VIDEO: Bojovníci proti rúškam spravili opäť nájazd na LIDL. Ľudí prišiel podporiť aj Kotleba. SBSkári si nevedeli radi, tak si na pomoc zavolali policajtov, ktorí prišli namiesto zákona chrániť nadnárodný obchodný reťazec

30.10.2021 16:35

"Slováci už majú plné zuby nezákonných nariadení o prekrytí horných dýchacích ciest, ktoré na Slovensku uplatňujú a vyžadujú mnohí obchodníci a predovšetkým zahraničné reťazce.

Pred predajňou LIDL v Prievidzi protestujú davy ľudí a prišli aj zástupcovia ĽSNS na čele s predsedom Marianom Kotlebom.

Ľudia tam protestujú po incidentoch, za ktoré môžu rúška a opatrenia. Pred pár dňami tam mestskí policajti brutálnym spôsobom vláčili po zemi muža s barlou, pretože nemal rúško. V stredu tam aktivisti obsadili predajňu LIDL, kde ich odmietli obslúžiť bez rúšok.

Dnes o 17-tej hodine pred predajňou LIDL protestujú davy ľudí a polícia musela povolať ťažkoodencov či policajných psov. Na mieste vidíme ľudí, ktorí si nakupujú bez rúšok a niektorí vysmiati vychádzajú von „ešte mi chýba cibuľa“. Iných zase nechcú pustiť dnu a tak kričia „máme toho dosť!“ či „policajný štát!“ Viac tu: https://www.infovojna.sk/article/video-bojovnici-proti-ruskam-spravili-opat-najazd-na-lidl-ludi-prisiel-podporit-aj-kotleba-sbskari-si-nevedeli-radi-tak-si-na-pomoc-zavolali-policajtov-ktori-prisli-namiesto-zakona-chranit-nadnarodny-obchodny-retazec

 

TOP KOMENT:

Pri vynucovaní rúšok nezákonný postup pácha Polícia:

https://www.youtube.com/watch?v=w9Qs2IYETvQ