Veľké skupiny tankov Abrams a BMP Bradley boli spozorované v Poľsku na ceste na východ / ABRAMS AND BRADLEY MILITARY VEHICLES OBSERVED IN POLAND HEADING EAST (SK, ENG)

27.01.2023 12:54

Veľké skupiny tankov Abrams a BMP Bradley boli spozorované v Poľsku na ceste na východ / ABRAMS AND BRADLEY MILITARY VEHICLES OBSERVED IN POLAND HEADING EAST:

https://ulozto.sk/file/XNbOfB3WD9HG/biblik-sk-velke-skupiny-tankov-abrams-a-bradley-v-polsku-mp4#!ZGqxAQR2AmH1MQyuMwp4AwDmAGuzMRqVBHE2oUZ2o18lFzIyMt==

"Veľké skupiny tankov Abrams a Bradley boli spozorované v Poľsku na ceste na východ. Dnešné vyhlásenie Bidena o presune tankov na Ukrajinu už dávno nie je novinkou.
Rozhodnutie bolo prijaté vopred a jeho prejav pre amerických voličov bol len divadlom s cieľom ospravedlniť vojnové besnenie amerických politikov a "elít". Všetko je dopredu pripravené a krik okolo je len divadlom pre naivné masy. Drang nach Osten č. 2 začína! Žiaľ, po 80.rokoch opäť..."

ZDROJ / SOURCE: email

Poznámka Biblik: stratégia je jasná a podobná ako v ostatných pod vlajkou USA napadnutých štátoch, nejde o to vyhrať vojnu, ale aby trvala čo najdlhšie (obchod + opatrenia), kedysi to boli "protiteroristické" opatrenia a vydávanie zákonov, kde si satanistické elity uzurpovali čoraz viac moci (Patriot Act, odpočúvanie), potom namiesto teroristov prišiel scénár s vírusom, začalo sa presadzovať vypínanie webových stránok a likvidovanie ekonomiky - raz za to mohli podľa vyhlásení politikov teroristi, inokedy to bol vírus a teraz podľa nich Putin môže za to, že Európu skorumpovaní politici odrezávajú od ruských zdrojov! Polici páchajú kriminalitu a ekonomické zločiny, ale ukazujú prstom na Putina, ako kedysi ukazovali prstom na Miloševiča, ktorý bránil svoj národ pred teroristami. Aj teraz nasadili teroristov, ktorých sami postavili a kto sa pred teroristami bráni, toho démonizujú! Túto vojnu vyprovokovali a živia ju. Vojnu živia tí, ktorí ju chcú! Putin ani Ukrajina ani EU vojnu nepotrebujú, potápajúce sa USA, ktorých Nový Svetový Poriadok žiadny štát nechce, potrebujú vojnu. Satanistom mier nevyhovuje, pretože dobrovoľne žiadny štát nechce prijať fašizmus a ich zločineckú satanistickú fašistickú vládu! Ani žiadny štát nebude dobrovoľne vymieňať lacné ruské zdroje za drahšie zahraničné! Sám sebe dáva vizitku každý, kto verí týmto satanistom a nebezpečným zločincom!

Aj Slovenská vláda je spolok fašistických zločincov, je vojna a sú legitímne vojenské ciele! Izraelská rozviedka po skončení vojny našla prakticky každého skrývajúceho sa fašistu, nikam sa neukryjú! Po skončení vojny ich bude súdiť buď satanská elita, ktorá ich viac nebude potrebovať alebo v prípade víťaztva Ruska budú mnohí slovenskí politici i niektorí poslanci medzinárodne hľadaní zločinci!  Na demokraciu sa už nikto nehrá, môžeme byť zatiaľ radi, že po uliciach nebehajú esesáci so samopalmi! Čo urobia satanisti a fašisti, keď zvedia, že sa nikde neukryjú?

Note Biblik: of course this can't win the war, but it may la$t long€r! Same scenario as covid: lockdowns, destroying economy, selling their expensive resources to EU instead of russian, that's why U.S. want the war! War is in Ukraine, but Europe is being bombed by crimes of satanic elities killing economy and business!

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!