VITAMÍN D A JEHO VÝZNAM V PREVENCII RAKOVINY PRSNÍKA, ČREVA, VAJEČNÍKOV / UNKNOWN BENEFITS OF VITAMIN D (SK, ENG) AKTUALIZÁCIA 1x (15.3.2020)

17.02.2020 21:38

Dostal sa k nám veľmi zaujímavý článok, od človeka, ktorý podľa našich informácií už nie je medzi nami, ale veľmi sa snažil ľuďom pomôcť, podpisoval sa ako RNG:

"Vaginálne infekcie (bakteriálne) a imunita voči chorobám sa v poslednom čase spája aj s nedostatkom vitamínu D. Preto hlavne v zime je dobre si ho dodávať. A to v oveľa väčších dávkach než stará odporučená denná dávka.  Dobrý zdroj sú rybacie oleje. Čo je ďalší dôvod na branie rybacích olejov (okrem vegetariánov). Takže sú to zatiaľ depresie, hustota kostí, nervové bolesti a zápaly, mozgová činnosť a jej rôzne poruchy, riedenie krvi a teraz aj imunita voči bakteriálnym infekciám. Pre vegetariánov je dobrý vitamín D3 v potravinových doplnkoch." VIAC PROSÍM ČÍTAJTE TU: https://rng.nazory.eu/rubriky/v/vitamin-d

AKTUALIZÁCIA 1x 15.3.2020@23:29:

Preferujeme prírodné vitamíny, ale fungujú aj tie syntetické. Veľmi zaujímavý doplnok, ktorý podľa toho, čo som videl naozaj v praxi funguje (starého človeka to podľa mňa doslova postavilo na nohy - volá sa to DeVit FORTE a vyzerá to takto:

 

ENGLISH:
IN THIS ARTICLE, IF YOU SCROLL DOWN, YOU WILL FIND VERY INTERESTING INFORMATION ABOUT VITAMIN D (ARTICLE SLOVAK, BUT IT CONTINUES ENGLISH BELLOW, FIND IT) MAYBE SOMETIMES IT COULD SAVE YOUR LIFE:
 
ĎAKUJEME / THANKS TO:
RNG
Poznámka Biblik: podľa niektorých odborníkov môže byť lepšie užívať vit. D v kapsuliach (DeVit je aj v kapsuliach) a ešte je tu zaujímavá vec, RYBÍ OLEJ S PRÍRODNÝM VIT. D:
https://www.biblik.sk/news/tip-na-kvalitny-doplnok-vyzivy/