Vláďa Vytásek, Nacítění a propojení se s bylinkami (+Poznámka Biblik: Základné liečivé byliny + Pestrec Mariánsky)

12.06.2022 15:31

Vláďa Vytásek, Nacítění a propojení se s bylinkami (+Poznámka Biblik: Základné liečivé byliny + Pestrec Mariánsky)

Vláďa Vytásek, Nacítění a propojení se s bylinkami:

https://www.youtube.com/watch?v=cPo1rA-oOPA

Poznámka Biblik: čaje sa mi osvedčili najlepšie ráno ako prvý nápoj. Repík, myší chvost alebo praslička sú moje obľúbené. Myší chvost podľa nášho známeho bylinkára zalievať 70-80 stupňovou vodou (nie vriacou), prasličku však treba 15 minút vyvariť! Ak je praslička vlastnoručne zbieraná, pole, kde rastie praslička nesmie byť hnojené (zvlášť nie chem. hnojivami)

K niektorým bylinám/koreninám, ak by ich človek rezal alebo pripravoval z nich jedlo je vhodné použiť drevený alebo keramický nôž (nie kovový)

Zaujímavo vyzerá aj čaj z mletých semien pestreca mariánskeho. Ako sa zdá, kúra, kde sa výrazne zasahuje do regeneračných, ochranných a čistiacich procesov pečene však musí mať určité trvanie (možno min. 3 mesiace) a dávka liečivých bylín sa nesmie presiahnuť. Zvlášť dôležité je nečistiť pečeň príliš rýchlo, viac Dr. Boris Subotić tu.

Význam má aj jedenie mletých semien, príp. žuvanie celých semien pestrecu. Napríklad ráno na lačno z 1 lyžičky čaj (čaj z mletých alebo podrvených semien), poobede 1 lyžička s jedlom - návod by mal byť priložený, semienka si pomeliete (nemusia byť úplne najemno) a experti môžu použiť niečo iné ako kávový mlynček. Myslím si, že mleté semienka je vhodné skladovať v chadničke. Dlhodobá pestrecová kúra pravdepodobne môže veľmi pomôcť pacientom, ktorí v minulosti trpeli mononukleózou, pretože poznáme prípad, kedy sa takto konkrétny človek liečil a časom i úplne vyliečil. Či vôbec je vhodné užívať pestrec alebo niektoré byliny dlhodobo, to už si tiež musíte zistiť sami, my iba opisujeme doterajšie vedomosti a skúsenosti. Osobne nie som bylinkár, iba človek, ktorý byliny používa. Každý musí prísť na to čo a ako, pretože reakcie rôznych ľudí na rovnaké veci môžu byť rôzne. Podstatným faktorom je aj voda, z ktorej sa byliny pripravujú, čo voda, to iný efekt. Treba byť bdelý, pozorovať a opatrne skúšať, čo konkrétne Vám pomáha. Základom je mať na pamäti, že byliny majú obrovskú silu a Hippokratov citát: "

"ROZDIEL MEDZI JEDOM A LIEKOM JE LEN V DÁVKOVANÍ."

Pamätám si z prednášky Edgara Cayceho, že každý musí hľadať a skúšať sám, čo v jeho živote funguje. Tým sa myslí podľa mňa aj to, aby sa človek sám hľadal, skúšal a držal sa toho, čo jemu v živote funguje a nie nejakých náboženských dogiem, nech by boli sebasvätejšie.

Ak sa jedná o byliny, chemikálie, vitamíny, alebo liečivé látky, namieste je opatrnosť a zvlášť je dôležitá kvalitná čistá, ideálne prírodná voda - príp. pozri štrukturovaná voda podľa Dr. I.P. NEUMYVAKINA:

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=%C5%A1trukturovan%C3%A1+voda

_______________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.