Z NAŠICH MAILOV: 1.) CVIČENIA Dr. ARKADIJ PETROV A VPLYV NA ENERGIU? 2.) VÁŠ NÁZOR NA HOMEOPATIU? 3.) ČO SI MYSLÍTE O SEX. ZDRŽANLIVOSTI?

08.12.2022 12:24

biblik.sk/clanky

1.) CVIČENIA Dr. ARKADIJ PETROV A VPLYV NA ENERGIU?

Cvičenia Dr. Arkadij Petrov ( knihy  tu) práve energiu dodávajú, niektorí môžu vidieť bunku, neurón atď., to sa nedá vidieť v atlasoch, je to krásne. Nabližšie online semináre cvičenia Dr. Arkadij Petrov  18.12.2022  a 24.12.2022
 

2.) VÁŠ NÁZOR NA HOMEOPATIU?
Niektorým nefunguje ani homeopatia ani anestetiká, teraz neviem, či je to tak v závislosti od osoby, alebo dodávajú placebo namiesto anestetík...
O homeopatikách od veľkých firiem treba pochybovať tak, ako o korporačných liekoch.
Napríklad antibiotiká navonok odstránia chorobu, ale môžu poškodiť črevnú flóru až na 10 rokov, zabezpečuje sa takto veľmi vysoká pravdepodobnosť chorôb v budúcnosti!
Pôsobenie na jemné štruktúry (homeopatia) môže byť ešte nebezpečnejšie!

TČM a byliny sa javia byť bezpečnejšie ako homeopatia, homeopatia je skôr niečo ako umenie a veru málo je veľkých talentov... U každého lieku i u homeopatického, veľmi závisí od osoby, ktorá liek alebo liečbu predpisuje alebo podáva. Významný faktor pravdpodobne ovplyvňujúci žiadúce i nežiadúce účinky liekov je dôvera človeka v lekára či terapeuta.

 

3.) ČO SI MYSLÍTE O SEX. ZDRŽANLIVOSTI?
Boh od nás chce, aby sme boli normálni! Na vyšších stupňoch vedomia sa môže stať, že už prirodzene nebude žiadna sex. túžba! To je veľmi oslobodzujúce, iba Boh dáva človeku úplné 100% a trvalé naplnenie (toto sa nedá "dosiahnuť", je to Božia milosť a život človeka sa môže od základu zmeniť, ak práve toto človek chce. Táto Milosť môže byť aj trvalá v prípade, ak už človek netúži po svetských veciach. Ináč túžba i sex. aktivita ho opäť vracajú do "klietky" telesnosti a k presmerovaniu pozornosti k telu, čo však robí i neprirodzená zdržanlivosť - takisto presmerováva pozornosť k telu. Pre väčšinu ľudí na duchovnej ceste sú prekážkou aj sebecké pokusy o zdržanlivosť aj nadmerné vyhľadávanie snahy o naplnenie. Pokusy o zdržanlivosť by mali byť buď prirodzené, tak že jedného dňa prídu sami od seba, alebo ak sa niekto naozaj chce zdžiavať, tak riadené (literatúra, cvičenia, joga)
Z fyziologického hľadiska, podľa trénera, ktorý skúma hormóny a orientuje sa na čo najlepší výkon svojich zverencov, tvrdenie trénera:
"Ideálne je to u mužov 1x do týždňa. Ak sa to robí viac, ovplyvňuje to testosterón a keď sa to robí menej, tiež to ovplyvňuje testosterón." (neg. vplyv na výkon má aj potláčanie aj nadbytok)
Pre muža kontrola sex. aktivity áno, ale nič silené, všetko stačí úplne prirodzene. Takto sa zachováva aj energia a sila (a je aj "kľud v dome":-)

Ďakujem. Arkan, Biblik.sk, tel. 032 240 00 65

 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU