VÝROBCA CIGARIET NAVRHUJE DÁTUM, KEDY BUDÚ CIGARETY DEFINITǏVNE ZAKÁZANÉ / CIGARETTE MANUFACTURER CALLS FOR BAN ON CIGARETTES (SK, ENG)

06.06.2023 18:57

hlavnespravy.sk

Šéf najväčšieho svetového výrobcu tabakových výrobkov Philip Morris International (PMI) Jacek Olczak vyzval na stanovenie dátumu zavedenia zákazu cigariet.
Ako príklad uviedol záväzok britskej vlády ukončiť predaj nových automobilov s benzínovým a naftovým motorom do roku 2030.
“To isté môžeme urobiť s tabakovými výrobkami,” povedal Olczak v rozhovore pre denník Daily Mail." Zdroj HS

"The chief executive of tobacco business Philip Morris International has called on the UK government to ban cigarettes within a decade, in a move that would outlaw its own Marlboro brand.
Jacek Olczak said the company could “see the world without cigarettes … and actually, the sooner it happens, the better it is for everyone.” Cigarettes should be treated like petrol cars, the sale of which is due to be banned from 2030, he said." SOURCE THE GUARDIAN, alt. SOURCE DAILYMAIL

TOP KOMENTY HS  - worth to translate:

"Ovela viac ako cigarety poskodzuje zdravie stepiaci sajrajt od Pfizera, ten kedy zakazu?!?"

"Náplne do elektronických cigariet obsahujú propylénglykol, čo je látka na oficiálnom zozname karcinogénov.
Čím viac spracovaná vec, tým neprirodzenejšia a teda dalo by sa povedať, že aj škodlivejšia.
Platí to rovnako o tabaku ako aj o potravinách. To, čo dáva Zem, by malo byť čo najmenej spracované. Dnes firmy majú rafinované procesy ako obohatiť tabak, potraviny a kozmetiku o jedy, hliník a ďalšie toxíny v rámci depopulačného programu (napr. spracovaná sója - preplachuje sa v hliníkových kontajneroch kyselinou, samozrejme najskôr bude obsahovať hliník, ktorý v tele tvorí zápaly, napomáha rozvoju alergií a autoimunite, preto hliník samozrejme musí byť súčasťou každej vakcíny, pretože takto sa niekto stará o naše zdravie - očkovanie je snaha poškodiť a preprogramovať imunitu, ani psa by som nedal očkovať)
Protizápalové veci sú rybí olej a kurkuma s čiernym korením a ešte pravidelné pôsty. Základom je čistá voda, pH treba však udržiavať mierne nad 7, čo väčšina reverzných osmóz nespĺňa (ostáva ionizátor, príp. štipka zásaditej zmesi do vody - napr. Tepperweinova zmes)
Bez prírody sa nezaobídme. Bohužiaľ, dnes aj vody z prameňov treba čistiť, napr. nechať v chlade min. 8-12 a viac hodín odstáť napr. v hrnci a opatrne zliať iba vrch a spodok vyliať. Vhodné môže byť aj zahriatie na cca 70 stupňov a rýchle prudké schladenie (pozn. red.: štrukturovaná voda - Dr. I.P. NEUMYVAKIN)
Vďaka Stvoriteľovi, že do vody na Slovensku nepridávajú fluór. Lekári varujú, že fluóru sa treba vyhýbať ako moru! Fluór je jed sám o sebe, v kombinácii s mikroskopickým množstvom hliníka je fluór jed na n-tú. (pozr. fluorohlinitanové komplexy, predn. aj A. STRUNECKÁ) Hliník je všade (potraviny, chemtrails) a práve preto fluorid dávajú do zubných pást a ústnej vody - takto sa starajú o naše zuby! Biele škvrny na zuboch naznačujú otravu fluórom, čím viac fluóru ľudia používajú, tým horší stav zubov, kostí a všetkých orgánov. Treba si dať aj u zubára pozor a upozorniť lekára, že do úst by ľuďom nemal nedávať žiadne prípravky s obsahom fluóru. Mnohí zubári to už vedia, a od používania fluóru upustili.

Ako sa postupuje pri spracovaní tabaku a čo obsahuje cigaretový papier? To je možno výrobné tajomstvo. Známa vec je bežne používané toxické cigaretové lepidlo TOBACOLL.

(bežne obsahujú lepidlo TOBACOLL aj cigaretové papieriky, ľudia to ešte aj lížu)

Problémom mnohých tabakových výrobkov je HTL (homologizovaný tabakový list - lacné cigárka, virdžinky a pod.) ktorý môže obsahovať všeličo, podobne ako cigaretové papieriky.
I tak je hlúposť vdychovať tabakový dym. Nikotín je prospešný, ale možno iba ak je prvotriedny 100% biotabak (pravé cigary a kvalitné cigárka a cigarilá bez HTL) Málokde na Slovensku kúpite kvalitné cigary, do humídorov sa tiež niekedy dáva kadečo... Chemtrails a tým pádom aj zárodky samorozmnožovacích plesní budú súčasťou dnes asi úplne každého tabaku. Z bežného cigaretového tabaku napr. zn. Pueblo, tvrdia, že tabak ošetrujú iba vodou. Čo sa však používa pri pestovaní, kto vie? Z kubánskych cigár je top Cohiba (obvykle silné), jemné napr. Montecristo. Silné, lacné a pomerne kvalitné cigárka Guantanamera (mnoho dechtu niekedy) a Partagas (Partagas cigary a cigárka, pomerne kvalitné)
Mnohí obľubujú cenovo dostupné cigary z Nikaraguy a cenovo dostupné sú aj z Dominikánskej republiky. Indiáni dokonca balili cigary dvojmo a fajčili cez nos. Cohiba by mal byť pôvodný, indiánsky názov pre tabak. Tam, kde je veľa hmyzu a čistý vzduch, tabak môže byť veľmi prospešný. Kvalitný prírodný tabak ako taký je dobrý, netreba ho démonizovať, určite však tabaku netreba podávať ruky a dá sa dobre žiť aj bez neho."

RELATED ARTICLES / súvisiace články:

DOKUMENTY O VODE / DOCUMENTS ABOUT WATER (SK, CZ, ENG, RUS) (+Poznámka Biblik: štrukturovaná voda - návod)
https://www.biblik.sk/news/dokumenty-o-vode-documents-about-water/

Str. 210 z knihy Dr. Natasha Campbell-McBride - SYNDRÓM TRÁVENIA A PSYCHOLÓGIE (kniha obs. recepty, význam vit. B3 pri liečbe schizofrénie, diéta liečba psych. chorôb, porúch správania a autizmu tzv. GAPS diéta)

https://www.biblik.sk/liecba-psych-chorob/

 

PORADENSTVO KU GAPS DIÉTE:

https://www.biblik.sk/sluzby-pre-vas/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!