Vo všetkých nemeckých krajinských hlavných mestách boli demonštrácie proti korona-politike

18.03.2021 10:51

hlavnespravy.sk

Cez víkend sa však demonštrovalo aj v početných ďalších veľkomestách Nemecka. Neoficiálny zdroj hovorí, že veľké demonštrácie sa konali v 50. mestách. Takmer všetky boli nepovolené – a tak prišlo aj k masívnym zrážkam s políciou a bolo viacero zranených demonštrantov i policajtov

demonštrácia
Snímka z demonštrácie v Dážďanoch

Demonštrácie sa niesli v znamení motta „Rok lockdown-politiky nám stačilo“.

Veľké demonštrácie boli v Drážďanoch, Hamburgu, Mníchove, Stuttgarte, Düsseldorfe, Frankfurte, Magdeburgu a Hannoveri.

V niektorých mestách v priebehu demonštrácii napadli rozhnevaní občania aj prítomných žurnalistov, ktorých pokladajú za spolupáchateľov a za servilných pomocníkov vlády, ktorá ľudí nezmyseľne oberá o slobodu a lockdownom ruinuje nielen ich existencie, ale aj ich životy.

Najväčšia demonštrácia bola v Drážďanoch, kde si policajti museli privolať na podporu kolegov až zo Severného Porýnia-Vestfálska.

Demonštranti demonštratívne nedodržiavali žiadne predpísané vzájomné odstupy a prevažná časť nemala žiadne rúška.

Jedinou stranou, ktorá sa solidarizuje s demonštrujúcimi je AfD.

Demonštrácie sa niesli aj v znamení veľkých protestov proti korupcii mnohých politikov, ktorí „zarábajú“ na korone, napr. na obchode s rúškami. Šíri sa názor, že mnohým koruptným politikom dlhodobá korona-hystéria vyhovuje, lebo na nej dobre „zarábajú“ a čím dlhšie trvá, tým sú zisky tučnejšie.

Roman Bednár, ZDROJ:

https://www.hlavnespravy.sk/vo-vsetkych-nemeckych-krajinskych-hlavnych-mestach-boli-demonstracie-proti-korona-politike/2472676

TOP KOMENTY:

"konečne niekto pochopil, že väčšie zlo ako pajáci vo vláde su médiá, ktoré šíria ich nezmysly a strach medzi národy, preto i-diotova vláda nedávno schválila zákon, že novinári sú chránení proti všetkému"

"V Nemecku sa dôchodcovia a ľudia tlačia v uliciach na protestoch a u nás v radoch na vakcínu a trombózu ci testovanie"

"otázkou je, že prečo na coronu ešte neskapal žiadny politik ?"

"Demonštruje sa všade, iba slovenské ovečky pokorne papajú seno cez respirátory aj vonku. V ČR síce tiež, ale tam sa odvážia aspoň na tie protesty."