ZATYKAČ NA DANNYHO KOLLÁRA NAZNAČUJE, AKO DOPADNÚ PREDSTAVITELIA SLOVENSKEJ FAŠISTICKEJ CHUNTY (+Poznámka Biblik: V čase Božích súdov každý vlastne koná súd aj sám na sebe! (DOPLNENÉ)

31.07.2022 12:52

Server hlavnespravy (HS) priniesol informáciu o vydaní európskeho zatykača na Daniela Bombica alias Dannyho Kollára, ktorý vraj šíril politicky nekorektné informácie na sociálnych sieťach! Pozor, je nelegálne mať iný ako ten správny názor! Ale kto sa toho zľakne, stratí dušu! Čaká ho niečo oveľa horšie, preto by sa ľudia nemali báť prenasledovania ani smrti, a urputne bojovať až dokonca, ak vedia, že ich vec je spravodlivá! Zaujímavá je doluuvedená fotografia z komentárov v diskusii na HS. Čo nás zaujalo okrem faktu v nápise pod hrobovým slovenským znakom (ten kríž primomína hrob a slovenské štátne symboly vrátane štátneho znaku a vlajky musia byť zmenené) je to, že na slovenskom úrade s istotou z dlhodobého hľadiska nemôžu byť dve vlajky! Je to rozvrat, pokus o rozvrat, symboly sú nesmierne dôležité sami o sebe! Služba dvom pánom je v konečnom dôsledku tiež nástrojom na odstránenie zapredaných politikov. (viď. Matúš 12:25) Takéto hry politikov na podporu Ukrajiny, na európske a potom ďalší extrém ešte na homohodnoty - to určite nemá dlhého trvania, z dlhodobého hľadiska žiadny fašista ani satanista nemôže zvíťaziť a kope si hrob. Na slovenských úradoch by mala byť len slovenská vlajka, tá by takisto mala byť zmenená, jednak kôli hrobovým symbolom, ktoré Slovákom nič dobré nepriniesli a národ má mať niečo, čo ho zjednocuje, inšpiruje a pozdvihuje. Napríklad toto by mohla byť nová slovenská vlajka. Čo je to za národ a čo je to za človeka, ktorý slúži dvom pánom? Buď politik obhajuje národné alebo európske-tj. euroatlantické záujmy. Vlajka EU pred úradmi musí každého Slováka poburovať!

TOP KOMENTY HS:

"Zasa rozhadzuje banda vlastizradcov (slovenská vláda) peniaze z mojich daní na takéto nezmysly."
"No nic, spravili mu uzasnu reklamu na jeho uz aj tak sledovanu stranku, dokonca v mene Policajneho zboru a za statne peniaze, cize aj za moje, v podstate dosiahli pravy opak, blahozelame..:))"

Pozn. red.: táto budova je škaredá ako zanedbaný náhrobný kameň a ten kríž hore na súčasnej katastrofálnej, utrpenie a smolu prinášajúcej podobe slovenského znaku dotvára atmosféru starého zatuchnutého hrobu. Bezduché symboly v podobe trikolór na štátnych vlajkách a symboly rozdelenia a smrti na štátnych znakoch, na ktoré sa denne pozerá množstvo ľudí, veľmi prispievajú napr. k súčasnej situácii na Slovensku, ktoré pravdepodobne bude spať až dovtedy, kým nezahodí tieto symboly! Aj to je dôvod, prečo napríklad Rusi na Ukrajine bojujú pod pravou ruskou červenou vlajkou a nie pod trikolórou, ktorú svojim ľuďom bojujúcim t.č. proti Rusom pridelil Hitler! Problematiku súčasnej podoby symbolov sme rozoberali v tomto článku.

"Za pravdu do basy...tam sa dopracovalo Slovensko...verim ze raz pride cas ked sa ti dvaja lotri Mikulec a Hamran budu zodpovedat pred ludovym tribunalom !!!"
"Títo sprostí policajskí zmrdi robia Dannymu akurát dobrú reklamu... Ale ich ksichty si treba dobra pamätať, keď vypukne veľká deratizácia od fašistických liberálnych potkanov..."

"vsade citam o zatykaci ale nikde som poriadne nezistil zaco? Ci to liberalni fasisti sa musia zbavit pravdy aby mohli dalej sirit klmastva (pre liberalnych extremistov su to dezinformacie)?"

Poznámka Biblik: Ten, kto vydal zatykač na Dannyho Kollára, vlastne naznačil, ako dopadnú predstavitelia slovenskej fašistickej chunty. Propagácia fašizmu, satanizmu (LGBT) a propagácia smrtiacich vakcín, zinscenovanie pandémie, vojnové štváčstvo, ohrozovanie svetového mieru, vyvolávanie hrozby jadrovej vojny... To je len zlomok obzvlášť závažnej kriminality súčasných predstaviteľov fašistického režimu na Slovensku. Neviem kam chcú utiecť, tak ako Izraelské tajné služby vypátrali fašistov nech sa skrývali kdekoľvek, po víťazstve Ruska vo vojne proti NATO a Západu na Ukrajine bude vydaný zatykač aj na predstaviteľov slovenskej fašistickej chunty! Možno aj esesáci mali nejaké hodnoty, určite ich hodnoty slúžiť Hitlerovi neboli poľahčujúca okolnosť! Fašisti a satanisti si vybrali zlých spojencov! NATO a EU v tejto vojne prehráva! Ostatné štáty sa pridávajú k Rusku, pretože si dobre uvedomujú, že po páde Ruska by ich čakal podobný osud! NWO je smrť pre väčšinu civilizácie a národov na Zemi! Vzniká silná profašistická a protisatanistická koalícia, veľmi usilovne pracujú aj sily nášho Boha a Pána Ježiša Krista, o ktorých sa bežne v správach nehovorí!

V čase Božích súdov každý vlastne koná súd aj sám na sebe! Mnohí očkovaní, ktorí verili, že injekciou je možné zlepšiť zdravie si práve svojim rozhodnutím slepo veriť vo falošné názory svoje zdravie a imunitu ťažko poškodili. Dnes už neostávajú bez odozvy ani falošné presvedčenia. Niektorí sa už do reality zobudili, niektorí nie, čo sa však dá všimnúť na mnohých očkovaných je podlomenie zdravia, častokrát úplná strata energie a niekedy i dosť značná zmena v správaní, kedy buď nátlakovo objahujú svoje falošné názory o spásonosnosti vakcín alebo prichádzajú bez príčiny s ľuďmi vo svojom okolí do konfliktu, sú impulzívni a zúria. Iné názory už nenávidia tak, že by rovno zabíjali! To je vidieť tá zúrivosť a hnev z niektorých jedincov a je to badateľné aj na blokovaní webov, čo je zabíjanie slobodnej tvorby. Rôzne oficiálne médiá nemusím, ale nemám dôvod prechovávať k nim nenávisť, sú to oponenti, ale ak neporušujú zákon, mali by mať možnosť svoje falošné názory o viac ako dvoch pohlaviach hlásať, ale žiadnu štátnu podporu ani povoľovať im homopochody by nemali mať za žiadnych okolností dovolené! Pohlavia sú u ľudí na Zemi dve a rodiny tvorí iba muž a žena! Problémy LGBT nie sú problémy ľudí, ak sa niekto identifikuje ako pes alebo ako tretie pohlavie, sám sa vyčlenil zo spoločnosti a žiadne iné ako súčasne platné práva mu spoločnosť preto nemôže priznávať! Malo by byť stanovené zákonom, že rodina je zväzok muža a ženy a ochrana práv dieťaťa má zahŕňať aj právo dieťaťa vyrastať v rodine. Ale pokiaľ sa neporušujú platné zákony, internet je priestor, kde sa môžu realizovať aj zvrhlíci. Ak by sa karta otočila, bolo by trápne a úbohé blokovať niektoré populárne mainstreamové médiá, ak idú proti Životu, Život ich zmetie, keď to nechápu, možno potrebujú takúto skúsenosť a šancu na vyjadrovanie svojich názorov.

-     -     -

Rok 2022 je rokom, kedy sa i medzi priateľmi pretŕhajú väzby, tí, ktorí chcú žiť vo svojej bubline svojich názorov a nechcú vidieť nič okolo, zúria, pretože oči sú im otvárané násilím. Ich príbuzní chorľavejú po očkovaní, niektorí očkovaní alebo tí, ktorí mali intímny kontakt s očkovanými/testovanými osobami bleskurýchle ochoreli a z dlhodobého hľadiska mávajú príznaky poškodenia vnútorných orgánov a ľadvín a bývajú extrémne podráždení, extrémne smutní a ich hnev a smútok im poškodzuje telo ešte viac! Nebezpečné je nielen testovanie a očkovanie, ale aj intímny kontakt s takýmito jedincami. Nakoniec, tí, ktorí nie sú ochotní zmeniť svoje falošné presvedčenia pôjdu do karantény, viera v testy a vakcíny, ktorá spôsobuje choroby a smrť im do značnej miery zaručuje karanténu mimo túto planétu. 

 

"Kto robí neprávosť, nech len robí neprávosť ešte; a kto špiní, nech špiní ešte; a spravedlivý nech činí spravedlivosť ešte, a svätý nech sa posvätí ešte. A hľa, prijdem skoro a moja odplata so mnou, aby som odplatil jednému každému podľa toho, jaký bude jeho skutok. Ja som Alfa i Omega, počiatok i koniec, prvý i posledný. Blahoslavení, ktorí (perú svoje rúcha a) činia jeho prikázania, aby mali právo k drevu života a aby vošli bránami do mesta. A vonku budú psi a čarodejníci a smilníci a vrahovia a modlári a každý, kto má rád a činí lož." Zjavenie 22:11-15, Svätá Biblia Roháček https://www.biblik.sk/svata-biblia/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý dobrý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť. Povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Toto sú pre nás dôležité voľby. Čo si vyberiete?