ŽIADOSŤ O ZRUŠENIE EXEKÚCIE (+Poznámka Biblik: Exekútori sú jedna prašivá mafia, mala by vzniknúť organizácia ľudí, ktorá ich bude riešiť (napríklad občianska Polícia - združenie ozbrojených občanov, ktorí budú vymáhať a trestať neoprávnené výpalníctvo

21.03.2023 11:37

Sociálna poisťovňa,

žiadam vás o zrušenie exekúcie a vrátenie všetkých strhnutých peňazí!

Odstúpili ste exekútorovi pohľadávku, ktorú som splatil a zase mi prišla platiť tá istá suma!

Keď som sa domáhal, že chcem splácať, vyhovárali sa pracovníci pobočky v TN, že nemôžu nájsť moju zložku a robili prieťahy. Keď som sa nakoniec (aj s pomocou rodiny) ku splácaniu dostal (sám by som to ani nebol vybavil) splatilo sa všetko do centu. Potom však prišla splácať taká istá suma! Keď niekto chce splácať dlh, myslí tým istinu aj s úrokmi, teda podviedli ste nás s vašim splátkovým kalendárom - pretože úroky ste neuviedli! A tie úroky ste sami usilovne vyrábali prieťahmi!

Okamžite mi vráťte všetky peniaze, ktoré som vám splatil a zastavte exekúciu! Vrátenie peňazí - podobne ako vy žiadam aj s úrokmi - žiadam o vrátenie 3.000 euro

Sú to podvody a špinavosti, neviem ako beriete, že Slovenská ústava hovorí, že máme právo postaviť sa na odpor, ale keď tu niekto vďaka vám zase zastrelí exekútora a bude sa domáhať svojich peňazí aj keby mal vašu pobočku vyhodiť do vzduchu, môžeme to brať kľudne ako ústavné právo! Ak vy beriete, že máte právo ojebávať a vymáhať to, čoho ste sami strojcami, potom čo čakáte? Ste inštitúcia, ktorá ojebáva ľudí a tvrdí, že podľa zákona!

Ak si vy hajzli myslíte, že máte nárok na takéto špinavosti, mýlite sa!

Vyrobíte takto milión Jánošíkov a nikto nebude čakať, kým nejaký policajt alebo sudca uzná, že ste kurvy! (pozn. red.: toľko špinavostí páchali, s ľuďmi zachádzali ako s otrokmi, a potom sa čudovali, že im na námestí postavili gilotínu a likvidovali ich jedného po druhom - elitu, ktorá začala namiesto Boha a spravodlivého súdu uctievať sama seba a ostatných ľudí používali len ako vec, potom sa aj s nimi zachádzalo podobne - ich hlavy padali pre zábavu ľudu a ich krv tiekla potokom - oni - páchatelia neprávostí boli strojcom tejto strašnej čistky)

Doteraz tu lavírujem, nemám ani vlastný účet kôli vašej exekúcii, takých ľudí je tu na Slovensku viac, a vy si myslíte, že dokedy toto budeme niesť?

Sociálna poisťovňa, žiadam o okamžité zrušenie exekúcie - keď ste ju vyrobili, tak si to aj riešte, neskúšajte tvrdiť, že si to mám vybaviť s exekútorom. S exekútorom sa baviť nebudem ani ho o nič žiadať, ak v tomto bude exekútorská mafia pokračovať, aj na Slovensku ich budeme lynčovať! Svoj majetok si budeme brániť a príde rad na exekútorov aj na fašistických covidistických zločincov! Zaplatíte do centu, tlačíte nás do pozície, kedy už nemáme čo stratiť!

P.S.: vráťte mi aj všetky doteraz strhnuté peniaze aj tie, ktoré sa vám splácali + úroky, spolu 3.000 euro.

Ďakujem.

Arkan Levov

 

Poznámka Biblik: celé zákonníctvo vrátate súdov sú ľuďom úplne zbytočné, pokiaľ nejaký zákon umožňuje výpalníctvo bez akéhokoľvek súdu - len tak, na základe listu nejakého pochybného exekútora. A častokrát sa stáva, že pokuty a exekúcie sú úplne vymyslené a ľudia chodia na Políciu zháňať doklady, že nemajú žiadne neuhradené pokuty atď. a preukazujú sa ako otroci samozvanej exekútorskej mafii! Potom, keď exekútor zablokuje účet, ľudia vlastne majú problém peniaze splatiť aj keď chcú. Exekútori sú jedna prašivá mafia, mala by vzniknúť organizácia ľudí, ktorá ich bude riešiť (napríklad občianska Polícia - združenie ozbrojených občanov, ktorí budú vymáhať a trestať neoprávnené výpalníctvo, obrana pred exekútorskou mafiou, štátnymi inštitúciami a štátnou Políciou, ktorú ako sme videli v čase covidizmu zneužili na zavedenie teroru a vymáhanie fašistických praktík. S najväčšou pravdepodobnosťou sa to bude opakovať, preto by mala vzniknúť účinná ozbrojená domobrana, ktorá bude jednotlivcov - zločinných policajtov, politikov, poslancov a exekútorov prenasledovať a likvidovať im život a zabavovať alebo likvidovať majetok zločincov aj ako jednotlivcom) Deti fašistov tiež niekde chodia do školy, fašisti niekde parkujú autá, niekde bývajú, niekde chodia nakupovať... Je možné vybojovať si normálny život a fašisti sa tu nebudú len tak prechádzať po uliciach!

 

 

ODPOVEĎ Sociálna Poisťovňa 22.3.2023:

Dobrý deň,

po oboznámení sa s obsahom Vašej správy a šetrením predmetného prípadu Vám oznamujeme nasledovné. Exekúcia č. EX 411/2014 prebieha za účelom vymoženia rozhodnutia č. 700-0812282013-GC04/13, zo dňa 06.12.2013, právoplatného a vykonateľného dňa 28.12.2013. Identifikovaným rozhodnutím bolo predpísané penále za oneskorené úhrady poistné za obdobia 2004/07 - 2005/06. Predpísanie penále je zákonnou povinnosťou Sociálnej poisťovne, ubezpečujeme Vás preto, že sa nejedná o duplicitnú pohľadávku. Dobrovoľne ste uhrádzali pohľadávku na poistnom predpísanú rozhodnutím č. 0811285209, zo dňa 13.11.2009.

Ďalej Vás informujeme, že vzhľadom na účinnosť zákonného ustanovenia § 293fz zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení zákona č. 352/2022 Z. z. ("generálny pardon 2023"), Sociálna poisťovňa konajúcemu exekútorovi oznámila, že zostatok pohľadávky (rozhodnutie č. 700-0812282013-GC04/13) vymáhanej v exekúcii č. EX 411/2014, v sume 188,41 EUR zanikol, nakoľko spĺňate podmienky pre odpustenie povinnosti zaplatiť penále. Zároveň Vám však oznamujeme, že Sociálna poisťovňa nepristúpi k podaniu návrhu na zastavenie predmetnej exekúcie, nakoľko exekútor má právo pokračovať vo vykonávaní exekúcie za účelom vymoženia trov.

Následne žiadate Sociálnu poisťovňu o vrátenie doposiaľ vymožených pohľadávok a Vami vyčíslených úrokov v celkovej sume 3 000,00 EUR. Oznamujeme Vám, že Sociálna poisťovňa nepristúpi k vráteniu vymožených súm, nakoľko vymáhanie Vašej pohľadávky prebieha v súlade so zákonom č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení.

Na základe vyššie uvedeného Vás informujeme, že Vašej žiadosti nie je možné vyhovieť.


S pozdravom


     Mgr. Radoslav Svoboda
     odbor vymáhania pohľadávok
     vedúci

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!