Z NAŠICH MAILOV: AKO POMÔCŤ OD BOLESTI. PREČO JE DOBRÉ ODÍSŤ Z MESTA A MOŽNO I Z EURÓPY. AKO ŽIDOVSKÝ BOH JEBE OJEBAL ĽUDSTVO

08.05.2023 21:50

Dr. David Hawkins píše, že sústrediť sa na bolesť, neodporovať jej, a bolesť zmizne.

Pomáhajú aj Petrovove techniky, stačí si predstaviť strieborný paprsok a pridať do neho sýto-fialovú farbu. Prechádzať orgán chvíľu tým paprskom. Nepanikáriť, ak bolesť hneď nezmizne. Buď takto bolesť zmizne hneď, alebo do niekoľkých minút po cvičení, zatiaľ sa to skúšalo aj pri silných bolestiach, zmizli!

Pomáha to zaspať, ak niečo bolí, pomáhajú tie Petrovove cviky. Hovädá tu majú silné Wi-Fi routre a v byte sa už nedá existovať. Divná vec je skôr, že epifýza bežného človeka je v takom stave, že EM radiáciu už nevníma! EM žiarenie je radiácia, životu nebezpečná!

Arkan písal priateľom, aby opustili mestá a hľadali si miesto na bývanie bez elektrosmogu.

Tento životný štýl väčšinu ľudí odporným spôsobom zabíja! Vlastne, dnes už môžeme hovoriť skôr tak, že kto rakovinu alebo psychiatrickú diagnózu nemá... A ďakovať nebeskému Otcovi, že sme zdraví, pretože keď sa rozprávam s ľuďmi vo veku mojej mamy, ich deti - to je samý rakovinár alebo psychiatrický pacient, tí ľudia sú vo vážnom stave! Dnes zase dostal rakovinu ďalší, rodičia sa starajú o dospelé nádorové deti! Rozdiel podstatný je akurát ten, že rodičia mali menej vakcín a menej elektrosmogu!

Ľudia skrátka nemôžu mať v paneláku Wi-Fi (ožarujú a zabíjajú susedov) ani mobily stále vo vačku (smartphone je tiež vlastne malý radar) Potom, keď sa ľudia takto ničia, dostanú vládu, ktorá ich ničí tiež. Takto to nejde, stojí Wi-Fi za smrť suseda? Stoja tie <>viny čo ľudia robia na svojich mobilčekoch za to utrpenie?

Nech ide do riti táto civilizácia, veď pôsobí, že ľudia budú zase nútení bývať v jaskyni a chodiť s klackami! V meste sa už nedá bývať! Raz jeden náš klient povedal, že proti nám používajú čiernu mágiu a my sa musíme naučiť používať bielu! Minimálne by sme mali poznať protektívne kúzla, pretože tie stanice po strechách v mestách doslovia spaľujú živé bunky! A kto pozná účinné ochrany? Zatiaľ je takmer každá mentálna ochrana proti okolitej EM radiácii nedostatočná, pozná niekto nejaký spôsob ochrany? Mantru alebo kúzlo (nejakú slovnú formulku na ochranu alebo inú techniku? Napríklad, ak je človeku zima, funguje opakovanie hlások TU-MO. Podobná vibrácia alebo mantra či iná jednoduchá technika predsa musí existovať aj na ochranu pred EM radiáciou, ak je možné sa opakovaním slov TU-MO účinne ochrániť pred chladom!

To, čomu ľudia hovoria "Boh" to sme my, my to musíme riešiť! Nepríde zhora bežne nikto a nespraví s tým poriadok a ľudia v dôsledku týchto silných mobilných antén, mobilov, a Wi-Fi routerov dementnejú a kapú na rakovinu! Bolo by hlúpe sa pýtať, prečo to Boh dopustí! Jed je jed, liek je liek a radiácia je radiácia! Zákony sú nastavené takto, málokedy býva ušetrený kresťan a väčšinu ľudí skrátka jed a radiácia zabíja. Nemá zmysel otázka, prečo to Boh dopustí, takto to skrátka je! Ak sa idú niekde blázni strieľať strelami s ľahčeným uránom, Boh obvykle nespraví jed neškodný a následky radiácie si budú vyžierať aj deti, ak prídu na kontaminované miesta! Málokto chápe, že aj mobily, Wi-Fi a mobilné antény sú životu nebezpečná radiácia, ktorej účinky bývajú smrtiace. Z toho, že zlí ľudia nastavali životu nebezpečné zariadenia nejde obviňovať Boha, každý kto proti tomu nič nerobí sa môže obviniť sám! Boh obvykle zasahuje cez človeka, svätých, prorokov a protisystémových vedcov i obyčajných aktivistov.

-   -   -

Už sa bežne nepáli na hranici, nenaťahuje na škripci ani neláme v kolese, ale sledujte niekedy, ako ľudia dnes v nemocniciach zomierajú a možno bude mať iný názor na súčasnú vedu, ktorá nedokáže ani pomôcť, ani (ako je možné tiež vidieť) - nedokáže ani pomôcť od bolestí! Potom tí umierajúci, čo celý život "nič neriešili", náhle riešia to, ako sa vyslobodiť z pazúrov smrti. Miesto duchovnej praxe samé <>viny, tablety a telenovely, a keď smrť klope na dvere, chcú naivne normálne utekať zo smrteľnej postele! Takto otrasne, v panike a v bolestiach by ľudia nemali zomierať, ale pri bližšom pohľade - väčšina už ani ako ľudia nežijú! (resp. ako ľudia ani nežili) Úplne odtrhnutí z reality vo virtuáli - život už neprebieha v spojení s prírodou ani už necíti ako člen rovnakého druhu už nič človek k človeku, ale všetko sa deje na tej JEBEho obrazovke! Ten zlý takmer všetkých nechutne ojebal (pravé meno židovského boha je JEBE, nie JHVH. odtiaľ výraz ojebávať) A výkonné procesory a moderné obrazovky ojebú prakticky každého! Stále viac pozornosti im ľudia budú venovať, ok, ale toto potom už nie je život! Toto nie je civilizácia, ale idiokracia! Rýchlo preč odtiaľto!

Mimochodom, bude júnové cvičenie NATO, bude sa možno simulovať letecký úder na Rusko, možno bude dobre byť inde ako v Európe... To nech každý zváži sám.

-    -   -

 

Toto je tá civilizácia na ktorú ste hrdí? Je toto podľa niekho ten jediný správny životný štýl? Pozrite sa na tie prasce s digitálnym válovom! Žerú z nich od rána do večera digitálne pomyje až kým nezaspia vyčerpaním! Medzitým žerú 5 cez deviate ani nevedia čo, pijú podradný alkohol, fajčia, húlia a chlastajú! Potom sa čudujme, že im hovoria "gójovia" (dobytok) a zachádzajú s nimi akoby ani neboli ľudia, zachádzajú s nimi ako so stádom, ktoré surovo opakovane vo vlnách decimujú! Hovno nový vírus, ale poškodenie buniek vašimi Wi-Fi a mobilmi! (samozrejme,  chemtrails  sú tiež jed a biologická zbraň, pravdepodobne, nakoľko sa jedná akoby o antény-chemtrails vlákna a časti kovov, ide o zvýšenie účinkov elektrosmogu) Vidíte aj tie nádory na streche každej budovy? Tieto nádory sú mobilné stanice! Tie sa budú musieť odstrániť ako prvé, ináč budú rásť neprirodzené útvary aj v človeku!

Je ešte niekomu sympatická táto JEBEho obrazovka? Je medzi vami aspoň jeden, koho úplne nezotročila? Je tu niekto, koho život, práca, príjem a voľný čas nezávisí od JEBEho obrazovky?

GIovani Papini nazýva vo svojej knihe ŽIVOT KRISTA peniaze "diablove výkaly". Je to pravda, súčasná podoba peňazí sú hovná, ktorým ľudia uverili, že ich musia žrať, aby žili. JEBEho obrazovka je niečo podobné, bohužiaľ, tieto zariadenia s vysokovýkonnými procesormi a rafinovanou kombináciou frekvencií oJEBEú mozog prakticky každého človeka a čím viac ich človek používa, tým hlbšie klesá! Vlastne, mali by slúžiť iba na najnevyhnutnejšie veci, ale máloklo je tak zodpovedný a tak bdelý! Celá civilizácia sa topí v pasivite a hľadá ako riešiť nevoľnosť spôsobenú po(u)žívaním takýchto JEBEho výkalov: iPhone, Android, homescreen (JA telefón, ja robot (android), domovská obrazovka:

"Blízko Dňa Očistenia budú pavučiny smrti krížom-krážom po celej oblohe." Proroctvo doručené indiánskemu kmeňu Hopi

Súvisiace články: POSOLSTVO ZO SRDCA SVETA:

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-posolstvo-zo-srdca-sveta/

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!