VEDCI VYŠĽACHTILI OVCE, ČO PRDIA O 10% MENEJ

14.07.2019 19:39

Vedci na Novom Zélande sa zhodli, že prdenie ovcí predstavuje vážny problém pre planétu.  Rozhodli sa preto vyšľachtiť ovce, ktoré prdia menej. Program vraj prináša výsledky, vraj to môže viesť k zýšeniu produktivity o 22% a k zníženiu emisií metánu až o 40%.

zdroj: Sféra

-   -   -

Rozprával som sa s mladým slovenským vedcom. Nedávno dostali dotácie vo výške 25 miliónov eur. Opýtal som sa, či ich výskum má nejaký cieľ. Vraj to nie je potrebné, pretože keď budú dvadsať rokov skúmať a nič nevyskúmajú, ukáže sa to ako zlá cesta a vraj to má tiež význam.

- Ok. -

Ale čím sa bezcieľne dotovaný vedec s bezcieľnym výskumov vlastne líši od bezdomovca-pijana vína? Veď aj život povaľača má význam, lebo spoločnosti ukazuje, že smrad, zvratky, špina a opilstvo sú zlá cesta. Z toho je jasné, že bezdomovcov by sme mali dotovať! Možnože by to prinieslo podobné výsledky ako dať 80 miliónov na umiestnenie senzorov nad rite oviec, ktoré budú identifikovať periodicitu ovčích prdov. Keď sa ukáže, že to vlastne bolo celé na prd, práca takýchto vedcov a prežraté peniaze majú vraj pre celú Zem a ľudí význam, lebo sa prišlo na to, že je to zlá cesta! Teda musíme podporovať vedu, či ste proti?

Dnes 10.000 akože vedeckých časopisov publikuje 500.000 akože vedeckých článkov ročne. Dnes celá planéta skáče podľa toho, že 0,04% CO2 v atmosfére spôsobuje vážny problém a musíme ho riešiť. Začne sa v médiách hovoriť a písať o CO2 ako o nepriateľovi. A o chvíľu už robia štáty pochybné obchody s emisiami, zavedú sa CO2 emisné kontroly, a máme tu štátom dotovaných nových vedcov a nových podnikateľov, ktorí zachraňujú planétu! Vzniklo nové odvetvie založené na absurdite, ktorá je akože vedecky dokázaná. Kto neverí na globálne otepľovanie, neuznáva vedu a chce, aby ľudia žili v tme!

Keď takúto "vedu" robia teraz, nerobia to odjakživa? Neoklamali ľudstvo s očkovaním, nerozsýpajú chemtrails, nepridávajú jedy do vody a do potravín?