VÝZNAM OCTU V BOJI PROTI CHEMTRAILS

21.03.2018 13:47

PROSÍM ZDIEĽAJTE TIETO DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE:

VÝZNAM OCTU V BOJI PROTI CHEMTRAILS

V domácnosti som mal dlhé roky v každej miestnosti misku s octom. Ocot by mal čiastočne eliminovať kovové častice, tzv. inteligentný prach a častice, ktoré vo veľkom rozprašujú najmä vojenské lietadlá, viac v tomto videu:

https://www.youtube.com/watch?v=dbFsQgXl0ZE&t=12m30s

Vlákna, ktoré vidíte vo videu sa samé rozmnožujú aj v pramenitej vode (vlastné pozorovanie). Tieto vlákna sa živia v ľudskom tele predovšetkým železom a kyslíkom. Predpokladáme, že ide o nejaký druh plesne, ktorá má za úlohu postupne vyčerpávať imunitný systém človeka. (Ak sa za jasného dňa pozriete kvalitným ďalekohľadom blízko slnečného kotúča, ktorý si prekryjete  napr. nejakou budovou, uvidíte tento materiál padať z oblohy, toto video je návod ako na to)

Materiál, ktorý na nás takmer denne rozprašujú predovšetkým vojenské lietadlá sa nazýva aj samoreplikovateľný biologický a samoreplikovateľný nebiologický materiál. Je viac typov týchto zákerných biotechnologických zbraní, ktoré takmer každý deň testujú aj nad vašim mestom. Z oblohy uvidíte padať za veľmi jasného dňa aj voľným okom biele chuchvalce podobné pavučinám. (tieto jemné umelé chemické pavučiny, nám aj v zime pristávajú na tvári) Starí ľudia sa pýtajú, čo za pavučiny to v zime padá z oblohy a šepkajú si, že to na nás vypúšťajú diabli z lietadiel:

P R O S Í M    Z D I E Ľ A J T E

↑Nálet posýpacích lietadiel chemtrails nad mestom ↑

P R O S Í M    Z D I E Ľ A J T E

Biely viac ako 2,5cm dlhý chuchvalec chemtrails. Na rozdiel od pavučín chuchvalce chemtrails takmer nevysychajú a udržujú si vlhkosť. Takéto  biele chuchvalce padajú v dňoch náletov posýpacích lietadiel z oblohy, môžete ich vidieť aj voľným okom. Biele chuchvalce majú vynikajúce svetloreflexné vlastnosti. Používajú sa na odrážanie slnečných lúčov, pretože pri nedostatku Slnka u väčšiny ľudí nefunguje správne imunitný systém. Neodporúčame vám chytať tieto biele chuchvalce do rúk bez ochranných rukavíc!

Ak sa vám podarí tieto biele chuchvalce chemtrails chytiť do ruky, zistíte, že biely materiál sa pri dotyku akoby roztaví. Vo vnútri chuchvalca môžete nájsť vo zväzku čierne a červené vlákna. Vnútorné čierne a červené vlákna pozorujeme aj voľným okom na bielom povrchu, pozrite sa doma napr. na roh umývadla, na roh vane, na vnútornú bielu parapetnú dosku okna - nájdete tam drobné čierne a červené vlákna, ktorými nás posýpajú z lietadiel!

Pri dostatočnej vlhkosti a tlaku sa tieto vlákna rozpadnú na drobný čierny prach. Tento prach slúži ako kondenzačné jadrá, na viazanie vlhkosti, a s pomocou rádiových frekvencií na kontrolu počasia.

Elektrochemická oblačnosť: S pomocou rádiovej frekvencie sa chemikálie vypúšťané z lietadiel sami usporiadajú na oblohe. Pre tých, ktorí chcete vedieť, ako to funguje, je určené nasledujúce krátke video

 

Je naozaj vhodné mať v každej miestnosti misku s liehovým octom a po odparení doliať čerstvý ocot. Podľa mojich experimentov sa tieto vlákna nerozmnožujú v liehovom octe (v prírodnom vínnom octe rastú, treba si kúpiť obyčajný liehový ocot z obchodu). V miestnosti, kde je miska s octom sa naozaj lepšie dýcha, vzduch je po rozmiestenení misiek s octom akoby čistejší. (subj. sa cítim po rozmiestnení octu bdelejší. Citliví ľudia si možno všimli akúsi omámenosť, únavu, či bolesti hlavy po prechádzke vonku najmä v daždivom počasí. Mám za to, že keď prší, je lepšie nevetrať a nevychádzať von. Chemikálie z liedadiel sa cielene sypú do mrakov najmä pred dažďom, aby spadli na zem a otrávili pôdu, rastliny a spodné vody. Predstavte si aké zákony bude možné schváliť a akú moc a bohatstvo môžu získať tí, ktorí túto katastrofu pôjdu riešiť (vieme aké zákony schválili po 9/11) Ak by sa k tomu pridal ešte ekonomický či sociálny kolaps (utečenci), je dôvod ľuďom predstaviť na globálne problémy to jediné "spásonosné" diablovo riešenie: SVETOVÚ VLÁDU)

Faktom je, že keď som na niekoľko týždňov misky s octom odstránil, musel som piť až 5 litrov vody denne. V týchto dňoch, kedy je na ľuďoch páchaná genocída vypúšťaním toxických chemikálií z lietadiel má ocot preukázateľný vplyv na kvalitu a čistotu vzduchu v miestosti.

Robil som experiment s odparením 51 litrov octu do ovzdušia. Chemická oblačnosť sa začala aj podľa pozorovaní okoloidúcich ľudí rozplývať, je to veľmi zaujímavé. Môžete robiť vlastné experimenty. Ak máte rodinný dom, pomocou orgonitu  je možné vyčistiť chemickú oblačnosť až do okruhu 40 km. Viac informácií tu

Určite je však v prvom na mieste modlitba. Som presvedčený, že zopár ľudí by dnes mohlo dokonca posýpacie lietadlá poslať k zemi silou myšlienky, no v tých lietadlách môžu sedieť aj civilisti, nakoľko chemikálie sa vypúšťajú aj z niektorých civilných lietadiel.

Možete skúsiť koncentráciu na zlomenie lopatky ľavého motora posýpacieho lietadla, ak si to viete predstaviť a silou myšlienky, resp. s vierou vysloveného jasného slova lopatku v motore zlomiť, ale ľudia, ktorí sú naozaj duchovne pokročilí tieto veci neodporúčajú. Piloti práškovacieho lietadla by mali byť donútení po zlomení jedinej lopatky vypnúť poškodený motor a núdzovo pristáť, ale existuje pravdepodobnosť, že lietadlo takto vážne poškodíte a pilotov alebo ľudí na zemi by ste mohli takýmto spôsobom aj zabiť. Odporúčanie majstra znie: NEROBTE TO. Ale toto video si prosím vás všetci pozrite:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=J1lDQzk5Ydw

Máme plné právo sa brániť. Naše úrady, prokuratúra ani polícia, dokonca ani žiadne z troch oslovených ministerstiev doteraz nepodnikli žiadne kroky na vyšetrenie zločinov chemtrails. Takéto úrady máme plné právo nerešpektovať, pokiaľ aj naďalej budú mariť vyšetrovanie zločinov chemtrails a pľuť nám do tváre primitívnymi až chrapúnskymi odpoveďami, že vraj podľa akýchsi štátom uznávaných odborníkov a výsledkov oficiálnych meraní tu vlastne žiadne chemtrails neexistujú! Stačí keď sa proti slnku pozriete na každý list, či vetvičku, všade je vidieť jemné svetloreflexné vlákna, môžete ich zbierať, analyzovať a na kompetentných ako napr. SHMÚ, (bratři Češi na ČHMÚ) a Ministerstvo životného prostredia hoci aj podávať trestné oznámenia. Verím, že jedného dňa im budú papierové lietadlá s odkazmi od tisícok ľudí pristávať pred úradmi.

V prvom rade Ministerstvo životného prostredia, potom SHMÚ, (ČHMÚ), ale aj Polícia a Prokuratúra sú za tento stav ovzdušia, ktorý môžeme nazvať havarijným, takisto zodpovední a vytrvale maria vyšetrovanie.

No určite by ste aj tak na tieto úrady mali aj vy písať, zbierať dôkazy a vyzývať kompetentných k činnosti! 

"BYŤ TICHO ZNAMENÁ TICHÝ SÚHLAS." Michaela Michelová, blogerka

-    -    -

Polícia, prokuratúra SHMÚ, ČHMÚ aj ministerstvá odmietajú vo veci zločinov chemtrails zahájiť vyšetrovanie, ignorujú všetky dôkazy a ohrozujú tak vaše zdravie aj váš život a umožňujú tým pokračovanie páchania genocídy. Z interného zdroja z okruhu polície sme dostali informáciu, že každý pokus o vyšetrovanie ako aj všetky dôkazy o zločinoch vo veci chemtrails najvyšší predstavitelia Policajného zboru zamietnu. Vieme však, kto stojí na čele týchto inštitúcií:

"Lebo nie je nám zápasiť s krvou a s telom, ale s kniežatstvami, mocnosťami, so svetovládcami temnosti tohoto veku, s duchovnými mocami zlosti v ponebeských oblastiach."

 Efežanom 6:12

Lebo nie je nám zápasiť s krvou a s telom, ale s kniežatstvami, mocnosťami, so svetovládcami temnosti tohoto veku, s duchovnými mocami zlosti v ponebeských oblastiach.
Lebo nie je nám zápasiť s krvou a s telom, ale s kniežatstvami, mocnosťami, so svetovládcami temnosti tohoto veku, s duchovnými mocami zlosti v ponebeských oblastiach.
Lebo nie je nám zápasiť s krvou a s telom, ale s kniežatstvami, mocnosťami, so svetovládcami temnosti tohoto veku, s duchovnými mocami zlosti v ponebeských oblastiach.
Lebo nie je nám zápasiť s krvou a s telom, ale s kniežatstvami, mocnosťami, so svetovládcami temnosti tohoto veku, s duchovnými mocami zlosti v ponebeských oblastiach.

P R O S Í M    Z D I E Ľ A J T E