VÝZVA: 14 SUDCOV VYZÝVA PREZIDENTKU: DOCHÁDZA K PORUŠOVANIU ZÁKLADNÝCH SLOBÔD

05.12.2020 22:26

Štrnásť sudcov vyzýva prezidentku SR Zuzanu Čaputovú, vládu SR, Národnú radu SR a predsedu Súdnej rady SR Jána Mazáka, aby nepošliapavali odkaz demokracie a aby sa vrátili k rešpektovaniu myšlienok právneho štátu. TASR poskytla výzvu jedna z jej signatárok, sudkyňa Okresného súdu Bratislava II Dagmar Buchalová

„S obavou sledujeme snahu o likvidáciu základnej paradigmy demokracie a právneho štátu, ktorou je trojdelenie štátnej moci, a ktorú rešpektuje každá kultúrna a civilizovaná spoločnosť,“ upozorňujú. Naša spoločnosť * podľa nich čelí rozhodnutiu, či zachováme demokraciu a právny štát nasledujúcej generácii, alebo ju zlikvidujeme pod zámienkou krízy a boja s korupciou.

Výzva deklaruje, že zo strany zákonodarnej a najmä výkonnej moci prichádza k masívnej deštrukcii právneho štátu. „Dochádza k porušovaniu základných slobôd občanov SR, spočívajúcich v práve na súkromie, práve na nedotknuteľnosť osoby a obydlia, práve na slobodu pohybu a pobytu ako aj v práve na prácu a práve na ochranu lekárskeho tajomstva,“ doplnili.

Kritizujú, že rozhodovacie právomoci, týkajúce sa možnosti obmedzovať základné ľudské práva a slobody, sú v rozpore so zásadami právneho štátu delegované na subjekty, ako je Úrad verejného zdravotníctva, pandemická komisia či krízový štáb.

„Dochádza k znefunkčneniu parlamentnej demokracie, keď Národná rada SR prijala už vyše 50 právnych predpisov v skrátenom legislatívnom konaní, teda bez možnosti, aby prebehol riadny legislatívny proces,“ upozorňujú s tým, že drvivá väčšina z týchto zákonov nemá s riešením pandemickej situácie žiadnu súvislosť. ZDROJ: https://www.hlavnespravy.sk/strnast-sudcov-vyzyva-na-zachovanie-demokracie-a-pravneho-statu/2371024

 

Poznámka Biblik: * NAŠA SPOLOČNOSŤ TO STE AJ VY - KAŽDÝ LEKÁR, KAŽDÝ POLICAJT ALE AJ KAŽDÝ ČLOVEK! KAŽDÝ DEŇ ROBÍTE VOĽBY - BUĎ FAŠIZMUS PODPORUJETE UŽ TÝM, ŽE SI NASADÍTE RÚŠKO ALEBO FAŠIZMUS ODMIETATE A STE OCHOTNÍ ZA SLOBODU AJ NIEČO RISKOVAŤ A HOCI AJ TRPIEŤ, A MOŽNO AJ ZOMRIEŤ... RÚŠKO DÁVA ZELENÚ FAŠIZMU, RÚŠKO JE SYMBOL PODRIADENIA SA FAŠISTICKÉMU REŽIMU, KTORÝ ROZHODNUTÍM NOSIŤ RÚŠKA (ALE AJ  ÚČASŤOU NA TESTOCH) POMÁHATE TVORIŤ. TERAZ IDE OVEĽA VIAC AKO O ZDRAVIE A JE NA MIESTE, AJ KEĎ VERÍTE V RÚŠKA TERAZ UŽ AJ ZDRAVIE RISKOVAŤ - ZAHOĎTE A ODMIETNITE TIE HANDRY CEZ ÚSTA, ODMIETNITE HRAŤ SCÉNÁR NEEXISTUJÚCEJ PANDÉMIE, TO JE PRVÝ KROK. DRUHÝ KROK JE VYŠETROVANIE TOHO, ČO NA NÁS SYPÚ Z LIETADIEL. UŽ PRED ROKMI SME TVRDILI, ŽE TO POVEDIE K RESPIRAČNÝM PROBLÉMOM. A KEĎ JE TO TU, HOVORIA COVID! SAMOZREJME, VPLYV MÁ AJ ROZŠIROVANIE HUSTOTY ELEKTROMAGNETICKÝCH POLÍ, VÍRUS MÁ NEJAKÚ PRÍČINU, RÚŠKA SLÚŽIA LEN NA ODVEDENIE POZORNOSTI A NA TO, ABY SA ROZŠÍRILI INFEKCIE Z RÚŠOK A ONI POVEDIA COVID!

https://www.biblik.sk/news/nasadili-by-ste-svojmu-dietatu-rusko-aj-keby-ste-vedeli-ze-ho-tym-poskodzujete/

POTOM AK OCHORIETE ALEBO NABEHNETE AKO DOBYTOK DO RADU, TESTAMI A VAKCÍNAMI VÁS MOŽU SKUTOČNE NAKAZIŤ! CHRÁŇTE SA PRED OPATRENIAMI FAŠISTICKEJ VLÁDY, VEDIE VÁS DO VOJNY A AK ICH POČÚVATE A VERÍTE IM, PREMENIA VAŠU ZEM NA RUINY AKO HITLER!

ZAUJÍMAVÝ ČLÁNOK Dr. COWAN tu:

https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/