ZATEMŇOVANIE SLNKA NAD TRENČÍNOM 4.7.2018

04.07.2018 19:07

Aký bol včera (3.7. Utorok) krásny deň! Bolo celkom modré nebo, v porovnaní s inými dňami bol aj celkom fajn vzduch a hlavne - lietadlá vrahov nad TN včera takmer nesypali. V Trenčíne preto nebolo včera ani chladno, ani horúco, a bola mimoriadne jasná noc. Hviezdy boli prekrásne, také čisté nebo ako bolo v noci z utorka na stredu, vidíme málokedy.

Avšak dnes, v stredu 4.7.2018, nad Trenčínom prebiehali ustavičné nálety posýpacích lietadiel:

CHEMICKÁ VRSTVA, TRENČÍN, ČASŤ SIHOŤ_4.7.2018_17.41_(DSCF3605)

 
RAW FOTOGRAFIE zo dňa 4.7.2018:

Kto rozumie tým fotografiám, musí túžiť postaviť sa pred Ministerstvo životného prostredia a nahlas povedať "VRAHOVIA!"

Naše úrady ovládli satanské mocnosti, ktoré si nárokujú na svetovládu. Prosím vás pochopte, že na Slovensku už nemáme žiadne naše úrady! Ak by aj nejaký úradník či policajt začal vyšetrovať záležitosti chemtrails, vedenie by to zamietlo!

Pozrite sa ako dopadla vražda ľudí 11. Septembra 2001 v New Yorku - to bol vlastne pokus, ako budú ľudia reagovať. Teda dodnes sa nič nevyšetrilo, a koľkých odvážnych ľudí, ktorí tak vytrvale prinášali dôkazy o výbušninách vo vežiach WTC, jednoducho povraždili!

Dokedy bude srdce človeka také, aké je, svet nebude mať inú vládu!

Ľudia budú postupne zomierať v dôsledku preťaženia organizmu toxickými chemikáliami. Z hľadiska Globálneho prediktora (samotného diabla), je zníženie populácie pomocou satanských vakcín a chemtrails, ktorými nás očkujú nedobrovoľne zo vzduchu, iba štandardným zásahom na korekciu počtu obyvateľov na planéte Zem. História sa opakuje - v Svätej Biblii môžeme čítať, ako naprieč históriou vládnuce vrstvy páchali genocídu na národe Hebrejov, ktorý sa egyptským elitám zdal toho času príliš početný: Exodus 1:15-22

Dnes máme genocídu v globálnom merítku, iba na Pána Boha sa môžeme spoľahnúť!

Sme pre nich nežiadúci, pre týchto služobníkov samotného Lucifera, ktorí ovládli štáty prakticky na globálnej úrovni. Chemtrails sypú aj v Rusku aj v Číne, vo veľkých veciach v tom idú spolu! Michael Jackson o nich spieva: "They don't care about us!": "Oni sa o nás nestarajú!" alebo: "My ľudia ich nezaujímame! V princípe oni, satanské bytosti, ktoré diktujú svojim zapredaným vedúcim policajtom, sudcom, politikom a úradníkom čo majú robiť, nie sú ľudia! Človeka nenávidia, opovrhujú Božím stvorením, dokonca aj tými chudákmi, ktorí sa im rozhodli poslúžiť! Takýchto politikov a úradníkov sa príkladne zbavia oni sami, budú na výstrahu veľmi tvrdo potrestaní, aby si hŕstka ľudu, čo po genocíde ostane, myslela, že konečne niekto urobil vo svete poriadok! Tak rafinovaný je diabol.

Tieto satanské bytosti, ktoré si nárokujú vládu nad svetom-a teda aj vládu nad Bohom, potrebujú iba zopár otrokov. Až 90% roboty vo výrobných halách dnes zvládnu autonómne stroje, ako napr.:

https://www.youtube.com/watch?v=rVlhMGQgDkY