WHO OPÄŤ ŠÍRI DEZINFORMÁCIE / WHO IS SPREADING DISINFORMATION AGAIN (SK, ENG)

19.06.2020 19:54

Maskot WHO Ghebreyesus (na snímke) opäť šíri dezinformácie! Vraj akýsi koronavírus vstúpil do NOVEJ a nebezpečnej fázy. Vraj nové hlásené prípady dnes boli najväčšie! Táto lživá čierna papula uviedla: "Svetoví lídri a verejnosť musia v boji proti vírusu „vykonávať mimoriadnu ostražitosť“ (t.j. sledovať a terorizovať ľudí, pozn. red.) a vyzval ich, aby sa „zamerali na podstatu“: "Držte si odstup, ostaňte doma, noste rúška,...." https://www.cnbc.com/2020/06/19/who-says-coronavirus-enters-new-and-dangerous-phase-as-daily-cases-hits-record.html

Poznámka Biblik: Čo je podstata? čo myslíte priatelia? Teror, teror, propaganda, fašizmus... a hlavne - očkovanie! Fašisti opäť chcú do ľudí napichať ich satanské produkty! Povinnosťou každého človeka, ktorý chce byť zdravý je vyhnúť sa akémukoľvek očkovaniu! Všimnite si, ako strašne im ide o vaše zdravie a o zdravie vašich detí - vakcíny sú jedna z najsilnejších zbraní satanistov! Z celého podvodu s koronavírusom by sa mali vyvodiť trestno-právne dôsledky. Matovič odrbal národ, možnože zo začiatku bol Matovič tiež odrbaný, ale čo je moc to je moc! V politike nemá čo robiť, mal by stáť pred súdom. Títo fašisti, ktorých je Matovič sluhom, idú raziť novú vlnu propagandy! Konečný cieľ je diktatúra a zaočkovaní a očipovaní ľudia, ktorým pozmenia fungovanie tela a mozgu vakcínami. Na to vakcíny v skutočnosti sú - na vytvorenie určitého typu charakteru citovo vychladnutého človeka, ktorý počúva rozkazy. Už tu takí pobehujú - výsledok kombinovaných vakcín, poškodzovanie mozgu hliníkom, chemikáliami v strave, chemtrailsom a elektromagnetickým žiarením, bioroboti, otroci propagandy.

 
 
BEST OFFER!
 
ENGLISH:
This mascot of WHO Ghebreyesus is spreading disinformation again:
Note Biblik: In fact, there's no coronavirus! But the new wave of propaganda started! This neonacists wants us forcibly vaccinated. (vaccine is the way how infections, viruses and genetically modified DNA enters human body. All vaccines today are genetically modified. In my opinion if the vaccination will start, there will be the real wave of deadly virus) Either you accept their satanic vaccine, or they will terrorise you! Who wants to stay without mask and without all those corona-terror, he must accept vaccine and chip! That's what they want. They want to change your body and brain with vaccine and get a total control over you with mark of the beast - the chip. One world government, one digital currency, one enslaved sheeple. (Ein volk, ein Reich, ein Fuhrer - you know who is it now? Lucifer. Luciferians wants to rule the world) We have to defend ourselves! God with you!