ZAUJÍMAVOSTI O PLANÉTE ZEM

16.01.2019 11:15

https://www.youtube.com/watch?v=7QSL5Z5JK0Y

Dokument sa niekto nazval Pravda o planéte Zem. Slepo prijímať či zásadne odmietať informácie kôli takzvanej dôveryhodnosti zdroja je nevedecký prístup. Naopak, pseudovedecký prístup, na ktorý naletia mnohí ľudia je zobrať informácie z obidvoch strán, porovnať ich a urobiť záver - to sú rôzny boriči mýtov a vyvracači konšpiračných teórií, tí sa tvária sa ako vedci a pritom sú to užitoční idioti alebo platení dezinformátori, ale človek konzumný to zhltne a po ich dokumente povie: "ja viem!"

Nebezpečnejšie ako vyslovená lož je polovičná pravda. Ak chce mať človek o nejakej veci či udalosti prehľad, chce to nejaký duchovný aspekt. Teda, nie iba A a B, ale aj C.

Bez vlastného výskumu dostať sa do bodu, kedy má človek skutočný prehľad napr. o javoch a udalostiach okolo nás je prakticky nemožné. Ale ochota vynaložiť energiu na častokrát dlhé hodiny a niekedy aj roky práce na štúdium, vlastný výskum, vlastné štatistiky, vlastné pozorovanie či experimenty - ochota k tomu býva vzácna... Ale potom aj takzvaný amatér sa môže posadiť do diskusie s odborníkmi, a tí odborníci sa ho boja, pretože väčšina dnešných odborníkov je vychovávaná nábožensky a dogmaticky. Sú zvyknutí veriť autoritám. Majú strach zo zrútenia ich mylného obrazu sveta, a niektorí svoje pravdy bránia až do krvi.

Svet dospel do bodu, kedy Globálny prediktor, ktorý navonok ovládol celý svet, zrazu stráca kontrolu. Výsledok zúrivosti globálnych diablov môže byť celoplanetárny konflikt, katastrofa, chaos, kedy sa budú snažiť podmaniť si svet násilím. Akoby "dobrovoľne nasilu" získať súhlas na svetovládu od ľudí, pretože A a B ani im na finálny krok nestači, chce to ešte C. Nestačí im sila a moc, potrebujú na svoje svinstvá a parazitovanie ľudskú dušu. Chcú z nás čerpať energiu, aby vôbec prežili, ako každý parazit. Predávajú nám našu vodu, náš plyn a vlastne aj našu ropu, majú všetky peniaze sveta, zbrane aj moc, ale aj tak potrebujú na všetko váš podpis alebo súhlas...