VEĽMI ZAUJÍMAVÝ NÁZOR NA VOĽBY

15.08.2023 15:04

badatel.sk

Na serveri badatel.sk vychádzajú kvalitné články. veľmi hodnotné však bývajú slobodné diskusie, nižšie si môžete prečítať veľmi zaujímavý príspevok z diskusie pod článkom Ľudia, pozor: Šialení vedci zistili, že DNA možno ovládať elektrickými signálmi z nositeľných zariadení

"V septembri na SK nás čakajú „voľby“ – v preklade – odovzdanie našej slobodnej vôle a rozhodovania do rúk iných, ktorí vedia, že svoje sľuby nikdy nesplnia, a nás použijú na základe nášho súhlasu k preneseniu deštruktívnych karmických zákonitostí od seba k nám, svojimi sebeckými a zvrátenými temnými cieľmi.
Preto ísť voliť znamená VZDAŤ sa svojej slobodnej vôle a dať svoj súhlas s tým, čo zvolení v NAŠOM mene spravia. 

NEÍSŤ voliť je z duchovného hľadiska úplne to isté – tiež sme im svojou nečinnosťou odovzdali svoj súhlas a slobodnú vôľu, lebo sme neprejavili nič proti zlu a nepostavili sme sa proti – teda v zmysle vyšších zákonov sa to považuje za SÚHLAS .
Práve tento princíp temnota, paraziti a jej zástupcovia využívajú pri voľbách – VŽDY sa jedná o odovzdanie súhlasu – (ak by voľby mohli niečo zmeniť, už by ich dávno zakázali)
    AKO z TOHO VON ?

Z duchovného hľadiska sa DÁ vyjadriť odpor – NEodovzdať súhlas, postaviť sa proti temnu, vyjadriť a zabrániť použitiu mojej energie SÚHLASU a tým aj naviazaniu deštruktívnej karmy z ich činov ku mne nasledovným spôsobom:
Zúčastniť sa volieb, ALE do obálky nedať ŽIADEN volebný lístok, ale svoje vyjadrenie napríklad:
volebný lístok č. 555

„Beriem si späť svoju slobodnú vôľu. Nikto mojím menom nemá právo čokoľvek konať!
Iba ja, živý človek, mám právo konať svojím menom vo svetoch hmotných či nehmotných.
Odmietam niesť zodpovednosť a následky konania iných bytostí, ktorým som v niektorom zo svojich životov vedome alebo nevedome, či len mlčaním, dovolil, aby v mojom mene konali a odoberám im môj súhlas.
V súlade s Konmi Stavby Sveta, nech ony samy jedia ovocie svojich činov.
Tak sa staň.“

Uvedeným spôsobom a ČINOM dávam na vedonie celému Stvoreniu, že nesúhlasím, nedávam povolenie a oslobodzujem sa z akejkoľvek karmy spôsobenej zvolenými, ktorá by na mňa dopadla (ne)vykonaním rituálu volieb.
Toto je návod hlavne pre tých, čo nechcú ísť voliť, lebo si myslia, že to nemá zmysel, alebo že si nemajú z čoho vybrať !!!!!!!!!!!!
CHOĎTE A ZOBERTE SI SVOJU SLOBODNÚ VÔĽU SPÄŤ !!!!!

Otázka je, PREČO tých zvolených nič netrestá za ich činy?
NUŽ PRETO ich nič netrestá, že zodpovednosť (karma) za ich následné činy sa rozdrobila a rozložila na tisíce ich (ne)voličov (ktorí o tom nemajú ani šajnu), ktorí im odovzdali svoj súhlas s ich činmi rituálom volebnej (ne)účasti a tým prevzali a „rozdrobili“ ich ťažkú karmu na tisíce drobných kúskov, ktorá by ich pri dopade len na nich bez spoluúčastníkov rozdrvila. TO JE VLASTNE PRINCÍP A CIEĽ RITUÁLU NAZVANÉHO VOĽBY."

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!