VÍRUSY VO VAKCÍNACH VYPESTOVANÉ NA RAKOVINOVÝCH BUNKÁCH

14.06.2019 17:49

extraplus.sk

"Pokles výskytu infekčných chorôb, ako aj smrteľnosti, sa začal desiatky rokov pred zavedením plošného očkovania. Prispeli k tomu predovšetkým lepšie životné podmienky a lekárska starostlivosť. Za všetky prípady stačí spomenúť Leicester, kde sa po epidémii kiahní v rokoch 1871 a 1872 obyvatelia rozhodli namiesto propagovaného očkovania uprednostniť sprísnenie hygienicko-sanitárnych podmienok. Hoci to bolo anglické mesto s najnižším podielom zaočkovanej populácie, epidémia kiahní tam už nikdy nevypukla."

"Pokles zaočkovanosti populácie nevyvoláva epidémie, ako účelovo strašia médiá. Vyskytujú sa zvyčajne len ojedinelé prípady ochorenia, pričom ohrození sú v rovnakej miere zaočkovaní aj nezaočkovaní jedinci."

"Na jednej strane sa vo vakcínach dostávajú do tela patogény, na druhej strane ho svojimi toxickými látkami pripravujú o možnosť brániť sa proti nim. Karcinogénnym formaldehydim, antibiotikami a fungicídmi sa zase chemicky deaktivujú vírusy, baktérie, plesne a prvoky." (napr. Príbalový leták Hexavakcíny:

"Infanrix hexa sa nesmie podať:

• ak je vaše dieťa alergické na:

- Infanrix hexa alebo na ktorúkoľvek zo zložiek tejto očkovacej látky (uvedených v časti 6). - formaldehyd.")

(Či je alebo nie je vaše dieťa alergické napr. na formaldehyd, zistia obvykle až po očkovaní; pozn. Biblik)

"Farmaceutický priemysel hojne využíva tzv. HeLa bunky. Názov je odvodený zo začiatočných písmen mena Henrietty Lacksovej, ktorej lekár v roku 1951 odobral časť mimoriadne agresívneho nádoru krčka maternice. Ako jediné známe ľudské bunky sa dokážu donekonečna množiť, a tak sa využívajú na rôzne vedecké výskumy, keďže náklady na biologický materiál sú tak nulové. Na týchto bunkách bola vyvinutá napr. vakcína proti detskej obrne, (už viete, prečo s ňou očkovali novorodencov! Teraz majú nový vynález: Hexavakcínu - 6 kombináciu špinavých geneticky modifikovaných vírusov a smrteľne nebezpečných baktériálnych toxínov upravených formaldehydom, ktorou ohrozujú už dvojmesačné bábätká. Proti akýmkoľvek kombinovaným vakcínam (Hexa, MMR) sú dokonca aj lekári-zástancovia očkovania; napr. Dr. Campbell McBride; pozn. Biblik), niektoré lieky proti onkologickým ochoreniam, chrípke, Parkinsonovej chorobe či AIDS. Najzarytejší odporcovia vakcinácie tvrdia, že každý, kto sa dal aspoň raz zaočkovať, nosí v sebe časť HeLa buniek."  ZDROJ: https://www.extraplus.sk/clanok/ksefty-so-zdravim

(Raz bolo v našom článku uvedené tvrdenie: "Som presvedčený, že rakovina sa ľuďom očkuje!" S týmto tvrdením sa naďalej stotožňujem, očkovanie považujem za zločin proti ľudskosti, očkovanie zdravých jedincov je ohrozovanie zdravia a života ľudí, dnes je takmer každá vakcína geneticky modifikovaná, tak ako teraz čítate o Polio vakcíne pestovanej na rakovinových HeLa bunkách, o pár rokov, ak prežijete, sa dočítate o dobrotách v ostatných vakcínach, ale oni to sami píšu v tých príbalových letákoch, ktoré ste mnohí, čo ste dopustili zločin podávania vakcíny sebe a svojim deťom ani nevideli! V podstate ste sa stali experimentom. Stručný prehľad čo okolo vás bežne robia vakcíny nájdete tu!; Keď niekto vážne alebo chronicky ochorie, prvá otázka by mala byť: "Kedy si bol naposledy očkovaný?" pozn. Biblik)