ZA CHEMTRAILS MÔŽU ANARCHISTI / CHEMTRAILS IS SPRAYED BY ANARCHISTS (SK, ENG) [AKTUALIZÁCIA 1x / UPDATED 1x]

17.01.2019 19:47

ANARCHY: Tento symbol "A" ako Anarchy (anarchia) sa objavuje častokrát aj v televízii, vo filmoch aj v mnohých populárnych video hrách. Línie písmena "A" častokrát naschvál presahujú obrys kruhu. Pre mnohých satanistov aj ďalšie rýchlokvasené okultné spolky to znamená "rob si čo chceš". Bývalý okultista vysvetľuje, že "A" reprezentuje ASMODEUS: démonickú silu, ktorá vedie mladých k sexuálnym zvrátenostiam a samovražde.

-   -   -

Keď zoberiete sprej a začnete sprejovať verejnú budovu, môžete byť trestne stíhaní. Keď zoberiete tony syntetických vláken a začnete ich sprejovať na nebo, tak vtedy Polícia, vláda aj úrady hovoria, že všetko je v poriadku!

Spraying buildings is illegal, spraying sky with tons of fibers is legal!

Väčšina prachu alebo minimálne značná časť z toho, čo v domácnosti pokladáte za prach, to je tá dobrota, čo na nás sypú z lietadiel. Ak sa bližšie pozriete vo vnútri na biely povrch, môžete si všimnúť čierne, červené a aj modré vlákna.

Most of the dust (or a significant part of what you consider as dust) in your household is material sprayed from planes. You can see fibers on white surface inside your room. You can see black, red and blue fibers, take a look please!

Na nebi vidíme biele čiary, ktoré sú zložené zo zväzku týchto drobných vláken, potiahnutých bielym svetloreflexným materiálom, ktorý sa rozpadáva pri dotyku. (obrázok väčšieho kúska tu, bežne tieto chuchvalce poletujú po vonku, stačí si veci okolo seba všímať. Keď to opatrne rozbalíte a nezmačkáte, môžete v tom nájsť zväzok čierneho a červeného vlákna. Ten biely materiál sa začne akoby topiť, taviť na rukách, dráždi to kožu, nemalo by sa to chytať voľnými rukami) Kvalitným optickým priblížením za veľmi jasného dňa môžete vidieť v ovzduší obrovské množstvo týchto vláken. Aby ste to mohli dobre pozorovať, buďte opatrní, potrebujete veľa svetla, nejako si prekryť slnečný kotúč, vystihnúť jasný slnečný deň, ale stojí to za to: https://www.youtube.com/watch?v=dbFsQgXl0ZE&t=12m30s

What we see in the sky as white trails are chemical trails (chemtrails), usually made from those red, black and blue fibers, covered by white light-reflecting material. That white light-reflecting material will usually melt on disappear as you touch it. Bigger pieces looks like this and you can see them flying on your street. You can see traces of that white chemical fibers on every twig, on every leaf, if you look carefully towards the sunlight. With optical device such as binocular or camera with good optical zoom it looks like this: https://www.youtube.com/watch?v=dbFsQgXl0ZE&t=12m30s I think it's necessary to look close to the Sun, please be careful!

Jasný podpis sprejerov chemtrails v tvare písmena "A", veď to je znak anarchistov, už ich máme :-)

Answers are clear: Chemtrails is sprayed by anarchists :-)

Chemtrails Trenčín, 17.1.2019, 09:03

 

Chemtrails Trenčín, 17.1.2019, 09:04

 
 

CHEMTRAILS TRENČÍN 17.1.2019 07:44

 

CHEMTRAILS TRENČÍN 17.1.2019 08:30

 

CHEMTRAILS TRENČÍN 17.01.2019 10:03

78xRAW FOTO CHEMTRAILS TRENČÍN, 17.1.2017, 07:42-10:03:

https://ulozto.sk/!hQREEu0KCOAI/chemtrails-tn-17-1-2019-07-42-10-03-rar

For free download please click the link bellow, select "Slow download" and rewrite displayed code:

 

AKTUALIZÁCIA 1 / UPDATE 1, 18.1.2018, 14:10: Včera (štvrtok 17.1.2018) po krátkej prechádzke vonku mám zrazu úplne vyschnutý nosohltan. Riešim to výplachom nosa a kloktaním s 3 kvapkami MMS. Pomáha. Výplach nosa s MMS je síce dosť nepríjemný, no v dnešných dňoch niekedy veľmi vhodný. Ináč je vhodné každý deň preplachovať si nos slanou vodou, treba však kvalitnú a čistú soľ, napr. toto je fajn soľ, aj na solenie aj na všetko.

Yesterday I went out for probably 30 minutes. Breathing that polluterd air, my nose was suddenly dry, my throat too. It's sometimes "normal", after a heavy chemtrail spraying. (Dry nose, dry throat, dry skin and cough - that's just a small start of a big trouble! God be with us) So, first help was irrigation of my nose and my throat with 3 drops of MMS. It helps. Today it's good to irrigate your nose everyday, for example with salt water. You need a good natural and pure salt, we have really good experience with this Country Life Atlantic salt.