VERA SHARAV: CORONA OPATRENIA A FAŠISTICKÝ REŽIM SÚ PODOBNÉ, MUSÍME SA IM POSTAVIŤ! / VERA SHARAV: CORONA AND THE NAZI REGIME ARE SIMILAR, WE HAVE TO STOP THEIR DIABOLICAL "BIG RESET"! (SK, ENG)

26.03.2021 14:33

Vera Sharav, medical activist, founder of the Alliance for Human Research Protection, she survived holocaust as a child / Vera Sharav, lekárska aktivistka, zakl. Alliance for Human Research Protection, ako dieťa prežila holokaust

VERA SHARAV:

CORONA OPATRENIA A FAŠISTICKÝ REŽIM SÚ PODOBNÉ

VERA SHARAV: CORONA AND THE NAZI REGIME ARE SIMILAR

https://rumble.com/veyqqr-ena-co-peila-holokaust-poukazuje-na-podobnosti-mezi-tehdejm-reimem-a-co-se-.html

ĎAKUJEME / THANKS TO: infovojna.sk & otevrisvoumysl.cz

top koment infovojna.sk

"Vo všetkom sa dá nájsť aj niečo dobré. Už dlhšie si uvedomujem, že biely plášť a titul MUDr. pred menom z nikoho nespraví lekára. A spomínam na dobu, kedy v meste stačilo mať 1, max.dve lekárne a nebola na každom rohu súkromná ambulancia nejakého doktora. K lekárovi sa išlo, keď človek naozaj ochorel. Chrípku sme vyležali doma, v najhoršom prípade prechodili. Nedávali sme sa každoročne ožarovať prístrojmi v rámci "preventívnych" prehliadok, kedy ako zblbnutí chodíme a chceme, aby nám "lekár" potvrdil, že ZATIAĽ sme zdraví. Teda do budúcej preventívnej isto...a dnes si toto všetko začínam uvedomovať, ako nás pomaly varili ako žabu a cvičili ako psov na cvičáku závisieť od týchto ľudí v bielych plášťoch. A robím všetko pre to, aby som ich navštíviť nemusela. Svoje zdravie má každý v svojich rukách. A je na každom z nás, či ho odovzdá do rúk niekoho iného. Dopyt po lekároch tvoríme my, naším prístupom k svojmu zdraviu. Viem si predstaviť situáciu, že 80 % zdravotníckeho personálu v SR by mohlo ísť robiť užitočnejšiu prácu ako je tá, čo robia teraz. Tých zvyšných 20 % stačí pre tých, ktorí naozaj lekársku pomoc potrebujú. Všetko je to v nás, ľuďoch."