WHO NEPRIAMO TVRDÍ, ŽE OČKOVANIE JE NEÚČINNÉ

05.05.2020 12:07

Doluvedené tvrdenie WHO, ak sa nevzťahuje len na koronavírus v preklade znamená: "PROTILÁTKY NEZNAMENAJÚ, ŽE MÁTE IMUNITU!" Výrobca vakcíny údajne musí dokázať, že telo tvorí protilátky, aby bola vakcína v tomto satanom zmanipulovanom svete "vedecky" akceptovaná. To ale neznamená, že keď vás zaočkujú, chorobu nedostanete! Znamená to, vlastne len toľko, že vás cez vakcínu niečim nakazili... Tak funguje satanom riadená veda. Očkovací biznis je čisto satanský biznis, kde produkty korporácií musia povinne odoberať a zasievať svojim obyvateľom do tela takmer všetky štáty sveta! Komu teda väčšina štátov slúži ak má dôveru v tieto korporácie? Je svetová vláda už dávno a teraz sa snaží o legitimitu?

Ak vaše telo tvorilo protilátky neznamená to, že máte imunitu! Preto sa ľudia divia, že po očkovaní buď hneď ochorejú na chorobu, proti ktorej boli očkovaní, alebo ak v budúcnosti dostanú nejakú inú alebo zrovna tú chorobu, obvykle ju znášajú ešte ťažšie, pretože dnešnými vakcínami sa imunitný systém a mozog človeka cielene poškodzuje. Zdá sa, že globálny cieľ je vlastne "dať pas" každému, kto sa nechá proti koronavírusu zaočkovať a tým pádom sa pre neho akoby skončí teror. Tak ako si psi teraz nasadia rúška, stiahnuc chvost povediac: "No a čo, veď sú to len rúška!" Mnohí potom povedia: "No a čo, veď je to len vakcína..." Dnes sú vo vakcínach aj nanočipy, teda senzorom je možné určiť, či ste boli očkovaní. Je možné, že sledovacie opatrenia budú tak nastavené, že čip v ruke alebo v čele bude niečo ako bezpečný vstup do obchodu, do mesta a pod., kto by ho nemal, môže pípať ako zlodej, hrozba! Dôvod aby Polícia išla po ňom, tak ako teraz po ľuďoch bez rúška! Sú automaticky bez akéhokoľvek dôkazu, že niekoho nakazili braní ako hrozba!

Ak bude digitálna mena, nedá sa spoliehať na to, že nestratíte mobil, teda vnútiť ľuďom čipy do tela môže byť v tejto situácii oveľa jednoduchšie. Zámienka je dosiaľ neexistujúci vírus, ktorý zatiaľ nikoho neohrozuje, nikto naň neumiera a komu ho ich testy odhalia, ten obvykle ani nevie, či je to len nádcha a  nevedia to rozoznať ani lekári . Teda testy môžu byť postavené tak, že ak sa telo vôbec bráni nejakej infekcii alebo zápalu, môžu diabli hneď povedať: "koronavírus!" a nútiť ľudí k očkovaniu! Teda očkovanie by mohlo byť tým spomínaným pasom:

https://www.youtube.com/watch?v=UmIoaqiK1C4

 

Ďakujeme: ZEMAVEK.SK

https://zemavek.sk/video-imunitne-pasy-nemaju-ani-cenu-ich-papiera/

- - -

"Strava, nariadenia a očkovania sa budú kombinovať už od veľmi útleho detstva, na to, aby u ľudí vytvorili určitý typ charakteru, určitý typ presvedčenia, ktorý autority považujú za žiadúci. Takto sa akákoľvek objektívna kritika záležitostí mocných stane psychologicky nemožná." Bertrand Russell - dielo Vplyv Vedy na Spoločnosť

https://www.biblik.sk/obrazky/#citat-bertrand-russell-o-ockovani-jpg

 

"Strava, nariadenia a očkovania sa budú kombinovať už od veľmi útleho detstva, na to, aby u ľudí vytvorili určitý typ charakteru, určitý typ presvedčenia, ktorý autority považujú za žiadúci. Takto sa akákoľvek objektívna kritika záležitostí mocných stane psychologicky nemožná." Bertrand Russel - dielo Vplyv Vedy na Spoločnosť

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pripady-z-praxe-pripad-lukas/