VEĽMI AKTUÁLNY ČLÁNOK O ČOM SÚ VAKCÍNY

13.08.2021 09:50

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA ALE NEMOCNÍ" 

Povedal Pán Ježiš Kristus (Matúš 9:12)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/ockovanie/

Ak by bol človek duševne v poriadku, ľahko by pochopil jednoduchú pravdu: "ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ." (Matúš 9:12)
Lekárov tiež vychovávali v blude, a vlastne celá výchova je o tom, ako prebiť rozumom cit. Následky vidíme na celej planéte, v podstate výsledkom je IDIOKRACIA (vynikajúci film). Človek môže mať IQ aj 170 a nemusí byť schopný riešiť základné veci. Táto planéta je samý doktor, samý vedec a inžinier a pritom to tu vyzerá, akoby Zem riadil úplný debil! Hlavné sú nie skutočné vedomosti, ale takzvané "vzdelanie". A to čo má váhu, sú nie praktické merania a skutočné podmienky, ale nejaké certifikáty a papiere, pod ktorými je podpísaný nejaký odborník... Vyslovene satanský systém, kedy môžete odpad predávať ako BIO potraviny ak máte certifikát, alebo ožiariť sídliská silným elektromagnetickým žiarením, pričom úrady bude zaujímať papier a nie to, aká je v skutočnosti situácia. Ak by ste sa obrátili na súd, tak kto je bohatší môže dovliecť viac "odborníkov", ktorí nahádžu viac papierov... Skutočná situácia v tejto pomaly ale isto sa končiacej satanokracii nikdy nie je predmetom skúmania, častokrát ani pri bežnej reklamácii, nieto ešte pri podstatných veciach... Momentálne je to podobné - aká je skutočnosť, či vakcíny pomáhajú alebo zabíjajú, to obvykle propagátorov očkovania vôbec nezaujíma, ani prax z Izraela nikoho nezaujíma a ani prax zo Slovenska, kde ľudia aj lekári píšu, že práve očkovaní sú viac chorí a bývajú PN. Známy citát, ktorí už vyslovilo viac prekvapených ľudí:
"2x zaočkovaný a dostal Covid!"
Čakal snáď niekto, že vakcína ho ochráni? Alebo slepo veril oficiálnej teórii o vakcínach, ktorá sa práve rúca, rozkladá sa a zomiera ako všetko falošné na tejto Zemi? Všetky ilúzie sa rúcajú, bibl. Kázeň na Vrchu (Matúš kapitoly 5., 6., 7.) pasáž Dom na Skale Dom na Piesku (Matúš 7:24-29) Dnes sa rúcajú tie falošné názory odborníkov založené "na piesku" a takíto odborníci končia velikým pádom dolu. Kto verejne propaguje očkovanie, obvykle dnes nemá dlhú životnosť. Nejaký skrytý Zákon konečne začína pôsobiť tak, že je to už jasne viditeľné aj pozemským ľuďom, aj takzvaní ateisti už musia tušiť, že propagátori vakcín neumierajú náhodou. Je to iba zrýchlením odvekého Zákona zvratného pôsobenia, alebo "Čo zaseješ, to zožneš!" Ak niekto seje hazard so zdravím a vyzýva na očkovanie - pichanie injekcií do zdravých ľudí, tak nemôže nikdy vedieť, ako to u konkrétneho jedinca dopadne a každé očkovanie zdravého človeka je lotéria a obrovské riziko! Preto Kristov citát ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ považujeme za kľúčovú vec, ktorou by sa mal človek riadiť pri každej injekcii a pri každom očkovaní. Injekcie by mali byť voľbou až tam, kde na ostatné možnosti už nie je čas alebo vtedy, ak je injekcia súrne potrebná (obvykle iba chorí) pretože injekcie prinášajú so sebou vždy riziká... Určité riziko predstavujú aj vitamínové injekcie, vakcíny a viaczločkové injekcie sú obrovské riziko... Hrozí to množstvom nežiadúcich účinkov, a to sa už neberie do úvahy ak človek ochorie po mesiacoch alebo rokoch od podania vakcíny alebo vplyv vakcín na plodnosť a na potomstvo... "Odborníci vytrvale klamú. Vakcíny vždy boli pohromou pre imunitný systém. Spôsobujú množstvo chorôb. Práve cez vakcíny meníme náš genetický kód. Očkovanie je najväčším zločinom proti ľudskosti." Dr. Guylaine Lanctôt, M.D., lekárka Kanada

Stránku Biblik.sk sme založili aj preto, aby sme ľudí varovali pred očkovaním detí. Toto je náš vlastný výskum o očkovaní a vakcínach:
https://www.biblik.sk/news/ockovanie/
A každý, koho zaujíma o čom je očkovanie a vakcíny, môže si urobiť vlastný výskum.
Môže pomôcť napr. aj tento článok: !!!ČÍTAJ_PaniDoktorka_článok___MUDr.VladimírPetroci!!!_www.biblik.sk.doc
Podobne ako mnohí osvietení lekári, dospel som k záveru, že očkovanie je satanský podvod, nemá žiadnu súvislosť s ústupom chorôb, choroby boli na ústupe už pred očkovaním:

 

Tieto grafy sa zakladajú na oficiálnom počte úmrtí, tak ako je zaznamenané v Oficiálnych výročných knihách Austrálskeho commonwealthu*. Sú prevzaté z vynikajúcej knihy "Vakcinácia – Rodinná dilema"  ("Vaccination A Parent's Dilemma" autor Greg Beattie). Zobrazujú pokles počtu úmrtí na infekčné choroby v Austrálii. Grafy jasne dokazujú, že očkovania nemajú žiadny vplyv na pokles počtu úmrtí. (Poznámka: dôkazy a grafy o počte poklesu úmrtí na infekčné choroby z USA, Anglicka, Nového Zélandu a ďalších  zaznamenali to isté)
Tak potom čoho je následkom tento pokles? Kniha MUDr. Andrewa Weila dáva na túto otázku najlepšiu odpoveď:
"Medicína a veda si neprávom privlastnila zásluhy na zlepšení zdravia. Mnoho ľudí verí, že víťazstvo nad infekčnými ochoreniami v minulom storočí sa dosiahlo vďaka vynálezu vakcín. V skutočnosti už predtým, ako boli vakcíny dostupné, choroby ako cholera, týfus, tetanus, záškrt, čierny kašeľ a ostatné boli na ústupe – výsledok  zlepšenia hygieny, výstavba kanalizácie, dostupnosť potravín a čistej vody."

*the Commonwealth of Australia=spoločenstvo národov Austrália, oficiálny názov Austrálie

ZDROJ: !!!ČÍTAJ_PaniDoktorka_článok___MUDr.VladimírPetroci!!!_www.biblik.sk.doc
Ešte vám dávame do pozornosti veľmi zaujímavý článok, je to výpoveď primárky detskej kliniky, vlastne lekári ktorí vôbec vidieť chcú, jasne vidia, že vakcíny ľudí poškodzujú:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

Skrátený link: https://dopice.sk/nza

Súrhn o čom sú vakcíny:

https://www.biblik.sk/news/satanisti-chcu-vakcinami-poskodit-vase-deti/

Skrátený link: https://dopice.sk/pXA

- Nejde o propagáciu neslušných výrazov, jedná sa o kvalitný a rokmi overený slovenský skracovač, ktorý pomenovali "dopice.sk" Pri písaní skrátených linkov prosím dodržte veľké a malé písmená