Z DETSKÉHO DOMOVA SEMETEŠ VYSKOČILO DIEVČA Z OKNA

12.06.2019 10:03

Detský domov SEMETEŠ na čele s riaditeľom JUDr. Vladimírom M. je spoluzodpovedný za ďalšie poškodenie zdravia dieťaťa. Riaditeľ detského domova vyžaduje minimálne 5 týždňovú úplnú izoláciu detí - rodičia a príbuzní vďaka akýmsi pravidlám nesmú ani telefonovať s dieťaťom. Samozrejme to vyvoláva tlak na psychiku dieťaťa a zároveň pocit, že sa o neho nikto nezaujíma! Bezpochyby tak trpia aj rodičia, ktorým je častokrát na základe svojvôle ženy obvykle tzv. "kurátorky" neprávom odobraté dieťa. Deti bývajú umiestňované do neprofesionálnych narýchlo zbuchnutých zariadení, v ktorých im je dlhodobo zakazovaný akýkoľvek kontakt, čo samé o sebe zaváňa nešťastím: 

Ako sme zistili, iba 16-ročná Nikola K., ktorá niekoľkokrát úspešne utiekla z Detského domova SEMETEŠ, sa tentokrát skokom z okna dolámala. Zatiaľ nevieme potvrdiť trvalé následky, podľa našich informácii je 16-ročná Nikola K. (*21.8.2003) kôli poraneniam v oblasti chrbta odkázaná na invalidný vozík. Aj takýto zúfalý čin mladého dievčaťa je dôsledok štátom nariadenej starostlivosti o deti v Detskom domove SEMETEŠ!

Úplné odopieranie kontaktu je zločin na deťoch aj na rodičoch, takzvané "pravidlá" riaditeľa JUDr. Vladimíra M., ku ktorým odmieta priznať, ale tvrdo vynucuje ich plnenie, sú v rozpore s ľudskou prirodzenosťou, poškodzujú psychiku detí aj rodičov a sú v rozpore s Ústavou Slovenska aj s medzinárodnými zmluvami o právach dieťaťa. Ak ste však právnik a k tomu osoba blízka SMERu, ako tento pochybný riaditeľ, môžete dlhodobo bez vážnejších problémov na Slovensku legálne ubližovať deťom, rodičom aj všetkým okolo - a to ešte vraj podľa zákona! Akú dôveru v súdy a v štát môže mať rodič dieťaťa umiestneného v Detskom domove SEMETEŠ?

Ak sudca, čo musí schvaľovať odobratie dieťa rodičom vie, čo sa v Detskom domove SEMETEŠ deje (a to niektorí sudcovia dnes už vedia) je im ľúto, že musia rozhodovať podľa nespravodlivého zákona. Ale potom načo je osoba sudcu, keď môže byť nahradený strojom? Akékoľvek morálne, sociálne a bezpečnostné normy nehrajú rolu, Bohom je tu nejaký zákon, vlastne Bohom sa stala nejaká ideológia pochybného zákonodarcu! Koľkokrát ešte niekto musí z Detského domova SEMETEŠ ujsť, zmrzačiť sa alebo zomrieť, kým sa s tým začne niečo robiť?

Staršie snímky budovy Detského domova SEMETEŠ z r. 2012, odhadovaná výška okien: 6-8 m