ZÁBERY Z PROTESTOV: OBROVSKÉ DAVY V ULICIACH A TRANSPARENTY: ODSTÚPTE! STOP COVID FAŠIZMU! (+Poznámka Biblik: POZOR, ČLOVEK KTORÝ VYŽADUJE RÚŠKO, NIE JE PSYCHICKY V PORIADKU)

18.11.2021 11:45

Na stránke zemavek.sk je okrem obrázkov z protestov aj veľmi pôsobivé video.

https://zemavek.sk/v-hlavnom-meste-sa-dnes-konali-viacere-protesty/

(ak by vám video nešlo načítať v prehliadači Firefox, použite napr. prehliadač Google Chrome)

Poznámka Biblik: Konečne sa zdá, že ľudia majú väčšiu obavu z fašizmu ako z vírusu! Keď sa hrubý primitív a blázon Igor M. dostal do vedenia štátu, zrazu to na Slovensku vyzeralo, akoby jeden psychopat nakazil aj ostatných! Bláznivosti sa stali razom normálne! Ľudia jeden od druhého začali vynucovať, aby nosili handričky na xichte - pretože vraj to chráni! Prijali nové náboženstvo a vznikla celoslovenská sekta rúškarov!

Namiesto toho, čo by sa každý mohol chrániť sám ako uzná za vhodné, začali sa zásahy bláznov do osobnej slobody každého, kto neprijal oblečenie podľa Nového svetového poriadku. Psi s náhubkami začali štekať do každého, čo sa odmietol obliekať ako niekoho pes!


Podľa Nového svetového poriadku, na to, aby ste chránili druhého, máte sa obliekať tak, ako si to on vyžaduje! Toto je ten Nový svetový poriadok? To je podpora idiotov a bláznov v spoločnosti, ktorých je zdá sa, že dosť!

Človek, ktorý vyžaduje od druhého rúško, nie je psychicky v poriadku, títo ľudia môžu byť agresívni a nechápu, že sú to práve oni, kto legitimuje a legalizuje fašistické zločiny. Čím viac ľudí sa oblieka do rúšok, tým viac sa to stáva normou, aj keď je to zhovadilosť. Začalo to rúškami, ktoré obmedzujú dýchanie a intoxikujú človeka vlastnými splodinami a CO2. Schopnosť triezveho myslenia je rúškami narušená. Pokračovalo to testami špárovaním - čo je vlastne nosová vakcína! Čo do tela testami nasiali, to môžete hádať, písali sme, že testovaní 100% môžu preniesť nákazu intímnym kontaktom! Herpetické infekcie, bolesti nosa a niekedy aj poriadna choroba - áno, na to boli a sú tie testy! Niektorí majú dodnes dlhodobé problémy s vyschnutou nosnou sliznicou a možno, to je len začiatok!

A vakcína? Keď nám tieto svine otrávili vzduch chemtrailsom a rádiovým žiarením, čaká niekto, že vakcína prinesie niečo iné ako choroby a smrť? Multizložkový koktail chemikálií vo vakcíne môže byť a pre mnohých nepochybne aj bude tou poslednou kvapkou! Mimochodom, všimli ste si, čo sa stalo s niektorými očkovanými okrem toho, že ochoreli? Sú totálne dezorientovaní, niektorí sa začali pýtať, aký je deň, zabúdajú si veci, vykazujú známky poškodenia mozgu! Či sa zregenerujú alebo sa to u nich ešte zhorší, to je predmetom experimentu. Čo z toho môže vzniknúť, si môže každý domyslieť. Doteraz sme tu nemali ani epidémiu a už vôbec nie pandémiu! Čim viac ľudia nosili rúška, čím viac sa testovali a čím viac sa očkujú, tým je to horšie! Ale slobodná vôľa nikomu nebráni v ohrozovaní vlastného života. Určite by som si nedovolil prenasledovať očkovaných, aj keď som si úplne istý, že KAŽDOU vakcínou sa do tela podávajú jedy a choroby! Odkiaľ oni prišli na to, že majú právo ma šikanovať a terorizovať s ich rúškovacím a vakcinačným náboženstvom? Sú to psychicky chorí ľudia ak vás nútia na opatrenia alebo na vakcínu, berte ich ako psychiatrických pacientov, ako chorých a tak s nimi aj jednajte! Pozor, môžu byť nebezpeční, ale v žiadnom prípade sa nesmiete podriaďovať ich bláznivostiam!