ZAPÁLILI POLICAJTA / THE COP IS ON FIRE (SK, ENG)

06.06.2020 14:12

Popoludní vo štvrtok 4. júna 2020 protestujúci počas demonštrácie zapálil na motorke policajného dôstojníka. Incident sa stal v mexickej Guadalajare. Protesty nasledovali po smrti Giovanniho Lópeza, ktorého 4. mája zatkla mestská polícia Ixtlahuacán de los Membrillos za to, že nemal rúško. Muž nasledujúci deň v policajnej väzbe zomrel.

Protestujúci muž zapálil policajta (Mexiko)

The 4th of July, Mexico, Guadalajara, demonstration against police brutality:

Poznámka Biblik: Policajti sa v dobe rúškovej správajú k ľuďom ako psi. Potom, ak niekto s nimi urobí toto, nemôžu sa tomu čudovať. Keď sa policajti vrhnú na človeka a v putách ho odvedú na policajnú stanicu kôli tomu, že nemá rúško, človek má plné právo použiť aj zbraň, brániť sa a v sebeobrane aj zastreliť takého policajta, ktorý začne takýto bezdôvodný útok! Je jedno, či násilie a teror umožňuje zákon, vynucovanie rúšok je zločin! Ako môže slobodný človek brať ako povinné nosenie rúšok? Povinnosť slobodného človeka je z celej sily sa postaviť na odpor takýmto nariadeniam, úplným základom je ich nedodržiavanie! (obchody považujem za ich dom, ak to majiteľ obchodu žiada, rešpektujem ich rúškovacie náboženstvo, aspoň vidíte, čo môžu s vami robiť, ak ste odkázaní na ich peniaze a na ich potraviny. Vyhnite sa používaniu ich finančného systému, pestujte si vlastné potraviny a buďte pripravení si svoje ubrániť) Zločinec a spolupáchateľ zločinov je ten, kto zločinné zákony dodržiava, oni z vás chceli urobiť zločincov a hrozbu, a aj sa im to podarilo, označili vás náhubkami. Kto si dal náhubok, vraj už nebol hrozba a mal akú-takú slobodu! Ináč bolo možné "podľa zákona" s každým zachádzať ako so zločincom. Ale kto taký zákon rešpektoval, dal istým spôsobom fašizmu zelenú. V tom som videl obrovské nebezpečenstvo a je pre mňa ľahšie trpieť prenasledovanie a teror ako dodržiavať zákony vedúce k fašistickej diktatúre. Zdá sa, že ešte budú také pokusy podobne ako s rúškami, zaočkovať alebo očipovať. Keď ste podľahli ilúzii rúšok, tá doba je blízko. Falošný pocit bezpečnosti podobne ako rúška mnohým môže dávať vakcína alebo tetovanie, príp. čip, ktorý umožní slobodu pohybu. Ostatných zrejme budú diabli terorizovať, dokým im nedajú svoju dušu, teda dokým nebudú súhlasiť s očkovaním alebo očipovaním. Podobne ako to robí google, ďalej sa nedostanete, ak nebudete súhlasiť s novými podmienkami.

Pre mňa je konečná taký zákon, čo umožňuje zachádzať s človekom ako so zvieraťom, väčšina z vás však nemá problém, myslíte si, že je to len rúško a nie symbol útlaku a diktarúry, však? Možno štátom vydaný doklad (napr. občiansky preukaz) je majetkom štátu, ale nie vy! Svoje doklady si môžu zadržiavať, ale nie vás! Ak by sa o zadržanie človeka bez riadneho dôvodu alebo o násilné očkovanie, očipovanie človeka pokúšali, človek má právo ich aj zabiť! Ani nenosenie rúška nie je dôvodom na zadržiavanie, ani keď to umožňuje zákon!  Zákon o rúškach je zločinný, povinnosťou slobodného občana je napľuť na taký zákon.

Správanie niektorých príslušníkov štátu sa podobá rasistickým útokom policajtov na černochov z čias segregácie. Teraz je dôvodom na bitie a vyžívanie sa v týraní rúško! Zvrhlíci sa prejavili, bolo by treba očistiť celý Policajný zbor od zločincov a zvrhlíkov, ktorí behajú v uniformách. Ak ste zažili akúkoľvek buzeráciu či útok od policajta, obvykle by ste to nemali nechať len tak. Nepriateľov treba milovať, teda v prvomrade činiť to, čo im prospieva! Hrubému hajzlovi niekedy môže najlepšie prospieť pomsta a využitie všetkých normálnych prostriedkov na odhalenie a potrestanie ich zločinov. Musí tam byť braný ohľad na toho človeka, čo mu skutočne prospieva. Niektorí policajti sú násilnícki utlačovatelia, majú na svedomí častokrát pod falošnou zámienkou utrpenie a smrť ľudí. Budú žať to, čo zasiali, pretože to, čo niektorí policajti robia, presahuje únosnú hranicu! Policajti, ich agresia a ich brutalita je príčinou takéhoto strašného hnevu: 

"Ak na vás zaútočí pes, tak ho zabite, je jedno, či je na dvoch alebo na štyroch nohách."  Malcolm X (vynikajúci dokument o dvoch rôznych spôsoboch protifašistického boja M.Luthera Kinga, ktorý preferoval nenásilný odpor vs. Malcolm X , ktorý bol za tvrdú odplatu nájdete tu)

Čo bude nasledovať ak by ľudia bez väčšieho odporu umožnili pokračovanie vlády zločincov? Môže prísť chrípka alebo skutočná pandémia, klimatická katastrofa, či živelná pohroma a vidíme, že štát všetko využíva na nasadenie utiahnutie slučky na krk občana! Za pomoci súčasných technológií (chemtrails, HAARP a iné) je možné vyvolať globálny problém, zemetrasenie, pandémiu, povodne, suchá, hladomor a nastoliť tým potrebu novej jednej svetovej vlády. Ak vlády národných štátov zakrývajú alebo ignorujú zločiny chemtrails spolupodieľajú sa na globálnej katastrofe, na šírení chorôb a smrti. Občania by mali do posledného dychu bojovať proti takejto vláde zločincov a vrahov.