácie o okolitých sieťach. Týchto zariadení sa treba zbaviť. Žiadajte zariadenia úplne bez týchto antén, resp. routre ktoré vôbec nemajú Wi-Fi!*

Tvar a dĺžka antén nových routerov / new routers antenna shape and length

WARNING: THESE DEVICES ARE EMITTING  DEADLY RADIATION! NEW Wi-Fi ROUTERS AND NEW SMARTPHONES MAY CAUSE BRAIN DAMAGE, AFFECTS HEART, BREATHING, AFFECTS ALL ORGANS, DNA DAMAGE - CAUSING PHYSICAL DAMAGE TO CELLS AND CHANGING EEG (mindflow changes,  hypnotize and passivity, mental ilnesses, anxiety, depression) CELL PHONE AND Wi-Fi RADIATION IS POISON AND MAY KILL! PERMANENTLY REMOVE ALL OF THESE DEVICES AS SOON AS POSSIBLE OR DISABLE ANTENNAS BY INTERNAL SETUP. BEST TO GET DEVICES AND ROUTERS WITHOUT Wi-Fi.*

VEDECKY PREUKÁZANÉ ÚČINKY EM ŽIARENIA: FYZICKÉ POŠKODENIE BUNIEK / SCIENTIFIC PROOF OF HARMFUL EFFECTS OF EM RADIATION: PHYSICAL DAMAGE TO CELLS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/vedecky-preukazane-ucinky-em-ziarenia-fyzicke-poskodenie-buniek-scientific-proof-of-harmful-effect-of-em-radiation-physical-damage-to-cells/

skrátený link / short URL: https://dopice.sk/rNu
 

-   -   -

Keď sa na letisku zapínal radar, rozoznelo sa varovanie a ľudia museli opustiť okruh okolo radaru na 150 metrov. Dnes sú radarové stanice na strechách panelákov a na trápnych stožiaroch medzi domami! A Situácia s dnešnými Wi-Fi routermi, smartphonmi a mobilnými anténami po strechách je taká, že ľudia sú vystavení nebezpečnej radiácii bez varovania a to môže mať za následok vážne poškodenie zdravia a smrť! 

POZOR:

DNEŠNÉ SMARTPHONY A Wi-Fi ROUTRE SÚ MALÉ RADAROVÉ STANICE! MÔŽU SPÔSOBIŤ VÁŽNE POŠKODENIE FYZICKÉHO I PSYCHICKÉHO ZDRAVIA! EM ŽIARENIE Z MOBILOV, BLUETOOTH A Wi-Fi JE NEBEZPEČNÁ RADIÁCIA, KTORÁ MÔŽE SPÔSOBIŤ POŠKODENIE ZDRAVIA A SMRŤ!

S pribúdajúcim množstvom bezdrôtových čipov v mobilných telefónoch a zložitosťou antén nových Wi-Fi routerov môžeme smelo konštatovať, že nové smartphony a Wi-Fi routre sú radarové stanice. Ak niečo takéto dovlečie niekto domov (alebo váš sused) objavujú sa náhle častokrát tieto príznaky: bolesti hlavy, nespavosť, bolesti srdca, začervenanie v tvári, pálenie tela, pocit ochorenia, nepríjemný silný tlak v hlave, tlak v krku, pocit na zvracanie a mnohé iné. Vyžadujú i niekoľko dní liečenia (krátkodobá expozícia), dlhodobá expozícia má veľmi vážne následky a to u väčšiny ľudí! Môže to skončiť vážnym psychickým ochorením, poškodením mozgu, zápalovým alebo chrípkovým ochorením, zlyhaním srdca alebo smrťou!

Posledný týždeň autor článku behal za susedom, lebo v byte sa nedalo vydržať. Vysvitlo, že sused má nový Wi-Fi router. Byt máme odtienený, ale grafitový tieniaci náter YSHIELD HSF54 na odtienenie nových silných antén blízkych Wi-Fi routerov už nestačí. Väčšinou našim klientom v takýchto prípadoch navrhujeme ako prvé zmenu bývania alebo uplatenie suseda. V byte, kde má vedľa sused nový Wi-Fi router sa nedá vydržať, je okamžite poznať, keď sused zapne Wi-Fi, kôli niekoľkým vrstvám tieniaceho náteru sa hodnota vyžarovania bežnými prístrojmi prakticky nedá, autor článku je vhodným subjektom na zhodnotenie situácie. Ľudia, ktorí spávajú v blízkosti takýchto zariadení mávajú mnohonásobné psychické i fyzické problémy. Je prakticky isté, že súvisia s blízkymi Wi-Fi routrami a mobilnými anténami po strechách. Zdravie človeka sa začína okamžite zhoršovať ak je v blízkosti takéto zariadenia Toto už nie je prostredie zlučiteľné so životom. Buď to ľudia pochopia, alebo vlna chorôb a umierania je v procese odpočítavania. KAŽDÝ, KTO MÔŽE VO VLASTNOM ZÁUJME NECH SI NÁJDE ČO NAJZDRAVŠIE BÝVANIE BEZ GEOPATOGÉNNYCH ZÓN A ČO NAJĎALEJ OD ZDROJOV EM ŽIARENIA! Mestá s mobilnými anténami po strechách a takýmito silnými routermi v bytoch sú pre drvivú väčšinu ľudí istotne vyhladzovacie tábory.

Stojí niekomu internet cez Wi-Fi alebo cez mobil za to, aby ho to zabilo, alebo spôsobilo vážne zdravotné problémy? Predsa, kto chce, môže sa na internet pripojiť káblom, ide to jednoducho pri stolových počítačoch, notebookoch i tabletoch. (LAN kábel alebo USBc/LAN redukcia) S dnešnými smartphonmi a novými Wi-Fi routrami môže byť akékoľvek bezdrôtové pripojenie na internet potenciálne smrtiace! Ľudia, mamičky a oteckovia, smartphonmi ohrozujete svoj život i život svojho dieťaťa! Nebuďte Wifioti! Tieto zariadenia ak majú aktívne bezdrôtové pripojenie (s výnimkou samostatnej GPS) sú smrteľne nebezpečné:

___________________________________

 

*Routre bez wi-fi / routers without Wi-Fi:

väčšine ľudí by postačoval napr. tento / for most people should be enough
mal by byť  rýchly, spoľahlivý a tichý (nebrumí zdroj) / should be quick, reliable and silent:

TP-Link ER605

______________________________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!