ZABILI ĎALŠIEHO IRÁNSKEHO JADROVÉHO VEDCA

27.11.2020 21:34

"V Iráne v piatok zavraždili popredného jadrového vedca. Mohsena Fachrízádeha, ktorý podľa Izraela viedol vojenský jadrový program, zabili v meste Absard pri Teheráne ozbrojenci. Vedec zomrel v miestnej nemocnici po tom, čo sa ho lekárom nepodarilo oživiť"

Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/zabili-popredneho-jadroveho-vedca-minister-zahranicia-naznacuje-ucast-izraela/2362538

- - -

top koment:

"Purim přivolává zpěť genocidní agendu judaismu
https://www.nwoo.org/2017/03/14/purim-privolava-zpet-genocidni-agendu-judaismu/

Veľmi stručná pointa článku je takáto.

Židia uctievajú sviatok Purim, ktorý je pripomienkou z čias Perzskej ríše, kedy židovka Ester primäla perzského kráľa k poprave svojho ministra Hamana, ktorého Ester podozrievala zo snahy vyvraždiť Židov v Perzskej ríši. Spolu s Hamanom boli povraždené tisíce ďalších ľudí, ktorí boli podozriví z úkladov proti židom.

Židia tento sviatok dodnes uctievajú a uznávajú aj myšlienku, že majú právo a povinnosť zavraždiť každého, kto pre nich predstavuje hrozbu, reálnu alebo teoretickú.

V modernom ponímaní vnímajú Židia Irán ako pokračovateľa Perzie a Hamana a cítia sa oprávnení žiadať jeho zničenie. V ešte širšom ponímaní vidia každého svojho nepriateľa ako potomka národu Amalekitov (odkiaľ vraj pochádzal Haman) a týchto "anti-semitov" majú vraj právo zabíjať, kde ich stretnú, pretože tak im to prikazuje ich 7 Noemových príkazov. Ako antisemitov, modloslužobníkov a svojich nepriateľov považujú tiež všetkých kresťanov uctievajúcich Krista ako mesiáša."