ZEM ZAČALA POHLCOVAŤ POLICAJTOV / THE EARTH ALMOST SWALLOWED THE POLICE +Poznámka Biblik: Ľudia protestujú, pretože za ožobračovanie a systematické vyvražďovanie ľudí (chemtrails, vakcíny, 5G) sú zodpovední zapredaní politici, ľudia ich môžu zača lynčovať

17.01.2023 16:15

"If the American People ever find out what we have done, they will chase us down the street and lynch us." George H.W. Bush
"Ak by ľudia vedeli čo sme im urobili, naháňali by nás po uliciach a lynčovali by nás." G.H.W. Bush

-   -   -

"NA VAŠOM NÁZORE ZÁLEŽÍ VEĽMI! AK BY NA VAŠOM NÁZORE NEZÁLEŽALO, NEVYNAKLADALI BY TOĽKO PROSTRIEDKOV NA PROPAGANDU!" 17.1.2023 17:01

-   -   -

ZEM ZAČALA POHLCOVAŤ POLICAJTOV

THE EARTH ALMOST SWALLOWED THE POLICE

https://www.mojevideo.sk/video/39f02/pocas_eko_demonstracie_bolo_zranenych_70_policajtov_bojovali_aj_proti_blatu.html

Bioroboti a kolaboranti zločineckých režimov, oblečení do farieb smrti slúžite smrti, ešte aj Zem je proti vám, odmieta vám ďalej poskytovať pevnú pôdu pod nohami! (vysvetlenie v tomto videu)

Biorobots and colaborants with criminal regimes, you're servants of death, wearing colors of death, you're against life and against Earth, so the Earth is against you, the Earth is now refusing to give you a solid ground for you legs anymore! (explanation video rus)

Poznámka Biblik: politici presviedčajú, že Putin je príčinou ožobračovania a návratu späť do čias kúrenia uhlím, lebo vraj zdroje z Ruska sú zrazu zlé, keď sa Amerika sa potápa! Dočasné oddialenie pádu diabla-tyrana a vraha USraela (zneužívanie USA na dosiahnutie svetovlády) je pokus o predávanie drahých surovín do Európy. Ľudia samozrejme protestujú, pretože za ožobračovanie a systematické vyvražďovanie ľudí (chemtrails, vakcíny, 5G) za zinscenovanie pandémie a za organizovanie krízy sú zodpovední zapredaní politici, ľudia môžu začať politikov lynčovať na uliciach! Ak sa nejaký sudca alebo prokurátor odhodlá trestne stíhať fľandru a fašistických vrahov bláznovlády, bude to pre nich záchrana! Prečo fľandra neprišla, keď dobodali sestričku? Pretože ak by sa ukázala medzi ľuďmi, ľudia by ju roztrhali, zlynčovali alebo obesili! Propagovala smrtiace vakcíny, spolu s ďalšími zločincami je zodpovená za úmrtia mnohých:

Obvinení z trestného činu kolaborácie so zločineckým režimom a zo šírenia smrtiacej správy, minimálne traja z nich sú už mŕtvi, Zem začína pohlcovať aj ich:

Nech Heger alebo hociktorá fašistická špina príde bez ochranky Slovákom vysvetliť, že Putin je zodpovedný za vysoké ceny energií! Putin je naša nádej, a fašistické prasce by Slováci veľmi radi vydali na súd do Ruska! Nový gulag pre týchto vrahov - aby okúsili vlastnú medicínu - lockdown, náhubky a kadejaké testy! Online kamery by mohli streamovať, ako si užívajú fašistickí vrahovia život v base, odsúdení na doživotie! To je budúcnosť fašistov, buď ich zlynčujú ľudia, alebo ich po skončení vojny budú mlátiť po uliciach ako bývalých esesákov, čaká ich život na úteku alebo doživotné väzenie!

Branná povinnosť? Áno! Ale pod červenou vlajkou proti fašistickej vláde vrahov! Bratia Rusi, sme s Vami, prídite nás opäť oslobodiť a prosíme vás, pomôžte nám spraviť poriadok s fašistickými vrahmi! Nech žije Putin, nech žije Rusko! Smrť fašizmu a satanizmu!

Soli Deo Gloria - Jedine Bohu Sláva!

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!