VÝZVA TAKZVANÝM PREDSTAVITEĽOM ŠTÁTU

16.09.2019 11:13

Ministerstvo životného prostredia, Ministerstvo dopravy, Ministerstvo obrany, Generálny štáb, Úrad vlády a Polícia
vyzývam vás, aby ste bránili Slovensko a Slovákov a veru aj samých seba pred náletmi posýpacích lietadiel, ktoré takmer každý deň vypúšťajú polymérové vlákna do ovzdušia. Na stránke www.biblik.sk konkrétne napr. tu https://dopice.sk/nqV nájdete zhromaždených množstvo dôkazov o prebiehajúcom holokauste pomocou náletov posýpacích lietadiel. Je vašou povinnosťou keď už ste sa hrabali do vedenia štátu brániť ľudí, ktorých akože zastupujete. Lebo vaše vyjadrenia https://dopice.sk/nqU svedčia skôr o kolaborácii so satanskými mocnosťami. V minulosti bola vraj jediná cesta "so Sovietskym zväzom na večné časy", teraz razíte ako jedinú možnú euroamerickú cestu: schvaľujete homopropagandu z EU, zbavili ste Slovensko vlastnej meny, vlajky a suverenity a donútili ste národ k účasti na vraždách NATO, ktorí pravdepodobne jediní majú kapacity na operácie chemtrails. Vlajka NATO a vlajka EU je vlajka okupantov, vrahov a satanistov a nesmie byť na žiadom slovenskom úrade vedľa Slovenskej vlajky! Ako Slovák a kresťan sa od týchto  satanských spolkov menovite EU a NATO dištancujem. Ak ich vlajkám prejavíte nejakú úctu, národ vás má pokladať za kolaborantov a spolupáchateľov všetkých neoprávnených vojen NATO, a ak dávate zelenú nelegálnej migrácii a šíreniu satanizmu pre začiatok skrze homosexualizmus, tak potom slovenský národ musí sa snažiť vás za každú cenu odstrániť! Na Slovensku nemajú byť ŽIADNE homopochody, a už vôbec nie podporované štátnymi zložkami alebo predstaviteľmi štátu, ako to predviedol chrapúň Gál, Nicholsonová či Patakyová. (A to nehovorím o nefunkčnosti Ústavného súdu, kde sa môže Slovák v prípade vašich zločinov akože obrátiť. Ak politik na Slovensku menuje sudcu - to nie je štát, to je Kocúrkovo! Je to ako keby si mafián na kontrolu svojich zločinov dosadil vlastnú matku. Veď tá ho udávať ani svedčiť proti nemu ani v prípade viacnásobnej vraždy predsa nepôjde!)
Ako Slovák odmietam podporovať likvidáciu štátu - odmietam podporovať satanizmus a homopropagandu z EU, odmietam podporovať vrahov z NATO - účasť v tomto spolku je nelegálna, podobne je zločinom, ktorý sa musí a bude vyšetrovať - je aj nečinnosť, povrchnosť až výsmech štátnych inštitúcií menovite MŽP, MO, MD, Polície a SHMÚ vo veci chemtrails.
Každý Slovák, ktorý podá daňové priznanie, zaplatí nejakú daň alebo sa akýmkoľvek spôsobom sa podieľa na spolufinancovaní štátu, je účastníkom sponzorovania holokaustu, nakoľko rozprašovanie polymérových vláken do ovzdušia je pokusom o vraždu. Prinajlepšom sú operácie chemtrails pokusom o ťažké poškodenie zdravia Slovákov.

Aké kroky ste vy, takzvaní predstavitelia štátu ste podnikli až do dnešného dňa pre zahájenie vyšetrovania operácií chemtrails? Aké kroky pre dolapenie globálnych zločincov, ktorí stoja za týmito akciami mienite podniknúť? 
Až do skončenia vyšetrovania operácií chemtrails vás žiadam o zákaz preletov VŠETKÝCH lietadiel nad územím Slovenska.

Ďakujem

Miroslav Raninec, Biblik.sk
www.biblik.sk
www.biblik.sk/clanky

 

Prijímatelia: infoZAVINÁČenviro.gov.sk    premierZAVINÁČvlada.gov.sk    publicZAVINÁČminv.sk   ovzdusieZAVINÁČshmu.sk    karolina.duckaZAVINÁČmindop.sk    lubomir.muranZAVINÁČmil.sk   ministerZAVINÁČmod.gov.sk