ZAUJÍMAVÝ KOMENTÁR POD VIDEOM POCHODU ZA MIER V TRENČÍNE (+Poznámka Biblik: Sklady a miesta, kde sa opravuje technika pre ukrajinský zločinecký režim by mali byť vypálené - tam treba tiež zorganizovať protesty!

17.02.2023 11:43

"Pred niekoľkými rokmi som videla pochod za mier na Ukrajine. Boli to kilometre a kilometre pochodujúcich....
Nikdy predtým, ani potom, som niečo také nevidela. Myslím také množstvo ľudí. Pozrime sa, čo je tam teraz. Napriek tomu ich do vojny zavliekli. Myslím si preto, že takéto protesty nestačia. Asi je treba aj záložný plán. A sledovať ich na každom kroku. Tí, ktorí vedia ako na to, nech sa nad tým zamyslia. Nagy určite príde s inštrukciami, ktoré bude chcieť aj realizovať."
Zdroj: komentár pod videom https://www.youtube.com/watch?v=dKC0vCt6PF0

Poznámka Biblik: protifašistickí bojovníci musia vytvárať odbojové organizačné štruktúry na obranu pred fašistami a na zvrhnutie zločineckej satansko-fašistickej chunty. Sklady a miesta, kde sa opravuje technika pre ukrajinský zločinecký režim by mali byť vypálené - tam treba tiež zorganizovať protesty! (ak by sa konflikt rozšíril, tieto miesta sú legitímnym cieľom ruských rakiet i jadrových zbraní, Slováci v rámci sebaobrany musia vo svojom štáte odstrániť fašistov aj všetky ich hniezda. Je možné, že ak by hniezda fašistických vrahov a opravovne ich techniky neboli zlikvidované a do tla vypálené Slovákmi, ruské rakety potom môžu zapáliť a zlikvidovať aj celé Slovensko! V prípade rozšírenia konfliktu sú niektoré slovenské mestá, kde sa opravuje alebo skladuje fašistická technika cieľmi! Ľudia z týchto miest ale aj všetci Slováci by mali teraz začať bojovať o život!

Dodávky zbraní a budovanie opravovní pre  ukrofašistický zločinecký režim  sú vojnové zločiny a ohrozovanie života všetkých Slovákov. Zdrojom moci na Ukrajine je štátny prevrat! Čo sú tí, ktorí si dnes hovoria Ukrajinci zač, sa dozviete v tomto dokumente - sú to satanisti a fašisti, ktorí sa neštítili vraždiť, mučiť a týrať ľudí ako najpodlejší teroristi, môžeme len ďakovať ruským vojakom a Putinovi, za to, že sa konečne niekto postavil proti tejto zákernej satansko-fašistickej čvarge:

https://www.biblik.sk/news/ukrajina-masky-revolucie-dokument-documentary-ukraine-masks-of-revolution-fr-sk-subs/

Odstrániť vražedlnú satansko-fašistickú čvargu je v záujme prežitia národných štátov a zachovania mieru vo svete (video Donald Trump) a odstrániť satansko-fašistickú čvargu na Slovensku, čo vojnových štváčov podporuje, je v záujme prežitia Slovenska! Podporu tomuto zločineckému režimu na Ukrajine môže vyjadriť len satanista a fašista!

Nepriateľ tvrdí, že kto nie je s ním, je terorista a schvaľuje si rôzne rasistické vyhlášky! Potom tí Slováci, ktorí sa nepostavia na odpor proti satansko-fašistickému režimu sú čo? Zo Slovenska sa snažia fašisti a satanisti vyrobiť otrocký štát! Ale fašistom Slováci otročiť nebudú! Učiniť správnu voľbu vyzýva aj Samo Chalupka:

"Voľ nebyť ako byť otrokom!"

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!