VLÁDA BY MALA BYŤ POSTAVENÁ PRED SÚD ZA ŠÍRENIE POPLAŠNEJ SPRÁVY

16.04.2020 12:10

Koronavírus je ešte oveľa menšia hrozba ako chrípka:

https://dopice.sk/oig

Urobil sa tu totálny podvod na ľuďoch. Vláda by mala byť postavená pred súd, za šírenie poplašnej správy a samozrejme aj za tie opatrenia čo urobili! Ich opatrenia – to je čistý pokus o likvidáciu! Je nebezpečné dodržiavať nariadenia chorých k*k*t*v. Predstavitelia vlády sú vykonávatelia propagandy, ktorá sa šírí médiami a buď títo k*k*ti žijú podľa televízie, alebo sú prisluhovači zvrhlých scénáristov. Pretože aj naša vláda pomáha ilúziu koronavírusu šíriť a ľudia zomierajú a trpia na následky ich opatrení! Lekári ani nevedia rozoznať nádchu od koronavírusu.

“Nejsme tedy schopni podle projevů nemoci vytipovat osoby, které prodělávají koronavirovou infekci, a odlišit je od lidí s běžným nachlazením.”

  https://dopice.sk/ofV  
Realita v médiách je úplne iná ako ukazujú, v skutočnosti sú prázdne nemocnice:

https://dopice.sk/oih

Možné príčiny nakazenia ľudí vírusmi a plesňami sa nevyšetrujú, akoby všetky vlády boli len predĺženými rukami globálneho prediktora. Všimnite si dnes, čo sa robí na nebi – práve môžu z lietadiel rozprašovať čokoľvek, poškodiť vám zdravie, zničiť počasie tak, aby nič nevyrástlo, otráviť pôdu.... a po celé tie roky, čo nás takto zabíjajú a zničili počasie aj ovzdušie, žiadne opatrenia vlády? Miesto toho nejaká Pučatová hovorí, že ideme bojovať proti klimatickým zmenám? Rokuje sa, čo s klimatickými zmenami, ktoré tu posýpacie lietadlá vyvolávajú! Ak vlády na svete rozprašovanie častíc z lietadiel neriešia, sú to buď bezmocní ignoranti alebo kolaboranti, to nie sú vlády, museli by chrániť svojich ľudí a urobiť aspoň niečo! Ak rozprašovanie chemtrails bude ešte chvíľu pokračovať, so svetom, ako ho poznáme je koniec. Zdravie ľudí bude ťažko poškodené, nakazili nás všetkých a väčšina to najskôr ani neprežije. Stačí zvýšiť koncentráciu choroboplodných zárodkov vo vláknach chemtrails, jediným náletom môže byť po nás! Alebo postupne poškodiť imunitu zvýšením žiarenia mobilov, satelitov, alebo nasadením 5G. A potom povedia, keďže ich testy ukážu čo oni chcú - no veď toto robí ten nový koronavírus!

Teroristi z 9/11? Podvod! Klimatické zmeny? Podvod! Vtáčia, prasačia chrípka, SARS? Podvod! Očkovanie proti chrípke a aj všetky očkovania? Podvod! Koronavírus? Podvod!

Teraz zase predstierajú, že vás chcú chrániť pred koronavírusom a pritom vás nenávidia a chcú vás poškodiť a zabiť.

Máte odvahu dať takýmto hajzlom do rúk moc vás chrániť – zabíjajú vás každou vakcínou, každým ich jedlom, každou novou technológiou pod zámienkou bezpečnosti (senzory vnútri v nových autách, čo vám ožarujú telo a hlavu, radary, skenery na letiskách, šírenie Wi-Fi po mestách, vlakoch a autobusoch, umiestňovanie mobilných staníc po sídliskách....Kto je ten, čo to tu riadi? Diabol! Satanské bytosti! Zlý duch! Verte mu ešte chvíľu a bude sa na vás smiať, že ste si život zničili sami – chceli ste predsa bezpečnosť – on vám ju dá, ale len keď mu dáte slobodnú voľu! Má všetko, on nič iné nepotrebuje – iba vašu slobodnú vôľu. Takže pozor – rúško vraj musíte mať aj na prechádzke, ináč bude diabol zlý a bude vás strašiť pokutami! A pritom vy sami mu umožňujete ilúziu moci, tým, že k*k*tské nariadenia dodržiavate!) Oni predstierajú koronavírus, vy skutočne zatvárate obchody a chodíte s handrami na xichte. Toho Boha a Jeho Syna Pána Ježiša Krista, Ktorý chcel, aby ste žili, ste odmietli alebo ste Jeho Posolstvo úplne ignorovali! Preto neviete rozoznať pravdu od klamstiev! Preto sa plazíte pred každým hadom! Jakživ ste sa Kristovým Posolstvom, z Ktorého mnohé je zjavené v Biblii väčšina z vás ani vôbec nezaoberali! Vybrali ste si! Nemali ste čas, teraz ho máte, ešte chvíľu si môžete vybrať medzi životom a smrťou!